تاکو میگو با سس گشنیز


پایگاه خبری لقمه: تاکو نوعی غذای محلی مکزیکی است که با نان تورتیلا (ذرت) تهیه می شود و محتویات درونی آن از مرغ گرفته تا گوشت و میگو متفاوت است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، فروغ بیداری: تاکو نوعی غذای محلی مکزیکی است که با نان تورتیلا (ذرت) تهیه می شود و محتویات درونی آن از مرغ گرفته تا گوشت و میگو متفاوت است.
طرز تهیه تاکو میگو با سس گشنیز
مواد لازم:
۹۰۰ گرم میگوی پوست کنده و بدون دم
۱ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
۱ قاشق چایخوری پودر سیر
نصف قاشق چایخوری پودر آویشن
۱ قاشق چایخوری زیره سبز
نصف قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز
نصف قاشق چایخوری نمک
۲۴ عدد سیخ چوبی
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
مواد لازم سس گشنیز:
یک پیمانه خامه ترش
۳ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
یک قاشق چایخوری پوست رنده شده لیموترش
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش
مواد لازم تاکو:
۱٫۵ پیمانه کلم سبز یا سفید
۱٫۵ پیمانه کلم قرمز
یک قاشق غذاخوری فلفل هالوپینو ریز شده
۲۴ عدد نان ترتیلا
مواد لازم تاپینگ:
برش های لیموترش
گشنیز
طرز تهیه:
1. در یک کاسه بزرگ، میگوها را با پاپریکا، پودر سیر، آویشن، زیره سبز، فلفل قرمز و نمک مزه دار کنید. آنها را به خوبی هم بزنید تا همه ادویه ها به خورد میگوها بروند.
2. در هر سیخ چوبی ۴ عدد میگو قرار دهید.
3. کباب پز یا منقل را روشن کنید. پیش از قرار دادن سیخ میگوها، روی آنها مقدار زیادی روغن زیتون بمالید.
4. هر طرف از میگوها را به مدت ۳ دقیقه کباب کنید و سپس کنار بگذارید.
5. در یک کاسه متوسط، همه مواد سس گشنیز را با یکدیگر مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
6. در یک کاسه بزرگ، کلم سبز، قرمز و فلفل هالوپینوی خرد شده را با یکدیگر مخلوط کنید. نیمی از سس گشنیز را روی مخلوط کلم ها بریزید و بقیه آن را برای داخل تاکو نگه دارید.
7. برای تهیه تاکو، ابتدا از مخلوط کلم ها درون نان ترتیلا بریزید، سپس میگوها را قرار دهید و در آخر سس گشنیز را اضافه کنید.
8. روی تاکوها گشنیز خرد شده بریزید و سرو کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :روزیاتو

کد: 10199 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ پنج شنبه ۶ آبان بازدید: 188 ساعت: 12:03 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شیرینی ناپلئونی با رویه آناناس ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند
2 بیسکویت کَره‌ای های ساده و خوشمزه ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند
3 طرز تهیه پیراشکی با گوشت قلقلی ۱۳۹۵ يکشنبه ۱ اسفند
4 معجون سرکه سیب؛ با این معجون جلوی فین‌فین‌تان را بگیرید! ۱۳۹۵ يکشنبه ۱ اسفند
5 طرز تهیه تاتسوتا-آگه مرغ و ماهی ماکرل ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۸ بهمن
6 طرز تهیه غذای دبی مجبوس ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۸ بهمن
7 اسنک اسفناج، میان وعده خون‌ساز ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
8 کاپ کیک تمام شکلاتی ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۷ بهمن
9 طرز تهیه بوقلمون شکم پر و فوت وفن آن ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۷ بهمن
10 طرز تهیه تخم مرغ با روکش پوره سیب زمینی ۱۳۹۵ پنج شنبه ۱۴ بهمن
11 بورک گل اسفناج با دوغ میچسبه! ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۱ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  معجزه جوشانده برگ گیاه "بامبو"در دفع انگل‌های روده ساقه و برگ‌های گیاه بامبو در تقویت دستگاه گوارش و ...

  چرا برخی افراد هیچ وقت لاغر نمی مانند؟ رژیم غذایی همیشه تنها عامل اضافه وزن و چاقی نیست. ...

  فست‌فود به سبک کدبانو اگر نگران سلامتی‌تان هستید باید کمی حواستان را جمع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تیغ ماهی را دور نریزید استخوان یکی از منابع عالی کلسیم است که مصرف آن برای همه انسان‌ها قابل توصیه است؛ ولی مصرف آن بویژه برای افراد مبتلا به نرمی و پوکی استخوان، فوق العاده ارزشمند است. لازم به ذکر است که جوشاندن استخوان و مصرف آب حاصله نمی تواند کلسیم فراوانی را به بدن وارد سازد، بلکه لازم است دقیقا خود استخوان جویده و بلعیده شود.
اسرار خوراكی ها در این مطلب با برخی از خواص ماش+بادام و دارچین آشنا می شوید.
خوردنی های خواب آور کدامند؟ غذاهایی که میل می کنید، می توانند به شما احساس انرژی یا کسالت و خواب آلودگی بدهند. در واقع خوردن یک وعده غذایی ممکن است از شما یک فرد پر انرژی بسازد و غذای دیگری شما را خسته و خواب آلوده کند. اثرات اصلی مواد غذایی را می توان به محتویات آنها نسبت داد و اینکه چگونه بدن ما نسبت به آنها واکنش نشان می دهد.
غذاهایی كه باید از آنها اجتناب كنید! پایگاه خبری لقمه: بیماران هپاتیت باید از مصرف مواد غذایی زیر اجتناب کنند.

حامیان