رابطه گوشت قرمز و دیابت


نتایج یک مطالعه گسترده در آمریکا نشان داده است که مصرف روزانه گوشت قرمز به میزان قابل توجهی خطر ابتلاء به دیابت نوع دوم را افزایش خواهد داد.

به گزارش لقمه، پیش از این محققان به این نتیجه رسیده بودند که مصرف زیاد گوشت قرمز و به خصوص محصولات گوشتی از قبیل سوسیس و کالباس احتمال ابتلاء به سرطان کولون را افزایش می‌دهد؛ نتایج یک مطالعه گسترده در آمریکا نشان داده است که مصرف روزانه گوشت قرمز به میزان قابل توجهی خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را نیز افزایش خواهد داد.

در این مطالعه که برای تعیین ارتباط بین مصرف گوشت قرمز و ابتلاء به دیابت نوع 2 انجام گرفت مصرف گوشت‌های قرمز فرآوری شده و فرآوری نشده در 37083 مرد، 79570 و 87504 زن به ترتیب در طول سال‌های 2006-1986، 2008-1980 و 2005-1991 مورد بررسی قرار گرفت؛ در این مطالعه رژیم غذایی و ابتلاء به دیابت نوع دوم در افراد از طریق تکمیل پرسشنامه هر 4 سال مورد بازبینی قرار گرفت.

با بررسی پرسشنامه‌ها مشخص شد 13759 نفر از افراد شرکت کننده به دیابت مبتلاء شدند؛ محققان بعد از متعادل سازی افراد بر اساس سن، BMI، روش زندگی و فاکتورهای خطر غذایی دریافتند مصرف گوشت قرمز چه از نوع فرآوری شده و یا فرآوری نشده ارتباط مثبتی با ابتلاء به دیابت نوع 2 در همه گروه‌های مورد بررسی داشته است.

نتایج این مطالعه نشان داد افرادی که روزانه 100 گرم گوشت قرمز مصرف می‌کنند 19 درصد بیشتر در معرض ابتلاء به دیابت نوع 2 قرار می‌گیرند؛ از این گذشته محققان مشاهده کردند که متأسفانه مصرف روزانه فقط 50 گرم از محصولات گوشتی فرآوری شده مثل سوسیس و کالباس احتمال ابتلاء به این بیماری را تا 51 درصد افزایش می‌دهد؛ بر این اساس محققان توصیه می کنند مصرف یک سروینگ خشکبار، لبنیات کم چرب و غلات کامل در روز به جای گوشت قرمز می‌تواند خطر ابتلاء به دیابت را 16 تا 35 درصد کاهش دهد.

نکته عملی: نتایج این مطالعه نشان داد مصرف گوشت قرمز به خصوص نوع فرآوری شده آن باعث افزایش خطر ابتلاء به دیابت می‌شود، لذا متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند به جای مصرف گوشت قرمز و همچنین محصولات گوشتی از پروتئین‌های گیاهی استفاده شود.


نقل از :فارس

کد: 1546 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۱۷ شهريور بازدید: 4168 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش مجدد قیمت گوشت گوسفندی ۱۳۹۵ يکشنبه ۱ اسفند
2 طرز تهیه پیراشکی با گوشت قلقلی ۱۳۹۵ يکشنبه ۱ اسفند
3 مصرف بیش از حد غذاهای سرخ کردنی عامل بروز استرس و افسردگی ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
4 افزایش عرضه گوشت قرمز در بازار/واردات رسمی دام زنده از پاکستان ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
5 واردات دام زنده آزاد شد/ شاهد کاهش ۴۰۰۰ تومانی قیمت گوشت قرمز هستیم ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۴ بهمن
6 طرز تهیه بوقلمون شکم پر و فوت وفن آن ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۷ بهمن
7 فروش مرغ رنگ شده به جای گوشت! ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۰ بهمن
8 ارتباط رژیم غذایی غربی و افزایش ریسک ابتلا به آلزایمر ۱۳۹۵ چهارشنبه ۶ بهمن
9 توزیع گوشت گرم دولتی در بازار روند افزایش قیمت را کنترل کرد ۱۳۹۵ يکشنبه ۳ بهمن
10 قیمت گوشت گوسفندی ۲۰۰۰ تومان کاهش یافت ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۶ دي
11 افزایش احتمال بروز سکته مغزی با مصرف گوشت قرمز ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۶ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  خونریزی هنگام مسواک زدن علامت وجود جرم دندانی است یک دندانپزشک گفت: اولین علامت وجود جرم، خونریزی هن...

  نکاتی درباره رعایت بهداشت میز غذاخوری میز غذاخوری یکی از پرکاربردترین وسایل خانگی است که...

  اگر جدی نگیرید، دندان های تان را به خطر انداخته اید حداقل یك بار جرم گیری در سال ضروری است، حتی هر 6 م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین زمان برای استفاده از سیر مردم معمولا از سیر گریزانند اما اگر خاصیت درمانی شگفت انگیز آن‌را بدانند، اشتیاق زیادی برای استفاده از آن پیدا خواهند کرد.
آشنایی با رژیم لاغری بر اساس مشخصات هورمونی/1 هیچ‌وقت هورمون‌ها را دست کم نگیرید چون باعث بروز خیلی از احساسات و واکنش‌های بدن ما از همین هورمون‌ها ناشی می‌شوند. در این مطلب شما را بیشتر با این هورمون‌های تأثیرگذار روی وزن آشنا کرده و رژیمی موثر برای مقابله با هر یک را عنوان می‌کنیم.
زیبایی زمستانی موها با این مواد غذایی پایگاه خبری لقمه: در این مطلب شما را با لیستی از مواد غذایی تقویت کننده عمقی موها بیشتر آشنا می کنیم. با مصرف این مواد غذایی می توانید مطمئن باشید که در فصل سرما نیز موهایتان درخشندگی و سلامت خود را حفظ خواهند کرد. لطفاً با ما همراه باشید.
علل چاقی دختران چیست؟ در این روزگار که هر روز تعداد آدم‌های چاق بیشتر از لاغرها می‌شود، محققان پیوسته در حال پژوهش و انجام آزمایش‌های مختلف هستند تا علت چاق شدن افراد را تشخیص داده و بتوانند براساس این نتایج، راه‌های درمان‌ موثرتر و سریع‌تر این معضل را پیدا کنند.

حامیان