غذاهای پرچرب و تاثیر آن بر توان تولیدمثلی مردان


نتایج یک بررسی نشان داده است که مصرف غذاهای پرچرب و حاوی چربی‌های اشباع شده علاوه بر افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی می‌تواند موجب کاهش تعداد اسپرم‌ها (سلولهای جنسی نر) در مردان شود.

به گزارش لقمه، پزشکان دانمارکی در یک مطالعه تازه دریافته‌اند حجم اسپرم‌ها در مردانی که زیاد مواد غذایی پرچرب مصرف می‌کنند به میزان چشمگیر تا حدود 40 درصد کاهش می‌یابد و بعلاوه کیفیت عملکرد اسپرم‌ها نیز در این مردان به مراتب نامطلوب‌تر از مردانی است که کمتر مواد غذایی حاوی چربی‌های اشباع شده می‌خورند.


به نوشته روزنامه دیلی میل، بررسی‌های انجام شده در کشورهای غربی نشان داده است که میانگین تولید اسپرم در مردان بویژه طی 60 سال گذشته در این کشورها کاهش یافته و ظاهرا اکثر مردان در کشورهای غربی با مشکل کاهش تعداد و کیفیت سلولهای جنسی مردانه مواجه هستند.


این مطالعه توسط یک تیم پزشکی در کوپنهاگ و روی 701 مرد جوان دانمارکی و حدودا 20 ساله انجام گرفت. چربی‌های اشباع شده در کره، گوشت‌های فرآوری شده، غذاهای سرخ کرده و سایر فست فودها و تنقلات استفاده می‌شوند و مصرف زیاد آنها به قلب و عروق آسیب می‌رساند.



نقل از :ایسنا

کد: 2921 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۷ دي بازدید: 3340 ساعت: 10:29 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات "اسپرم گاو" از آمریکا ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۰ خرداد
2 تأثیر مصرف گردو بر بهبود ویژگی اسپرم ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ دي
3 مضرات نوشیدنی های انرژی زا ۱۳۹۳ شنبه ۱۵ شهريور
4 رژیم غذایی برای مادرانی که پسر می خواهند ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت
5 آقایان چه بخورند تا زودتر بابا شوند؟ ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۳ ارديبهشت
6 چه کسانی سویا را راحت تحمل می‌کنند؟ ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ ارديبهشت
7 تاثیر طب سنتی در ناباروری ۱۳۹۲ شنبه ۱۰ اسفند
8 9 ماده غذایی برای پدر شدن ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۰ بهمن
9 اثر چربی های رژیم غذایی بر کیفیت اسپرم ۱۳۹۲ دوشنبه ۷ بهمن
10 10 توصیه برای بالا بردن قدرت باروری‌ ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۱ شهريور
11 غذاهای مفید برای سلامت جنسی ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۰ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  خواص درمانی مصرف هندوانه و پوست آن پایگاه خبری لقمه:متخصص طب گیاهی با اشاره به خواص د...

  مواد قندی سطح یادگیری را بالا نمی برد دکتر ضیاء الدین مظهری با اعلام صحت نداشتن آین باور...

  آنتی بیوتیک جدیدی به نام بادنجان بادمجان دارای ترکیباتی است که از انواع عفونت های ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا برگزار می شود پایگاه خبری لقمه: دومین کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا با حضور دانشمندان، پژوهشگران و چهره های شناخته شده این حوزه از سراسر دنیا شهریور ۹۵ در مشهد مقدس برگزار می شود.
غذای ایرانی در چهار گوشه جهان ایرانی‌ها هر جای این كره خاكی كه باشند، دست از غذاهای خوش طعم و لذیذشان برنمی‌دارند و در كنار خوردن غذاهای ملل دیگر، غذاهای سنتی ایران را وارد كشورهای مختلف می‌كنند تا هم خودشان خیلی اذیت نشوند و هم مردم آن‌ ممالك را در لذت خوردن غذاهای لذیذ ایرانی سهیم كنند.
ویتامین‌های مکمل چه کاربردهایی دارند بعضی روزها آنقدر سرتان شلوغ است که اصلا وقت آماده کردن خوراکی‌های مفید را ندارید و حداقل کاری که می‌توانید برای حفظ سلامت خود بکنید، تامین موادمغذی از طریق مکمل‌هاست.
سبزیجات هم زنانه و مردانه دارند همیشه از خوبی‌های سبزیجات و گیاهان شنیده‌ایم و سعی کرده‌ایم آنها را در برنامه غذایی‌مان جای دهیم.

حامیان