غذاهای پرچرب و تاثیر آن بر توان تولیدمثلی مردان


نتایج یک بررسی نشان داده است که مصرف غذاهای پرچرب و حاوی چربی‌های اشباع شده علاوه بر افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی می‌تواند موجب کاهش تعداد اسپرم‌ها (سلولهای جنسی نر) در مردان شود.

به گزارش لقمه، پزشکان دانمارکی در یک مطالعه تازه دریافته‌اند حجم اسپرم‌ها در مردانی که زیاد مواد غذایی پرچرب مصرف می‌کنند به میزان چشمگیر تا حدود 40 درصد کاهش می‌یابد و بعلاوه کیفیت عملکرد اسپرم‌ها نیز در این مردان به مراتب نامطلوب‌تر از مردانی است که کمتر مواد غذایی حاوی چربی‌های اشباع شده می‌خورند.


به نوشته روزنامه دیلی میل، بررسی‌های انجام شده در کشورهای غربی نشان داده است که میانگین تولید اسپرم در مردان بویژه طی 60 سال گذشته در این کشورها کاهش یافته و ظاهرا اکثر مردان در کشورهای غربی با مشکل کاهش تعداد و کیفیت سلولهای جنسی مردانه مواجه هستند.


این مطالعه توسط یک تیم پزشکی در کوپنهاگ و روی 701 مرد جوان دانمارکی و حدودا 20 ساله انجام گرفت. چربی‌های اشباع شده در کره، گوشت‌های فرآوری شده، غذاهای سرخ کرده و سایر فست فودها و تنقلات استفاده می‌شوند و مصرف زیاد آنها به قلب و عروق آسیب می‌رساند.



نقل از :ایسنا

کد: 2921 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۷ دي بازدید: 3276 ساعت: 10:29 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات "اسپرم گاو" از آمریکا ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۰ خرداد
2 تأثیر مصرف گردو بر بهبود ویژگی اسپرم ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ دي
3 مضرات نوشیدنی های انرژی زا ۱۳۹۳ شنبه ۱۵ شهريور
4 رژیم غذایی برای مادرانی که پسر می خواهند ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت
5 آقایان چه بخورند تا زودتر بابا شوند؟ ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۳ ارديبهشت
6 چه کسانی سویا را راحت تحمل می‌کنند؟ ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ ارديبهشت
7 تاثیر طب سنتی در ناباروری ۱۳۹۲ شنبه ۱۰ اسفند
8 9 ماده غذایی برای پدر شدن ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۰ بهمن
9 اثر چربی های رژیم غذایی بر کیفیت اسپرم ۱۳۹۲ دوشنبه ۷ بهمن
10 10 توصیه برای بالا بردن قدرت باروری‌ ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۱ شهريور
11 غذاهای مفید برای سلامت جنسی ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۰ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  بهتر است این 7 ماده غذایی را نخورید شیوه زندگی مانند الگوهای تغذیه‌ای ناسالم و نامناسب...

  غذاهای نشاط آور تابستان كدامند؟

  خوراکی هایی که زنان را سرد می کند مزاج زنان سردتر از مردان است و برای حفظ سلامتی خو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هرگز این مواد غذایی را پس از تاریخ انقضای مصرف نکنید تاریخ انقضا بر روی بسته‌بندی مواد غذایی درج شده و به این وسیله مصرف کننده از تاریخ تولید و انقضا محصول مطلع می‌شود. مصرف برخی مواد غذایی بعد از تاریخ انقضا موجب افزایش خطر ابتلا به بیماری‌ها می‌شود.
جوش شیرین ویتامین های غذا را نابود می کند فرزانه صادقی قطب آبادی متخصص تغذیه درباره نقش تغذیه در پیشگیری از مواد مخرب و آلوده کننده هوا اظهار داشت: مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، اکسیدهای نیتروژن دار، هیدروکربن‌های سوخته نشده، ذرات ریز معلق، برمید سرب، سایر ترکیبات سربی از جمله مواد آلاینده هوا هستندکه به گروه‌های در معرض خطر مانند کودکان، سالمندان، مادران باردار و مبتلایان به بیماری‌های قلبی، ریوی بیشترین آسیب را می‌بینند.
کاهش احساس گرسنگی با ورزش متخصصان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید تاکید کردند که برخلاف یک باور غلط عمومی ورزش کردن نه تنها باعث افزایش اشتها نمی‌شود بلکه همچنین می‌تواند احساس گرسنگی را سرکوب کند.
چگونه اشتهای خود را کاهش دهیم با این روش ها می توانید اشتهای خود را کاهش دهید. تقریبا همه آنهایی که قصد لاغر شدن دارند، به دنبال یافتن بهترین و کارآمدترین راهکارها هستند. اما با اضافه کردن مواد غیرمشخص به غذای خود نمی توانید به طور معجزه آسایی باعث آب شدن چربی های اضافه بشوید.

حامیان