خواص کاکائو را بشناسید


نتایج بررسی های متعدد نشان می دهد، کاکائو برای حفظ سلامت مفید است.

به گزارش لقمه،بعضی افراد از خوردن شکلات امتناع می کنند زیرا می پندارند که این ماده غذایی ناسالم و چاق کننده است در حالی که شکری که به آن افزوده می شود، مضر است. پودر کاکائو که از دانه کاکائو به دست می آید، بسیار مغذی است.

کاکائو و شکلات تلخ سرشار از منیزیم ماده معدنی است که برای حفظ سلامت قلب و بیش از ۵۰۰ عملکرد بدن از جمله عملکرد عضله ضروری است.

مصرف شکلات تلخ حاوی کاکائو، خطر بروز حمله قلبی را کاهش می دهد.

گیاه کاکائو حاوی ماده مغذی به نام «پروآنتوسیانین» است. این فیتونوترینت از بدن در برابر مواد سرطان زا و سموم محافظت می کند.

کاهش دهنده فشار خون است.

شکلات، ماده شیمیایی به نام دوپامین در مغز تولید می کند که احساس خوبی به وجود می آورد. کاهش تولید دوپامین با بروز اختلال مغزی مانند بیماری پارکینسون ارتباط دارد. مصرف مواد غذایی که در تولید دوپامین نقش دارد، در پیش گیری از این بیماری موثر است.

کاکائو، کلسترول مضر را کاهش و کلسترول مفید را افزایش می دهد.

کاکائو و شکلات تلخ از کلیه ها در برابر بیماری محافظت می کند.

مصرف شکلات حاوی میزان بالای کاکائو، میزان آندورفینز را که مسکن طبیعی بدن است افزایش می دهد؛ در نتیجه با مصرف شکلات تلخ، درد کاهش پیدا می کند.  



بازگشت به صفحه نخست 


نقل از :روزنامه خراسان

کد: 5065 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۳ شهريور بازدید: 3201 ساعت: 10:01 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گیاهان مدیترانه ای سلاح جدیدی برای مبارزه با آلزایمر و پارکینسون ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۲ دي
2 برای پیشگیری از آلزایمر و پارکینسون روزانه 3فنجان قهوه بنوشید ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۴ آذر
3 مصرف چه مقدار قهوه کشنده است ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۷ شهريور
4 در ظروف خش‌دار پخت و پز نکنید ۱۳۹۳ شنبه ۱۴ تير
5 خواص ضد سرطانی هویج ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۵ مهر
6 چای سبز به درمان کبد چرب کمک می‌کند ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۷ آذر
7 نوشیدن 6 فنجان قهوه در روز خطر ابتلا به سرطان رحم را کاهش می‌دهد ۱۳۹۱ شنبه ۶ آبان
8 چرا مردان باید میوه های توت مانند مصرف کنند؟ ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۴ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  بهبود خستگی مزمن با تغذیه سندرم خستگی مزمن بعد از کار زیاد، مشغله های فکری ی...

  مبارزه نارگیل با پوسیدگی دندان دانشمندان دریافتند که نارگیل می تواند با مهمترین ع...

  نحوه تمیز کردن اجاق گاز پایگاه خبری لقمه: روی گاز شما از جرم و غذاهای سررف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مقابله با اشتباهات تغذیه ای همه ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب‌پذیر می‌کنند. در حوزه تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند. وقتی سال‌ها به خوردن یک ماده غذایی نامناسب عادت کرده‌ایم دل کندن از آن خیلی سخت است حتی اگر بدانیم به سلامتی‌مان آسیب می‌زنیم. اما در مقابل این ضعف‌ها چه باید کرد؟
نارنجی بخور، سبز نفس بکش این روزها که آسمان شهرهای بزرگ پر شده از آلاینده‌های مختلف و اطراف‌مان هم پر شده از افرادی که سیگار از دست‌شان نمی‌افتد، تنها کاری که ‌می‌توان کرد رعایت بهداشت زندگی است و تغذیه سالم تا ریه‌های‌مان از گزند این‌همه آسیب در امان باشد.
هشدار درباره جگر سن دام و شایط پرورش آن در کیفیت جگر تاثیر چشمگیری دارد.
در رستوران‌های کرمانشاه چه بخوریم؟ برای اکثر ما اتفاق افتاده که وقتی به رستوران می‌رویم نمی‌دانیم کدام غذا را سفارش بدهیم و این موضوع وقتی مهم‌تر می‌شود که در سفر باشیم و در این صورت است که به دنبال بهترین و معروف‌ترین غذاها و رستوران‌های یک شهر می‌گردیم.

حامیان