مصرف آجیل فشار خون را كاهش می دهد


یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: یك مشت آجیل نه تنها بسیاری از مواد مغذی و انرژی مورد نیاز بدن را تامین می كند بلكه سلامت بدن به خصوص قلب را نیز تضمین می كند.

به گزارش لقمه،دکتر سعید حسینی افزود: آجیل ها عموما دانه‌هایی با چربی بالا هستند اما این چربی ها از نوع اشباع شده است كه نه تنها برای بدن ضرری ندارد بلكه برای سلامت هم مفید است البته بهتر است دانه های آجیلی به صورت طبیعی مصرف شوند، چراكه آجیل های شور، نمك زیادی دارند كه برای بدن مضر است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت ؛ دكتر حسینی با بیان این كه فندق با داشتن پروتئین، كربو هیدرات، ویتامین ها و املاح ضروری، یكی از دانه های پرخاصیت در میان مغزهای آجیلی است،‌ گفت: مصرف آن می تواند در كاهش كلسترول و پیشگیری از سرطان، مخصوصا سرطان سینه و پروستات بسیار مؤثر باشد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران توصیه كرد: مصرف 25 تا 30 گرم فندوق را در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانید زیرا مصرف آن به سادگی می تواند از بدن ما، در برابر بیماری های قلبی و سرطان محافظت كند.به گفته وی، فندق یك منبع خوب از ویتامین های B1، B2 وB است و مصرف این ویتامین ها برای حفظ سلامت مغز و خون سازی ضروری است.س.س


نقل از :سلامت نیوز

کد: 1766 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۴ مهر بازدید: 3629 ساعت: 2:53 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تناسب اندام حتی با مصرف خوراکی‌های خوشمزه ۱۳۹۵ شنبه ۲۱ اسفند
2 آجیل فله ای نخرید/رشد قارچ های بیماری زا ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۶ اسفند
3 آجیل چه زمانی در برنامه غذایی کودکان قرار می گیرد؟ ۱۳۹۵ يکشنبه ۱ اسفند
4 پیشگیری از سرطان روده با مصرف آجیل ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۴ بهمن
5 خواص کره تخم آفتابگردان/تخم آفتابگردان سالم تر از کره بادام زمینی است ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۳ بهمن
6 کاهش ریسک ابتلا به دیابت با پیروی از رژیم غذایی گیاهی ۱۳۹۵ جمعه ۱ بهمن
7 هنگام سرگیجه از مصرف 4 گروه عمده غذایی اجتناب کنید ۱۳۹۵ پنج شنبه ۳۰ دي
8 خوراکی های سالم که باید روزانه مصرف شوند ۱۳۹۵ شنبه ۱۸ دي
9 تاثیر مصرف آجیل سویا بر گر گرفتگی زنان یائسه ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۳ دي
10 تضمین سلامت قلب با مصرف آجیل ۱۳۹۵ جمعه ۱۰ دي
11 اصول تغذیه سالم در شب یلدا ۱۳۹۵ سه شنبه ۳۰ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  یائسه شدن زنان جوان و عقیم شدن مردان در اثر مصرف مکمل های بدنسازی رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران با هش...

  کله پاچه خورها بخوانند لقمه: کله پاچه غذایی سنتی و ایرانی است که طرفداران...

  شیر فقط برای استخوان نیست علاوه بر مزایایی كه شیر و لبنیات برای سلامت استخوا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سفره‌ مناسب قلبتان را پهن کنید! غذاهای زیر به شما کمک می‌کند قلب‌تان سالم بماند.
ویژگی های یک شام مناسب برای جلوگیری از چاقی در شب هرمون هایی که متابولیسم را بالا می برند و باعث سوخت و ساز غذا در بدن می شوند ،مانند خودمان در حالت استراحت به سر می برند و به همین دلیل غذاهای سنگینی که مصرف می کنیم فقط در بدن تجمع پیدا می کنند و به چربی تبدیل می شوند و باعث بروز چاقی در افراد می شوند.
آیا شما هم به متخصص تغذیه مراجعه خواهید کرد؟ صرف نظر از وزن و ویژگی های جسمانی، عوامل چندی امکان مراجعه افراد به متخصصان تغذیه یا استفاده از رژیم های غذایی خاص را افزایش می دهد که از جمله آنها می توان به عوامل اجتماعی، روانشناختی و بیولوژیک اشاره کرد.
خواص درمانی عسل‌های گیاهی در فصل سرما عسل در بسیاری از كشورهای جهان با نام طلای طبیعی معروف است. درحقیقت این خواص درمانی كم‌نظیر و شفابخش عسل‌ و انواع مختلف آن است كه موجب شده این ماده طبیعی این‌چنین مورد توجه بسیاری از مردم و پزشكان طب سنتی و مدرن در جهان قرار بگیرد. آنتی‌باكتری‌های موجود در انواع مختلف عسل‌های گیاهی موجب می‌شود تا این محصول طبیعی یكی از بهترین داروهای طبیعی و موثر در درمان برخی از بیماری‌ها و اختلال‌های جسمی و روحی در انسان باشد.

حامیان