آیا غذاهای ارگانیك واقعا سالم‌ترند؟


متخصصان تغذیه و سلامت در یك مطالعه كیفی جدید دریافته‌اند كه وقتی صحبت از یك ماده خوراكی ویتامینه و مغذی به میان می‌آید، محصولات غذایی و فرآورده‌های ارگانیك عموما هیچ برتری نسبت به محصولات عادی ندارند.

به گزارش لقمه، كارشناسان دانشگاه استانفورد و مركز سیستم مراقبت‌های بهداشتی امور دامی «پالو آلتو» در این بازبینی‌ها تاكید كردند كه محصولات ارگانیك از نظر ویتامین‌ها و مواد مغذی هیچ ارجحیتی به مواد غذایی معمولی ندارند اما نكته مثبت آنها این است كه خیلی كمتر در معرض سموم و آفت‌كش‌ها و باكتری‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیك‌ قرار گرفته‌اند و از این نظر خطر كمتری سلامت مصرف‌كنندگان ارگانیك را تهدید می‌كند.

به گزارش رویترز، این كارشناسان 200 مطالعه قبلی را مورد بازبینی قرار داده و دریافته‌اند كه در مقدار ویتامین‌های موجود در محصولات خوراكی گیاهی و حیوانی ارگانیك و غیرارگانیك هیچ تفاوتی وجود ندارد اما تفاوت مهم‌تر این دو گروه محصول غذایی این است كه در فرآورده‌ها و غذاهای غیرارگانیك مقدار آفت‌كش‌ها و باكتری‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیك‌ها به مراتب بیشتر است.

گروهی از كارشناسان سلامت و محیط‌ زیست در دانشكده بهداشت عمومی هاروارد در این باره خاطرنشان كردند در حالی كه هنوز به طور قطع تاثیر این آفت‌كش‌ها و باكتری‌ها روی بدن انسان آشكار نشده اما مردم باید به طوركلی در هنگام انتخاب محصولات غذایی مختلف، مسئله عوارض تماس با این سموم و باكتری‌ها را در نظر داشته باشند و در خرید مواد غذایی بیشتر دقت كنند.


نقل از :ایسنا

کد: 1519 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۵ شهريور بازدید: 3924 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آشپزی گیلانی با نعیمه نظام دوستِ دوست داشتنی ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند
2 غذای سبز و محصول ارگانیک چگونه تولید می‌شود؟ ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند
3 مصرف کره موجب افزایش ریسک ابتلا به دیابت می شود ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند
4 به همین راحتی لاغر شوید! ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند
5 با مصرف این غذا ها خوابی راحت را تجربه کنید ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند
6 غذای مفید برای پیشگیری از تبخال زدن ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند
7 علل ابتلا به سرطان پانکراس چیست؟ ۱۳۹۵ چهارشنبه ۴ اسفند
8 ۲۱ خاصیت جادویی لبو ۱۳۹۵ دوشنبه ۲ اسفند
9 10 مواد غذایی که پلاکت خون شما را بالا می برد ۱۳۹۵ يکشنبه ۱ اسفند
10 آجیل چه زمانی در برنامه غذایی کودکان قرار می گیرد؟ ۱۳۹۵ يکشنبه ۱ اسفند
11 غذاهایی كه باید از آنها اجتناب كنید! ۱۳۹۵ شنبه ۳۰ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  این سم ها را با ولع نخورید! همه مواد غذایی، سالم نیستند و هر فردی با توجه به ذ...

  پرهیز از مصرف شیرینی خامه ای ˈمسعود کیمیاگرˈ در گفت و گویی با اشاره به توصیه ها...

  پوست هندوانه برای 3 ماسک معجزه گر این بار وقتی این میوه را می خورید ، بخشی را نیز بر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه‌ی مناسب برای کودکان ورزشکار تعطیلات تابستان فرا رسیده است و خیلی از بچه‌ها برای گذراندن اوقات فراقت خود ورزش را انتخاب می‌کنند. برای این که تفریح، ورزش و سلامتی را با هم آشتی بدهید باید تغذیه‌ی مناسب و متناسب با نیازهای بچه‌ها را در اختیارشان قرار دهید.
3عامل موثر در پوسیدگی دندان عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مشهد گفت: مواد قندی، میکروب‌ها و جنس دندان سه عامل موثر اصلی در پوسیدگی دندان است.
دست اندازهای جاده لاغری بخش زیادی از چاقی که در جامعه شاهد آن هستیم، به دلیل عادات بد غذایی است. غذاهای چرب، میان‌وعده‌های پر کالری، شیرینی‌ها و نوشیدنی‌های چاق‌کننده و عجله کردن در خوردن غذا از عوامل اصلی گسترش چاقی در جامعه است.
بهره گیری از روشهای نوین آبیاری موجب صرفه جویی 39.4 میلیون متر مکعبی شد پایگاه خبری لقمه: وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: امسال 9 هزارهکتار از اراضی کشاورزی تا آذرماه گذشته به سیستم های نوین آبیاری مجهز شدند که 39 میلیون و 400 هزار مترمکعب صرفه جویی آب را دربرداشت.

حامیان