غذاهای پرچرب و سرخ كرده سبب ضعف سیستم ایمنی می‌شود


مصرف غذاهای حاوی چربی های اشباع مانند چربی های گوشت،‌ غذاهای سرخ كرده و پرچربی سبب ضعف سیستم ایمنی بدن می شود.

به گزارش لقمه، سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، با بیان این مطلب اظهار داشت: کلسترول زیاد در بدن باعث افزایش چربی شده و خطرات زیادی از جمله چاقی را به دنبال دارد بنابراین برای سلامت بدن باید از غذاهایی که سطح کلسترول بالایی دارند پرهیز شود همچنین چربی بالا از علل ابتلا به سرطان سینه،‌ روده بزرگ و پروستات است.

زهرا عبداللهی افزود: مواد غذایی بی شماری وجود دارند که با وجود اینکه سرشار از کلسترول بوده و برای بدن مضر هستند مورد استفاده افراد قرار می گیرند، کره و گوشت چرب و بستنی از این دسته غذاها هستند مصرف غذاهای سنگین، پرچرب، ادویه دار، چای، قهوه، غذاهای سرخ کردنی، چاشنی ها، پیاز و نوشابه ها نیز تاثیر زیادی در ایجاد رفلاکس معده دارند.

وی تصریح كرد: افزایش میزان پروتئین در غذای مصرفی سبب افزایش هیجان و استرس می شود و توصیه می شود افراد مصرف غذاهای حیوانی به ویژه گوشت قرمز را كاهش دهند.

به گفته این متخصص تغذیه، مصرف بیش از حد نمك نیز سبب افزایش فشار خون و عدم ثبات هیجانی می شود و نمك پتاسیم دراین خصوص می تواند جایگزین بهتری برای نمك سدیم باشد همچنین مصرف شكر نیز تامین كننده انرژی در كوتاه مدت بوده سبب افزایش فعالیت برخی غدد و تحریك پذیری، كاهش تمركز و افسردگی می شود.

عبداللهی خاطرنشان ساخت:‌ مصرف زیاد شكر بار زیادی به غده لوزالمعده برای تولید انسولین نیز وارد می كند كه احتمال پیشروی به سوی دیابت را افزایش می دهد و به افراد توصیه می شود میزان قند خون را ثابت نگه دارند و در مصرف شكر احتیاط كنند.


م.ح


نقل از :وب دا

کد: 1667 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۷ شهريور بازدید: 4026 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چند راهکار ساده تغذیه ای برای کاهش دردهای نقرس ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۳ اسفند
2 عوامل موثر در سوء تغذیه در سالمندی ۱۳۹۵ شنبه ۲۱ اسفند
3 تناسب اندام حتی با مصرف خوراکی‌های خوشمزه ۱۳۹۵ شنبه ۲۱ اسفند
4 اگر می‌خواهید باهوش بمانید این مواد غذایی را نخورید ۱۳۹۵ شنبه ۱۴ اسفند
5 رفع خستگی خانه تکانی با این بمب‌های نیروزا ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۱ اسفند
6 توصیه های لازم برای تغذیه در دوران بارداری ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۱ اسفند
7 سونامی "پوکی استخوان" در راه داریم/روغن خوب نداریم ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۰ اسفند
8 راهکارهایی برای کاهش حالت تهوع در زمان بارداری ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۰ اسفند
9 بهترین مواد غذایی برای حفظ سلامتی و زیبایی بانوان ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۰ اسفند
10 تغذیه مناسب برای جلوگیری از اختلالات خواب ۱۳۹۵ يکشنبه ۸ اسفند
11 غذای سبز و محصول ارگانیک چگونه تولید می‌شود؟ ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  آشنایی با علل حساسیت غذایی محققان بر این باورند که بعد از بیماری های عفونی آن...

  پیاز خواص آنتی بیوتیکی و ضد مسمومیت دارد یک متخصص تغذیه در گفت‌وگویی در مورد مزایای مصرف پی...

  روش جلوگیری از مسمومیت ناشی از مصرف کباب اداره استاندارد غذای انگلیس (FSA) هشدار داد که برا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اسامی 14 برند متخلف آبلیمو/ تشریح علت اختلاف‌نظر استاندارد و وزارت بهداشت قصد داریم وارد روش‌های نوین اصالت‌سنجی شویم و دستگاه‌های مربوط به آن را پیدا کرده‌ایم که در این صورت دیگر امکان تخلف برای متخلفان ایجاد نمی‌شود.
این سوسیس كالباس‌های خوشمزه! همین چند سال پیش بود که انتشار گزارش اداره استاندارد تهران درباره کشف تخلفات گسترده در صنعت سوسیس و کالباس جنجال زیادی را در کشور به پا کرد و بسیاری از تولیدکنندگان فعال در این صنعت در مظان اتهام قرار گرفتند. از زمان انتشار آن گزارش تاکنون بیش از سه سال می‌گذرد. اما آیا در این مدت تحولی در کیفیت سوسیس و کالباس تولید داخل رخ داده است؟
6 اشتباه رایج درباره لاغر شدن شما هم جزو کسانی هستید که می‌خواهند با روش‌هایی مانند شام نخوردن یا ورزش کردن بیش از حد و سنگین لاغر شوند؟ از اینکه نتیجه نمی‌گیرید تعجب می‌کنید؟ تعجبی ندارد چون راه را کاملا اشتباه می‌روید.
دندان های تان را سمباده نزنید اصولا یک خمیردندان باید تا حدودی حاوی مواد ساینده باشد تا بتواند عملکرد مسواک را در تمیز کردن دندان ها بهبود بخشد. ولی مقدار بیش از حد مواد ساینده در خمیردندان ضدجرم، باعث سایش مینا و عاج دندان شده و فرد را با مشکلات متعددی روبرو می کند.

حامیان