میوه های مفید و ضد آلودگی هوا


مصرف روزانه یک عدد سیب می تواند عوارض ناشی از آلودگی هوا را کاهش داده و میوه هایی مانند پرتقال و توت فرنگی نیز سرشار از پکتین بوده و برای کاهش عوارض آلودگی هوا مفید هستند.

به گزارش لقمه، افراد سعی کنند خود را در معرض آلودگی هوا قرار ندهند چرا که بین هوای سالم و بدن سالم رابطه مستقیمی وجود دارد و سرب موجود در هوا بر سلامتی انسان اثر می گذارد.

آلاینده هایی که از ماشین های قدیمی وارد هوا می شود، بسیار مضرتر از آلاینده های ماشین های جدید است.

در هوای آلوده باید برخی مواد غذایی را مصرف کرد که خاصیت خنثی کنندگی مواد سمی موجود در هوا را داشته باشند.

مواد غذایی که سرشار از پکتین هستند، سرب موجود در هوا را می گیرند و مانع از نفوذ سرب به سلول های بدن می شوند.

یک متخصص تغذیه با بیان اینکه سیب و پرتقال نیز سرشار از پکتین است، بیان کرد: پکتین ضد سموم موجود در هوا است و سرب موجود در هوا را جذب کرده و مانع از رسیدن آسیب به سلول های بدن می شود.


نقل از :طبنا

کد: 1629 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۲۴ شهريور بازدید: 4260 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رفع اسهال و یبوست با سیب! ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۷ دي
2 میوه های ضد آلودگی هوا را بشناسید ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۱ آبان
3 دیابتی‌ها پائیز را با سیب سپری کنند ۱۳۹۲ شنبه ۲۰ مهر
4 5 ماده غذایی مفید برای سبد غذایی اسفندماه ۱۳۹۱ چهارشنبه ۹ اسفند
5 مکمل طبیعی برای لاغری را بشناسید ۱۳۹۱ دوشنبه ۳۰ بهمن
6 افراد دارای اضافه وزن در مصرف این میوه مراقب باشند ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۶ آبان
7 خواص مختلف لیموترش ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۴ مرداد
8 عوارض ناشی از آلودگی هوا را با یک سیب در روز کاهش دهید ۱۳۹۰ جمعه ۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  خوراکی های موثر در درمان ناباروری مردان لقمه: یک متخصص تغذیه ناباروری مصرف استروژن‌های گیا...

  مهمترین عامل شیوع سرطان‌ یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس سبک زندگی و به ...

  سیگار و قلیان باعث پوسیده شدن مغز می‌شوند تحقیق انجام شده بر روی 8800 نفر افراد بالای 50 سال...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چاشنی‌ را چاشنی كارتان كنید مصرف‌کنندگان در سال ۲۰۱۲ به دنبال چه طعم و عطری در غذای خود هستند؟
روش های خانگی برای از بین بردن جرم کتری و سماور پایگاه خبری لقمه: سماور و کتری جزء آن دسته از وسایل پر استفاده در آشپزخانه هستند پس باید هم در تمیز کردن آنها و هم نگه داریشان همت کنیم.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
عادات غذایی کم‌خونی‌ آور کم‌خونی فقر آهن از شایع‌ترین کم‌خونی‌هاست. بر اساس جدیدترین بررسی‌ها، مشخص شده است 20 درصد خانم‌ها، 50 درصد خانم‌های باردار و 3 درصد آقایان به اندازه کافی آهن دریافت نمی‌کنند و همین امر باعث می‌شود کم‌خونی ناشی از کمبود این ماده معدنی در آن‌ها بروز کند.

حامیان