غذاهای پرچرب و سرخ كرده سبب ضعف سیستم ایمنی می‌شود


مصرف غذاهای حاوی چربی های اشباع مانند چربی های گوشت،‌ غذاهای سرخ كرده و پرچربی سبب ضعف سیستم ایمنی بدن می شود.

به گزارش لقمه، سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، با بیان این مطلب اظهار داشت: کلسترول زیاد در بدن باعث افزایش چربی شده و خطرات زیادی از جمله چاقی را به دنبال دارد بنابراین برای سلامت بدن باید از غذاهایی که سطح کلسترول بالایی دارند پرهیز شود همچنین چربی بالا از علل ابتلا به سرطان سینه،‌ روده بزرگ و پروستات است.

زهرا عبداللهی افزود: مواد غذایی بی شماری وجود دارند که با وجود اینکه سرشار از کلسترول بوده و برای بدن مضر هستند مورد استفاده افراد قرار می گیرند، کره و گوشت چرب و بستنی از این دسته غذاها هستند مصرف غذاهای سنگین، پرچرب، ادویه دار، چای، قهوه، غذاهای سرخ کردنی، چاشنی ها، پیاز و نوشابه ها نیز تاثیر زیادی در ایجاد رفلاکس معده دارند.

وی تصریح كرد: افزایش میزان پروتئین در غذای مصرفی سبب افزایش هیجان و استرس می شود و توصیه می شود افراد مصرف غذاهای حیوانی به ویژه گوشت قرمز را كاهش دهند.

به گفته این متخصص تغذیه، مصرف بیش از حد نمك نیز سبب افزایش فشار خون و عدم ثبات هیجانی می شود و نمك پتاسیم دراین خصوص می تواند جایگزین بهتری برای نمك سدیم باشد همچنین مصرف شكر نیز تامین كننده انرژی در كوتاه مدت بوده سبب افزایش فعالیت برخی غدد و تحریك پذیری، كاهش تمركز و افسردگی می شود.

عبداللهی خاطرنشان ساخت:‌ مصرف زیاد شكر بار زیادی به غده لوزالمعده برای تولید انسولین نیز وارد می كند كه احتمال پیشروی به سوی دیابت را افزایش می دهد و به افراد توصیه می شود میزان قند خون را ثابت نگه دارند و در مصرف شكر احتیاط كنند.


م.ح


نقل از :وب دا

کد: 1667 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۷ شهريور بازدید: 3963 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بیماران دیابتی‌ از خوردن شیره انگور پرهیز کنند ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۸ دي
2 برگ های شلغم و تربچه سرشار از مواد مغذی هستند ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۸ دي
3 تغذیه در کودکان ورزشکار(۲) ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۷ دي
4 شیر مادر و اهمیت آن ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۷ دي
5 مصرف7 موادغذایی برای مفابله با استرس ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۷ دي
6 دردسرهای خوردن از کجا می آید؟ ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۷ دي
7 با تغذیه سالم از کمای غذایی دوری کنید ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۷ دي
8 میوه و سبزیجات ،دوستدار سلامتی سالمندان ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۶ دي
9 باحذف گوشت از منو غذایی چه اتفاقی در بدنمان می افتد ۱۳۹۵ شنبه ۲۵ دي
10 صبحانه غنی از پروتئین بخورید ۱۳۹۵ شنبه ۲۵ دي
11 این 6 غذا برای کودکان بیش فعال توصیه نمی شود ۱۳۹۵ شنبه ۱۸ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  این میوه تابستانی شما را مقابل سرماخوردگی بیمه می کند همچنین میزان پتاسیم موجود در این میوه به میزان 240...

  وقتی انگور می‌خورید، حتماً هسته‌اش را بجوید روغن هسته انگور ترکیب‌های آنتی‌اکسیدانی و فنولی نس...

  توصیه های تغذیه ای طب اسلامی برای فصل پاییز با آغاز ۶ ماه دوم سال و سرد شدن تدریجی هوا، باید د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میلاد زارعی با پرورش قارچ درزیرزمین خانه درآمدزایی کرد زارعی یکی از افراد برتر ایجاد طرح های اقتصاد مقاومتی در شهرستان فیروزآباد در گفت وگو با خبرنگار بسیج سازندگی، مهمترین عامل موفقیت خود را در حوزه خودکفایی، اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی بسیج می داند
نکاتی درباره‌ی غذاهای مانده غذای مانده ارزش غذایی کمتری دارد. به همین دلیل لازم است تا جای ممکن غذای هر روز در همان روز پخته و تازه مصرف شود.
نمکدان ها را بشکنید! معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان میزان مصرف روزانه نمک در میان خانوارهای کردستانی را سه گرم بیشتر از نیاز بدن به مصرف این ماده دانست و نسبت به تبعات مصرف بی رویه این ماده هشدار داد.
تولید ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند نیازمند مجوز است رییس دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه :«بیش از 70 درصد بیماری‌ها در جهان منشا غذایی دارند.» از فرموله شدن ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند در این مرکز برای نخستین بار در کشور خبر داد.

حامیان