غذاهای پرچرب و سرخ كرده سبب ضعف سیستم ایمنی می‌شود


مصرف غذاهای حاوی چربی های اشباع مانند چربی های گوشت،‌ غذاهای سرخ كرده و پرچربی سبب ضعف سیستم ایمنی بدن می شود.

به گزارش لقمه، سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، با بیان این مطلب اظهار داشت: کلسترول زیاد در بدن باعث افزایش چربی شده و خطرات زیادی از جمله چاقی را به دنبال دارد بنابراین برای سلامت بدن باید از غذاهایی که سطح کلسترول بالایی دارند پرهیز شود همچنین چربی بالا از علل ابتلا به سرطان سینه،‌ روده بزرگ و پروستات است.

زهرا عبداللهی افزود: مواد غذایی بی شماری وجود دارند که با وجود اینکه سرشار از کلسترول بوده و برای بدن مضر هستند مورد استفاده افراد قرار می گیرند، کره و گوشت چرب و بستنی از این دسته غذاها هستند مصرف غذاهای سنگین، پرچرب، ادویه دار، چای، قهوه، غذاهای سرخ کردنی، چاشنی ها، پیاز و نوشابه ها نیز تاثیر زیادی در ایجاد رفلاکس معده دارند.

وی تصریح كرد: افزایش میزان پروتئین در غذای مصرفی سبب افزایش هیجان و استرس می شود و توصیه می شود افراد مصرف غذاهای حیوانی به ویژه گوشت قرمز را كاهش دهند.

به گفته این متخصص تغذیه، مصرف بیش از حد نمك نیز سبب افزایش فشار خون و عدم ثبات هیجانی می شود و نمك پتاسیم دراین خصوص می تواند جایگزین بهتری برای نمك سدیم باشد همچنین مصرف شكر نیز تامین كننده انرژی در كوتاه مدت بوده سبب افزایش فعالیت برخی غدد و تحریك پذیری، كاهش تمركز و افسردگی می شود.

عبداللهی خاطرنشان ساخت:‌ مصرف زیاد شكر بار زیادی به غده لوزالمعده برای تولید انسولین نیز وارد می كند كه احتمال پیشروی به سوی دیابت را افزایش می دهد و به افراد توصیه می شود میزان قند خون را ثابت نگه دارند و در مصرف شكر احتیاط كنند.


م.ح


نقل از :وب دا

کد: 1667 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۷ شهريور بازدید: 4003 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاثیر مصرف کوتاه مدت مکمل کراتین بر عملکرد های سرعتی و قدرت عضلانی ورزشکاران ۱۳۹۵ چهارشنبه ۴ اسفند
2 خواص متعدد سرکه ها را بشناسید ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
3 رهایی از مشکلات و اختلالات خوردن چگونه است؟ ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۷ بهمن
4 خواص کره تخم آفتابگردان/تخم آفتابگردان سالم تر از کره بادام زمینی است ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۳ بهمن
5 ۱۰ راز لاغری از متخصصان برجسته تغذیه ۱۳۹۵ شنبه ۹ بهمن
6 تقویت حافظه با 7 نوع مواد غذایی ۱۳۹۵ شنبه ۹ بهمن
7 گرسنه کار نکنید تا کِسل نشوید! ۱۳۹۵ يکشنبه ۳ بهمن
8 خواص مصرف فلفل دلمه برای افراد دیابتی ۱۳۹۵ جمعه ۱ بهمن
9 ۷ بلایی که شکر بر روی بدن می‌آورد ۱۳۹۵ پنج شنبه ۳۰ دي
10 کاهش خطر سکته با مصرف کمتر نمک ۱۳۹۵ پنج شنبه ۳۰ دي
11 بیماران دیابتی‌ از خوردن شیره انگور پرهیز کنند ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۸ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

حامیان