هشدار دانشمندان
قطع نمک از عوامل افزایش خطر بیماری‌های قلبی و سکته


دانشمندان هشدار دادند که قطع کردن مصرف نمک، می‌تواند بیشتر از اینکه خوب باشد، باعث ضرر زدن به بدن شود، چرا که باعث افزایش مواد شیمیایی‌ می‌شود که برای قلب مضر است.

لفمه: به گزارش روزنامه دیلی میل Daily Mail در تاریخ 19 آبان ( 10 نوامبر )، محققان می‌گویند که کاهش مصرف نمک، می‌تواند باعث خطر لخته‌ شدن خون و افزایش امراض قلبی و سکته شود.
رژیم غنی که در سدیم وجود دارد می‌تواند باعث افزایش خطر فشار خون شود و دولت ها و نهادهای سلامت باید برای برجسته کردن موارد مضر به سلامتی، مبارزه جدی آغاز نمایند.
اما محققین از دانشگاه کپنهاگ Copenhagen ، ادعا کردند که کاهش مصرف نمک، می‌تواند باعث افزایش احتمال خطر مرگ یا یکسری مشکلات قلبی، شود.
یک بررسی از 67 مطالعات قبلی، که 40000 نفر در آن درگیر بودند، مشخص کرده است که کاهش مصرف نمک، موجب 2.5 درصد افزایش در کلسترول و 7 درصد افزایش یک نوعی از چاقی می‌شود و از عوامل لخته شدن خون است.
دکتر نیل گرادال، مسئول این پروژه می‌گوید: افزایش کلسترول، موجب افزایش خطر مرگ قلبی- عروقی می‌شود و مردم بجای کاهش مصرف نمک، باید سیگار و مصرف الکل را ترک کرده و به کاهش وزن روی بیاورند.

 


نقل از :جام نیوز

کد: 490 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ شنبه ۲۱ آبان بازدید: 6310 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بیماران دیابتی‌ از خوردن شیره انگور پرهیز کنند ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۸ دي
2 «شکلات» بهترین درمان برای سرفه‎های مزمن ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۸ دي
3 مصرف صبحانه چرب خطر بیماری قلبی را افزایش می دهد ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۸ دي
4 با مصرف فلفل قرمز طول عمر بیشتری داشته باشید ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۸ دي
5 مصرف گردو زنان را از عوارض پیری دور نگه می دارد ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۸ دي
6 شیر مادر و اهمیت آن ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۷ دي
7 مصرف7 موادغذایی برای مفابله با استرس ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۷ دي
8 با خوردن سالاد کاسنی از آلزایمر جلوگیری کنید ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۷ دي
9 با تغذیه سالم از کمای غذایی دوری کنید ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۷ دي
10 افزایش احتمال بروز سکته مغزی با مصرف گوشت قرمز ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۶ دي
11 ارتباط نوشیدنی‌های بسیار داغ و سرطان ۱۳۹۵ شنبه ۲۵ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  اضافه وزن در كودكان را جدی بگیرید به گفته یك متخصص تغذیه، اضافه وزن در كودكی زمینه‌س...

  متخصصین تغذیه هالیوودی ها چه می گویند؟ اگر عاشق نوشابه یا هر ماده‌غذایی ناسالم و پرکالری ...

  خطرات همزمانی مصرف غذا و دارو می‌دانستید همزمانی مصرف برخی داروها با برخی مواد غ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکاتی درباره خواص گوشت شتر پایگاه خبری لقمه: امروزه بسیاری از شهرنشینان به علت عادت نداشتن به مصرف گوشت شتر از خوردن آن اجتناب می‌کنند. برخی نیز بر این باورند که این گوشت سفت و دیرپز بوده و ارزش غذایی ندارد. حال پرسش اینجاست، ارزش غذایی گوشت شتر چه میزان است؟
6 چاشنی فوق​العاده برای تجربه زندگی احساسی بی نظیر حتما برای‌تان پیش آمده كه روزی كسالت‌بار را تجربه كنید روزی كه با بی‌حوصلگی و رخوت آغاز شود و تا پایان شب ادامه پیدا كند. معمولا در چنین حالتی نه‌تنها بی‌حوصلگی بر روابط كاری، قراردادها، رابطه دوستانه و كیفیت زندگی‌تان اثر می‌گذارد بلكه می‌تواند زندگی زناشویی شما را نیز تحت تاثیر خود قرار دهد.
پیشنهادهای کم‌حجم و پرکالری برای لاغرها متاسفانه برخی از افراد برای افزایش وزن غذاهای پرکالری، چرب ولی بدون ارزش تغذیه‌ای مصرف می‌کنند ولی بعد از مدتی که به وزن دلخواه رسیدند، دچار مشکلات فراوانی می‌شوند.
مواد غذایی مخصوص خانم‌ ها کدامند ؟ پنیر پارمسان برای تقویت استخوان و کلسیم برای جلوگیری از پوکی استخوان مفید می‌باشد. ماست و شیر بدون چربی نیز بسیار مفیدند، اما چه کسی آنها را سه بار در روز مصرف می‌کند؟

حامیان