تاکو میگو با سس گشنیز


پایگاه خبری لقمه: تاکو نوعی غذای محلی مکزیکی است که با نان تورتیلا (ذرت) تهیه می شود و محتویات درونی آن از مرغ گرفته تا گوشت و میگو متفاوت است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، فروغ بیداری: تاکو نوعی غذای محلی مکزیکی است که با نان تورتیلا (ذرت) تهیه می شود و محتویات درونی آن از مرغ گرفته تا گوشت و میگو متفاوت است.
طرز تهیه تاکو میگو با سس گشنیز
مواد لازم:
۹۰۰ گرم میگوی پوست کنده و بدون دم
۱ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
۱ قاشق چایخوری پودر سیر
نصف قاشق چایخوری پودر آویشن
۱ قاشق چایخوری زیره سبز
نصف قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز
نصف قاشق چایخوری نمک
۲۴ عدد سیخ چوبی
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
مواد لازم سس گشنیز:
یک پیمانه خامه ترش
۳ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
یک قاشق چایخوری پوست رنده شده لیموترش
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش
مواد لازم تاکو:
۱٫۵ پیمانه کلم سبز یا سفید
۱٫۵ پیمانه کلم قرمز
یک قاشق غذاخوری فلفل هالوپینو ریز شده
۲۴ عدد نان ترتیلا
مواد لازم تاپینگ:
برش های لیموترش
گشنیز
طرز تهیه:
1. در یک کاسه بزرگ، میگوها را با پاپریکا، پودر سیر، آویشن، زیره سبز، فلفل قرمز و نمک مزه دار کنید. آنها را به خوبی هم بزنید تا همه ادویه ها به خورد میگوها بروند.
2. در هر سیخ چوبی ۴ عدد میگو قرار دهید.
3. کباب پز یا منقل را روشن کنید. پیش از قرار دادن سیخ میگوها، روی آنها مقدار زیادی روغن زیتون بمالید.
4. هر طرف از میگوها را به مدت ۳ دقیقه کباب کنید و سپس کنار بگذارید.
5. در یک کاسه متوسط، همه مواد سس گشنیز را با یکدیگر مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
6. در یک کاسه بزرگ، کلم سبز، قرمز و فلفل هالوپینوی خرد شده را با یکدیگر مخلوط کنید. نیمی از سس گشنیز را روی مخلوط کلم ها بریزید و بقیه آن را برای داخل تاکو نگه دارید.
7. برای تهیه تاکو، ابتدا از مخلوط کلم ها درون نان ترتیلا بریزید، سپس میگوها را قرار دهید و در آخر سس گشنیز را اضافه کنید.
8. روی تاکوها گشنیز خرد شده بریزید و سرو کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :روزیاتو

کد: 10199 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ پنج شنبه ۶ آبان بازدید: 145 ساعت: 12:03 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گارنی یاریخِ خوشمزه و تبریزی ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۹ دي
2 مرغ سوخاری با پوشش کرن فلکس ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۷ دي
3 طرز تهیه پاستای چیکن آلفردو در فر ۱۳۹۵ جمعه ۲۴ دي
4 طرز تهیه کوکوی نودل با پنیر پیتزا +تصاویر ۱۳۹۵ جمعه ۲۴ دي
5 شیرینی ماندل بولار یک شیرینی سوئیسی ۱۳۹۵ شنبه ۱۸ دي
6 غذای بندری؛ چكوی میگو با سوراغ ۱۳۹۵ شنبه ۱۸ دي
7 خوراک یئر اِلماسی روغن زیتونی ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۵ دي
8 طرز تهیه ژله بستنیِ پرتقالی با بیسکویت ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۵ دي
9 طرز تهیه سالاد ماکارونی با ماکارونی صدفی های بزرگ ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۵ دي
10 سوپ گوجه فرنگیِ رژیمی ۱۳۹۵ جمعه ۱۰ دي
11 مافین کوفته قلقلی؛ مافینی مخصوص مهمانی ها ۱۳۹۵ جمعه ۱۰ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  هویج کلسترول بد را کاهش می‌دهد مزایای هویج بسیار هستند از جمله برای دستگاه گوارش ...

  پیشگیری از ابتلا به این بیماری ها با مصرف تربچه پایگاه خبری لقمه: تربچه یکی از پرطرفدارترین سبزیجا...

  رابطه وزن مرغ با ارزش غذایی آن پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه فروشندگان پرنده و م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افراد چاق خوشحال‌ ترند/ ژن چاقی افسردگی را کاهش می‌دهد تحقیقات علمی جدیدی نشان می دهد که برای چرایی شاد بودن افراد چاق شواهد ژنتیکی وجود دارد.
آشنایی با یک رژیم غذایی برای داشتن قلب سالم بیماری‌های قلبی و عروقی یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در دنیا است. همچنین شایع‌ترین علل مرگ و میر در کشور ما نیز بیماری‌های قلبی – عروقی است. افزایش این نوع بیماری ناشی از تغییرات در رژیم غذایی، فعالیت بدنی و مصرف دخانیات بوده که به دلیل تغییر در شیوه زندگی ناشی از شهرنشینی و صنعتی شدن پدید آمده است.
خوردن مواد آرایشی و جذب میکروب‌های خطرناک درباره لوازم آرایشی و عوارض استفاده مکرر از آن‌ها مطالبی شنیده‌اید و خوانده‌اید، اما متاسفانه با وجود اطلاعات کم و بیش افراد به ویژه زنان درباره تاثیر مضر این لوازم بر پوست، هم چنان مصرف لوازم آرایشی در کشور ما بسیار بالاست.
خوراکی‌های مفید روی میز کار وقتی گرسنه باشید، نه می‌توانید خوب فکر کنید و نه کارها بدرستی پیش می‌رود.

حامیان