گیاهانی شگفت آور برای درمان تب خال


پایگاه خبری لقمه: یک متخصص طب سنتی گفت: برخی گیاهان دارویی با خاصیت ضدویروسی در درمان تب‌خال موثر هستند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، وحید اسماعیلی متخصص طب سنتی در گفت و گویی؛ درباره بروز تب‌خال و راه‌های درمان آن گفت: تب‌خال یک بیماری ویروسی است که با دانه‌های قرمز رنگ و تاول‌های کوچک بر روی صورت و غالبا دور لب‌ها به‌ وجود می‌آید و از علائم شاخص آن به سوز و خارش می‌توان اشاره کرد.
وی تصریح کرد: عواملی همچون استرس، سرماخوردگی، فشارهای روحی و روانی آنی و قرار گرفتن در برابر نور مستقیم آفتاب موجب بروز تب‌خال در صورت می‌شود.
اسماعیلی ادامه داد: تب‌خال درمان قطعی ندارد و معمولا متخصصان در درمان این بیماری از داروهای ضدویروسی برای سرعت بخشیدن به روند بهبودی استفاده می‌کنند.
این متخصص طب سنتی بیان کرد: از آنجا که استفاده از داروهای شیمیایی ممکن است در برخی موارد حساسیت‌های پوستی را به همراه داشته باشد به همین علت همواره توصیه ما برای درمان این بیماری استفاده از طب سنتی و گیاهان دارویی است.
وی اظهار کرد: یکی از بهترین‌ روش‌ها برای درمان تب‌خال استفاده از جوشانده جعفری می‌باشد که بیمار می‌تواند با شست‌وشوی محل به وسیله این جوشانده روند بهبود را سرعت ببخشد.
اسماعیلی تصریح کرد: بیماران نباید از خاصیت معجزه‌آسای سیر در درمان تب‌خال غافل شوند، مبتلایان به تب‌خال می‌توانند با مصرف روزانه سیر رنده شده یا تکه شده برروی تب‌خال مشکل را برطرف سازند.
این متخصص طب سنتی بیان کرد: گیاهانی مانند اسطوخودوس، گل همیشه بهار و روغن چای بهترین گیاهان برای درمان بیماری تب‌خال هستند.
وی با بیان اینکه بهترین راه برای کم کردن درد تب‌خال کاهش فشار عصبی و دوری از استرس است، افزود: بهتر است بیماران در مدتی ‌که تب خال بهبود نیافته از مایعات خنک، بستنی و کمپرس یخ استفاده کنندو از مصرف برخی مواد غذایی مانندکافئین‌ها و بادام زمینی که موجب حساسیت می‌شود اجتناب کنند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 10150 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ شنبه ۲۴ مهر بازدید: 113 ساعت: 12:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گارسینیا كامبوجیا: دارویی قابل اطمینان برای كاهش وزن یا خیر؟! ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۸ دي
2 برای خواب خوب، سیر را به سه روش استفاده کنید ۱۳۹۵ شنبه ۱۸ دي
3 چه چه چیزی باعث می‌شود یک غذا، سیر کننده باشد؟ ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۹ آذر
4 مواد غذایی زیر را حتما خام مصرف کنید ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۴ آذر
5 مصرف حبوبات احساس سیری ایجاد می کند ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۴ آذر
6 پاستا با سیر و فلفل تند؛ مناسب گیاهخواران ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۷ آذر
7 ایران سومین تولیدکننده گردو در دنیا/ واردات گردو ممنوع است ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۴ آذر
8 مصرف داخلی انار 900 هزارتن است/ تولید بیش از یک میلیون تن ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۷ آبان
9 پروتئین گیاهی به احساس سیری در طولانی مدت کمک می کند ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۷ آبان
10 سریع ترین راه برای خلاص شدن از بوی سیر ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۲ آبان
11 وقتی گرسنه اید این غذاها را بخورید ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۱ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  پاسخی به سوال قدیمی ارتباط بین غذا و سلامت روان رابطه بین غذا و سلامتی روان انسان دارای پیشینه تار...

  با حساب و کتاب غذا بخورید تا چاق نشوید پرخوری نکردن مهارتی می خواهد که به خودفردبرمی گردد...

  سیگار بدتر است یا قلیان؟/ آیا قلیان به اندازه سیگار مضر است؟ تحقیقات جدید محققان ایرانی نشان داد که استفاده از ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توصیه‌های تغذیه‌ای برای مقابله با درد متخصصان تغذیه و سلامت معتقدند که برخی از مواد غذایی به کاهش دردهای مزمن کمک می‌کنند.
چه غذاهایی میگرن را تشدید می‌کند/ میگرن هات‌داگی را بشناسیم یک متخصص مغز و اعصاب گفت: عطرهای تند و برخی مواد غذایی مانند پیاز خام، شکلات، غذاهای تند و پر ادویه، هات‌داگ، شیر، ماست و به ویژه پنیر، گوجه‌فرنگی، پرتقال، توت‌فرنگی، موز و مصرف سیگار می‌تواند موجب تشدید سردردهای میگرنی شود.
راه‏های مقابله با خستگی بعد از غذا همه ی ما با خستگی بعد از غذا آشناییم به خصوص بعد از ناهار که معمولا بیشتر از وعده های دیگر غذا می خوریم. اما آیا تا به حال فکر کرده اید که چرا این اتفاق می افتد و یا در برابر آن چه کاری می توان کرد؟
هرگز این مواد غذایی را پس از تاریخ انقضای مصرف نکنید تاریخ انقضا بر روی بسته‌بندی مواد غذایی درج شده و به این وسیله مصرف کننده از تاریخ تولید و انقضا محصول مطلع می‌شود. مصرف برخی مواد غذایی بعد از تاریخ انقضا موجب افزایش خطر ابتلا به بیماری‌ها می‌شود.

حامیان