مواد غذایی پایین آورنده کلسترول خون


لقمه: افزایش کلسترول خون یکی از عواملی است که جوامع امروزی با آن دست و پنجه نرم می کنند.

در واقع منظور از کلسترول همان کلسترول بدی است که منجر به بروز بیماری های قلبی و عروقی می شود. در صورتی که می خواهید فشار خون پایین تر، قلبی سالم تر و کلسترول کمتری داشته باشید، این مواد دوست داشتنی قلب و عروق را میل کنید.

۱-بادام برشته شده – به همراه پوست



یک مشت بادام برشته شده حاوی ۹ گرم چربی اشباع نشده است که می تواند کلسترول بد شما را کاهش دهد و به نوع خوب آن بیافزاید. سعی کنید به جای خوردن چیپس و پفک و سایر تنقلات مصنوعی، مقداری بادام را میل کنید تا بتوانید روزانه ۱۰٪ از کلسترول بد خونتان بکاهید. همچنین ویتامین ای موجود در مغز بادام و فلاونوید موجود در پوست آن می تواند از پیشرفت بیماری ها عروقی جلوگیری کند.


2- آووکادو 



بر طبق تحقیقات انجام شده در انستیتو علمی مکزیک، مردان و زنانی که روزانه به مدت یک هفته، یک آووکادو میخورند، ۱۷٪ میزان کلسترول خونشان کاهش می یابد. مصرف آووکادو می تواند علاوه بر کاهش سطح LDL و تری گلیسرید، به افزایش سطح HDL خون کمک کند. تمامی این فواید به خاطر وجود میزان زیاد چربی اشباع نشده در این میوه چرب است. همچنین وجود beta-Sitosterol منجر به کاهش کلسترول خون خواهد شد.


۳- گوجه به صورت تازه، خشک و سس 



نتایج یک تحقیق که بر روی ۳۵۰۰ زن انجام شده است، نشان می دهد خوردن ۷ وعده غذایی از گوجه در هفته می تواند تا ۳۰٪ ریسک ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهد. این موضوع ممکن است به خاطر آنتی اکسیدانی به نام لیکوپن موجود در گوجه و یا وجود منابع زیادی از ویتامین ث، پتاسیم و فیبر باشد. پخت گوجه برای مدت زمان ۳۰ دقیقه و یا بیشتر می تواند میزان لیکوپن را افزایش دهد. همچنین میزان ۱/۴ فنجان گوجه خشک شده میزان پتاسیم بیشتری از یک موز دارد. این میزان پتاسیم کمک شایانی به کاهش فشار خون شما نیز خواهد کرد.



۴- ماهی تن 




در بین ماهی های حاوی امگا۳، ماهی آبهای آزاد بیشترین میزان را دارد. یک وعده از آن حاوی ۱/۸ گرم از اسید ایکوزاپنتائنوئیک و اسید دکازا هگزانوئیک و از همه مهمتر امگا-۳ می باشد. که آنها می توانند ریسک امراض قلبی و میزان کلسترول بد خون را کاهش دهند و همچنین از تصلب شریان ها جلوگیری کنند.


۵- غلات صبحانه 



بتاگلوکان، فیبر حل شدنی موجود در جو، مانند اسفنج عمل می کند و کلسترول های موجود در صفرا را زندانی میکند و از بین می برد و در نتیجه شما شاهد کاهش میزان LDL در خون خواهید بود. ۱ فنجان غلات صبحانه حاوی جو می تواند ۲ تا ۳ درصد میزان کلسترول را کاهش دهد. 



برگرفته از: Reader’s Digest




کد: 1262 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۳ مرداد بازدید: 4953 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش ریسک ابتلا به دیابت با پیروی از رژیم غذایی گیاهی ۱۳۹۵ جمعه ۱ بهمن
2 خواص نخود از منظر طب سنتی ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۹ دي
3 حذف صبحانه چه مشکلاتی برای سلامتی مان ایجاد می کند؟ ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۳ دي
4 سالمندان چه نیازهای تغذیه ای دارند؟ ۱۳۹۵ جمعه ۱۰ دي
5 7 ترفند برای یک رژیم غذایی سالم ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲ دي
6 چند نکته مهم درباره مصرف سبزیجات/چند گروه سبزی داریم؟ ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۹ آذر
7 مصرف غلات از افزایش ریسک عفونت جلوگیری می کند ۱۳۹۵ پنج شنبه ۴ آذر
8 حدود ۸۰ درصد جو مورد نیاز کشور در داخل تولید می‌شود ۱۳۹۵ دوشنبه ۱ آذر
9 ایرانی ها کمتر از مردم دیا و بیشتر از اروپاییان برنج می خورند / بی‌نیازی از واردات با کاهش مصرف ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۴ شهريور
10 پروژه افزایش بهره وری گندم و نظام‌های زراعی گندم با حضور حجتی آغاز شد ۱۳۹۵ شنبه ۱۳ شهريور
11 شناختن موا غذایی سالم برای یک رژیم سالم ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۷ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  شیر مادر بهترین غذا علیه باکتری ها لقمه: بندناف یکی از مهمترین مکانها برای استقرار با...

  آدامس بجویم یا نجویم؟! آدامس به شکل ها و رنگ های مختلف به عنوان پرعرضه تر...

  فست فودها سبب آسیب به کبد و دستگاه گوارشی می‌شود/ تغذیه سالم با سفره ایرانی پایگاه خبری لقمه: اگر بخواهی یک روز بی مقصد خیابان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توصیه‌های سرآشپز برای کاهش مصرف نمک همه می‌دانیم که مصرف بیش از اندازه‌ی نمک برای سلامتی خوب نیست. امروزه سرآشپزهای حرفه‌ای با علم به این موضوع سعی دارند در عین تهیه‌ی غذاهای خوشمزه، میزان سدیم (نمک) استفاده شده در غذاهایشان را کاهش دهند.
۷ هشدار درباره حلیم این روزها با زیاد شدن مشغله‌‌های کاری و نداشتن فرصت کافی، بسیاری از خانواده‌ها ترجیح می‌دهند حلیم را از بیرون بخرند چون معتقدند برای پخت نوع خانگی این غذا مدت زمان زیادی لازم است و از طرفی بافت حلیم خانگی به خوبی‌ بافت حلیم بیرون به اصطلاح کش نمی‌‌آید.
چگونه به صورت طبیعی لب هایی به رنگ صورتی داشته باشیم؟ با ما همراه باشید تا روش های طبیعی برای روشن کردن لب ها و داشتن رنگ طبیعی صورتی را به شما نشان دهیم.
روانشناسی تغذیه؛ تو را از غذا خوردنت می‌شناسم! شما چه نوع غذاهایی را بیشتر دوست دارید؟ غذاهای گوشتی؟ غذاهای نشاسته‌ای؟ سبزیجات یا میوه‌ها؟ ..

حامیان