کاهش خطر ابتلا به سرطان تخمدان با مصرف مداوم آسپرین


نتایج یک آزمایش جدید نشان داده است که مصرف مداوم آسپرین خطر ابتلا به نوع خطرناک سرطان تخمدان را کاهش می‌دهد.

به گزارش لقمه، این آزمایشات تایید کرد زنانی که به طور مداوم از این داروی مسکن استفاده می‌کنند کمتر با خطر ابتلا به نوع مهاجم غده سرطانی تخمدان مواجه می‌شوند.

به گزارش روزنامه اکسپرس، متخصصان در این آزمایش تاکید کردند که مصرف سایر داروهای ضد التهابی غیر آسپرین و غیراستروئیدی موسوم به NSAIDs مانند استامینوفن و سایر داروهای مسکن تاثیری در کاهش خطر بروز سرطان تخمدان ندارند.

سرطان تخمدان یکی از کشنده‌ترین سرطانهای زنانه و پنجمین عامل مرگ و میر ناشی از سرطان در بین زنان در کشورهای پیشرفته و توسعه یافته است.

دکتر سوزان کجائر از متخصصان مرکز مطالعات انجمن سرطان دانیش در این باره متذکر شد: سرطان تخمدان آمار مرگ و میر بالایی دارد. به همین دلیل آگاهی از عواملی که در بروز این بیماری نقش دارند و جستجوی روشهای پیشگیرانه موثر برای حفاظت از زنان در برابر این سرطان بسیار مهم و حیاتی است.




س.د


نقل از :ایسنا

کد: 1922 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۲۱ مهر بازدید: 3593 ساعت: 12:50 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  ارزش غذایی و خواص انواع گوشت اگرچه بیشترمتخصصان تغذیه بر این باورندکه خوردن مقد...

  مرکبات برای مقابله با بیماری‌های مزمن کلاً میوه‌های پاییزی و زمستانی سرشار از ویتامین C ...

  معجونی برای شادی و سرخوشی برخی گیاهان علاوه بر داشتن طعم خوب و دل‌چسب ذهنتان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا ماست هم خراب می‌شود؟ ماست بعد از گذشت تاریخ انقضا طعمی ترش پیدا می‌کند. البته خوردن ماست ترش هیچ ضرری ندارد اما فایده‌ای هم به بدن نمی‌رساند. از ماست ترش‌شده می‌توان برای تهیه دوغ استفاده کرد اما ارزش غذایی بسیار کمتری نسبت به ماست شیرین دارد.
برخی مایکروفرها غذا را کامل نمی‌پزند کارشناسان آمریکایی در یک مطالعه جدید هشدار دادند استفاده از مایکروفرهای کم وات باعث می‌شود که مواد غذایی به اندازه کافی طبخ نشوند و همین امر می‌تواند سلامت کاربران را به خطر بیندازد.
تیغ ماهی را دور نریزید استخوان یکی از منابع عالی کلسیم است که مصرف آن برای همه انسان‌ها قابل توصیه است؛ ولی مصرف آن بویژه برای افراد مبتلا به نرمی و پوکی استخوان، فوق العاده ارزشمند است. لازم به ذکر است که جوشاندن استخوان و مصرف آب حاصله نمی تواند کلسیم فراوانی را به بدن وارد سازد، بلکه لازم است دقیقا خود استخوان جویده و بلعیده شود.
ارتباط سال تولد با چاقی متخصصان ادعا کردند که سال تولد فرد بر فعالیت نوعی ژنِ عامل افزایش خطر چاقی تاثیرگذار است.

حامیان