سالاد پلومن؛ باکلاس و رژیمی


پایگاه خبری لقمه: این سالاد ساده و خوشمزه با ترشی پیاز خانگی و سس خردل و عسل خورده می شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، این سالاد ساده و خوشمزه با ترشی پیاز خانگی و سس خردل و عسل خورده می شود.
طرزتهیه  سالاد پلومن
موادلازم:
پیاز قرمز ۱عدد
شکر ۱/۲ قاشق غذاخوری
سیر ۴ حبه
سرکه قرمز ۲ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
سس خردل ۱ قاشق چای خوری
عسل ۱ قاشق چای خوری
سرکه سفید ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
شاهی ۱۰۰ گرم
کاهو ۱ عدد
سیب ۱ عدد
کرفس ۳ شاخه
تربچه ۸ عدد
کالباس ۸ ورقه
پنیر چدار ۱۰۰ گرم
پنیر بلو چیز ۱۰۰ گرم
طرز تهیه
1. ابتدا ترشی پیاز را تهیه کنید. حلقه های پیاز را در ظرفی ریخته و شکر، سیر، سرکه قرمز و کمی نمک روی آن ها بریزید. آن ها را خوب هم ترکیب کنید، روی ظرف را بپوشانید و تا سالاد را آماده می کنید، حداکثر برای ۱ ساعت، آن را کنار بگذارید.
2. برای تهیه سس سالاد، سس خردل، عسل، سرکه سفید و روغن زیتون را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه با هم ترکیب کنید. آن را بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه کنید. سس را کنار بگذارید و سالاد را تهیه کنید.
3. برای تهیه سالاد، شاهی، کاهو، سیب، کرفس و تربچه را در ظرفی با هم مخلوط کنید. سس را هم بزنید و روی سالاد بریزید. آن ها را خوب با هم ترکیب کنید تا سالاد کاملا به سس آغشته شود.
4. تکه های کالباس، پنیرها و ترشی پیاز را روی سالاد قرار دهید و آن را سرو کنید.
نکته:
1.  پیاز را پوست بگیرید و آن را نازک حلقه حلقه کنید.
2.  برگ های شاهی، کاهو را جدا کنید.
3.  وسط سیب را جدا کنید و سیب را ریز خرد کنید.
4.  کرفس و تربچه ها را نازک ورقه ورقه کنید.
5.  کالباس را خرد کنید.
6.  پنیر چدار را با پوست کن ورقه ورقه کنید. بلو چیز را مکعبی خرد کنید. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :آشپزباشی

کد: 10244 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ پنج شنبه ۱۳ آبان بازدید: 259 ساعت: 11:28 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مصرف ماست همراه با غذا موجب اختلال هضم می شود ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۰ اسفند
2 با خوردن سالاد کاسنی از آلزایمر جلوگیری کنید ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۷ دي
3 طرز تهیه سالاد ماکارونی با ماکارونی صدفی های بزرگ ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۵ دي
4 یك برش پیتزا بعد از ورود به بدن چه می‌كند/ پیتزا بخورم یا سالاد؟! ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۵ دي
5 طرز تهیه سالاد نودل سرد ۱۳۹۵ پنج شنبه ۱۸ آذر
6 تبوله عدس؛ سالاد مدیترانه‌ایِ نیم ساعته! ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۶ آبان
7 تخم مرغ به جذب سریع ویتامین E در سبزیجات کمک می کند ۱۳۹۵ شنبه ۸ آبان
8 رژیم لاغری با «سالاد سیب زمینی» ۱۳۹۵ پنج شنبه ۱۸ شهريور
9 استیک گوشت و سالاد فرانسوی مخصوص برای تعطیلات آخر هفته ۱۳۹۵ پنج شنبه ۱۱ شهريور
10 به این دلایل سبزی خوردن را فراموش نکنید ۱۳۹۵ چهارشنبه ۳ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  بهترین زمان برای تعویض مسواک آیا می دانید چه تعداد باکتری بر روی مسواک شما زندگ...

  شش لقمه ای که جوان تان می کند! اگر می‌خواهید جوانی‌تان را حفظ کنید، این شش نوع خو...

  از این خوشمزه تابستانی غافل نشوید سرطان در دنیا روز به روز به طور پیوسته در بین انوا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

حامیان