این مواد غذایی مرگ را به تعویق می اندازد


مغزها از بهترین منابع پروتئین، فیبر، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها به شمار می روند.

به گزارش لقمه، بر اساس مطالعه بزرگی که در دانشگاه هاروارد انجام شد، مشخص گردید در افرادی که بیش از 4 بار در هفته آجیل می خورند، مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی 40 تا 60 درصد کمتر است.

مغزها از بهترین منابع پروتئین، فیبر، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها به شمار می روند. همچنین حاوی اسیدهای چرب مفید از جمله امگا- 3 می باشند.

در سال 2003 سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) اعلام کرد که مصرف 45 گرم آجیل در روز در قالب یک رژیم کم چرب و  کم کلسترول می تواند خطر بروز بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد.

از میان انواع آجیل، گردو منبع بسیار خوب امگا- 3 بوده که در بهبود عملکرد قلب و عروق و تنظیم چربی های خون موثر است.

البته باید این نکته را نیز مدنظر داشت که آجیل حاوی کالری بالایی است و افراط در مصرف آن موجب اضافه وزن و چاقی خواهد شد.

متخصصان تغذیه توصیه می کنند که برای اضافه کردن آجیل به رژیم غذایی باید آن را جایگزین سایر منابع چربی خود کنیم. به این معنی که بخشی از روغن مصرفی را حذف کرده و به جای آن از آجیل استفاده کنیم.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سیمرغ

کد: 4288 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۳ تير بازدید: 3599 ساعت: 11:00 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تعریف و اثرات اختلالات خوردن ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند
2 علل ابتلا به سرطان پانکراس چیست؟ ۱۳۹۵ چهارشنبه ۴ اسفند
3 با مصرف فلفل قرمز طول عمر بیشتری داشته باشید ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۸ دي
4 افراد مبتلا به سرطان سینه ازمصرف گوشت کبابی بپرهیزند ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۲ دي
5 مصرف کلم بروکلی در هوای آلوده! ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۲ دي
6 نوشیدن آب انار از ابتلا به سرطان پروستات جلوگیری می کند ۱۳۹۵ شنبه ۱۳ آذر
7 آمادگی برای شروع درمان سرطان ۱۳۹۵ جمعه ۲۸ آبان
8 اختلالات خوردن کدامند ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۶ آبان
9 مرگ تدریجی زعفران ایران به دست سوداگران/ قاچاق ادامه دارد ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۵ مهر
10 غذاهای منجمد قلب را از کار می‌اندازد ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۳ مهر
11 مضرات «رژیم غذایی کاری اجتماعی»/۱۷ میلیون مرگ قلبی ۱۳۹۵ دوشنبه ۱ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  برگه‌ها؛ جایگزین خوب هله هوله‌ها میوه‌های خشک یا برگه‌ها همان میوه‌های تازه‌ای هستن...

  با خواص درمانی انجیر آشنا شوید یک متخصص طب سنتی اعلام کرد: انجیر میوه‌ای سرشار از...

  بهترین روش درمانی کبد چرب را بشناسید دکتر محسن آخوندی با بیان اینکه بیماری کبد چرب از ۶...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رژیم غذایی غنی از سویا به درمان ناباروری زنان کمک می کند پایگاه خبری لقمه: یک تحقیق جدید نشان می دهد مصرف منظم رژیم غذایی غنی از سویا به درمان بهتر ناباروری زنان کمک می کند.
موهای خوش حالت و سالم با این ویتامین‌ها این یک حقیقت است که وقتی موهای ما خوش فرم و حالت هستند، احساس خوشایندی به ما دست می دهد که همین امر باعث می شود ما نهایت تلاش خود را برای مراقبت از موهای خود به کار ببریم .
فلج حنجره در اثر مصرف سم تجزیه نشده در صیفی جات/ ابتلا به ام اس و دیابت نتیجه استفاده از کودهای شیمیایی یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه چندی پیش عده ای از افراد به دلیل استفاده از صیفی جاتی که قبل از تمام شدن دوره کارنس به بازار عرضه شده بودند دچار فلج حنجره شده اند نسبت به عوارض خطرناک استفاده بی رویه از کودهای شیمیایی در محصولات کشاورزی هشدار داد.
اگر زیاد عرق می کنید، بخوانید برخی از مواد غذایی مانند سیر و پیاز می تواند روی بوی بد عرق تاثیرگذار باشد و موجب افزایش و تغییر در بوی آن شود.

حامیان