نمک دریا را جایگزین نمک‌ یددار نکنید


معاون فنی مرکز بهداشت خوزستان درباره تبلیغاتی که برای مصرف سنگ نمک و نمک دریا صورت می‌گیرد، گفت: این نمک‌ها مواد مختلفی دارند که حتی ممکن است برای بدن خطرناک باشند.

به گزارش لقمه، دکتر پژمان بختیاری‌نیا در نشستی عنوان کرد: موادی مانند سرب و جیوه به میزان زیاد در این نمک‌ها وجود دارد که مصرف زیاد آنها موجب بیماری می‌شود. هر چند ممکن است کلسیم و منیزیم نیز داشته باشد.

وی تصریح کرد: مزه شور این نمک‌ها زیاد نیست و چون تصفیه‌ نشده است و همراه مواد ناخالص زیادی استفاده می‌شوند، حجم زیادی از آن در هر وعده مصرف می‌شود که این میزان نمک برای بدن مضر است و موجب آسیب می‌شود.

معاون فنی مرکز بهداشت خوزستان گفت: برخی در مورد این نمک‌ها می‌گویند که طبیعی هستند و برای بیماران فشار خونی مضر نیستند و مادران باردار نیز می‌توانند از آن استفاده کنند، در حالی که این نمک‌ها از جذب برخی مواد مفید در بدن جلوگیری می‌کنند.

وی افزود: بهترین نمک، نمک تصفیه شده یددار است که دو فاکتور بسیار مهم بسته‌بندی مجاز و استاندارد در آن رعایت شده است. این نمک‌ها باید پروانه ساخت وزارت بهداشت را داشته باشد. ید نیز از مواد مغذی لازم برای بدن است که به دلیل کمبود ید در مواد غذایی، باید استفاده شود.


نقل از :ایسنا

کد: 2721 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۲ دي بازدید: 3242 ساعت: 8:47 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مصرف بیش از حد غذاهای سرخ کردنی عامل بروز استرس و افسردگی ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
2 اسامی نمک های غیر بهداشتی اعلام شد ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
3 معاون بهداشتی وزارت بهداشت: سنگک بهترین نان سنتی ۱۳۹۵ پنج شنبه ۳۰ دي
4 کاهش خطر سکته با مصرف کمتر نمک ۱۳۹۵ پنج شنبه ۳۰ دي
5 این سم ها را با ولع نخورید! ۱۳۹۵ جمعه ۱۰ دي
6 «آب نمك» بهتر است یا «دهان شویه»؟ ۱۳۹۵ پنج شنبه ۹ دي
7 تشدید بیماری آسم با مصرف گوشت نمک سودشده ۱۳۹۵ سه شنبه ۷ دي
8 طرز تهیه کروستینی با سس پستو ۱۳۹۵ جمعه ۳ دي
9 مصرف نمک میتواند منجر به چاقی شود؟ ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۸ آذر
10 مصرف نمک از طریق نان از 6 گرم به 3 گرم کاهش پیدا می‌کند ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۲ آذر
11 چطور سوپ سالم بخوریم؟ ۱۳۹۵ شنبه ۲۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  احتمال دیابت بارداری در زنانی که زیاد سیب زمینی می خورند پایگاه خبری لقمه: طبق یک مطالعه جدید، زنانی که قبل...

  منظم خوردن؛ درمان چاقی مفرط نوجوانان نتایج بررسی های جدید نشان می دهد، مصرف روزی ۵وعده ...

  تابستان دلپذیر با این عرقیات گیاهی در فصل تابستان بیشتر از فصل‌های دیگر سال تمایل به ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با 4 خوراکی چرب مفید بسیاری از خوراکی‌هایی که ما روزانه آنها را مصرف می‌کنیم دارای چربی‌های مختلفی هستند که باعث آسیب رسیدن به بدن ما می‌شود و همچنین می‌توانند بیماری‌های مختلفی را در بدن ما ایجاد کنند.
مبتلایان به آسم غذاهای آماده به مصرف نخورند یک فوق تخصص آسم و آلرژی با هشدار نسبت به تشدید آسم و آلرژی بهاره با مصرف غذاهای آماده و رستورانی مصرف غذاهای خانگی و غذاهای بدون افزودنی را به مبتلایان توصیه کرد.
طرز تهیه و خواص گلاب/چه کسانی نباید گلاب بخورند از قدیم گلاب برای مردم خواص دارویی داشت اما امروزه گلاب هم در غذا و هم در طب پزشکی و طب سنتی به کار می رود حالا با ما همراه باشید تا از فواید مصرف گلاب بگوییم.
چند توصیه‌ی سالادی برای خوش اندامی اگر سالاد از مواد مناسب تهیه شده باشد به لاغری شما کمک زیادی می‌کند اما برخی از سالادها دقیقاً برعکس عمل می‌کنند مثل سالادهای سرو شده در رستوران‌ها.

حامیان