1587




 1




کد: 10244 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۱ ارديبهشت بازدید: 12 ساعت: 12:35 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  آشنایی با ویتامین k از این گذشته ویتامین K در مقابله با التهاب‌های مرب...

  روغن‌ ماهی و زیتون برای سلامت قلب و عروق مفیدند کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: روغن ماهی...

  انگور سردردآور است انگور کالری کمی‌دارد و سرشار از ویتامین C و فیبر ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مضرات مصرف زیاد قند و شکر/کمتر از ۱۰ درصد انرژی از مواد قندی تأمین شود مصرف زیاد قند و شکر و مواد غذایی حاوی آنها تبعات زیادی از جمله پوسیدگی دندان در کودکان و اضافه وزن، دیابت، بیماری قلبی و آرتریت را در سنین بالاتر به دنبال دارد.
کاهش خطر سرطان معده با مصرف سبزیجات سفید (گل کلم) پزشکان معتقدند افرادی که بیشتر از سبزیجات سفید مصرف می‌کنند، احتمال ابتلا به سرطان معده در آنان یک سوم کاهش می‌یابد.
10 فایده زردچوبه برای سلامتی زردچوبه یکی از متداولترین ادویه ها در آشپزی است که رایحه ای شبیه به فلفل، طعمی تیز و رنگی طلایی دارد.
شهروندان هنگام خرید محصولات غذایی به نشانگر تغذیه ای توجه زیادی داشته باشند پایگاه خبری لقمه: کارشناس تغذیه واحد مدیرت نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران از شهروندان خواست تا هنگام خرید محصولات غذایی به اطلاعات روی جلد محصولات دقت کنند.