خوراکی هایی که برای هوش کودکان سم هستند


پدر و مادران بخصوص اگر کودکانی در سن پیش دبستانی دارند باید به وعده غذایی آن‌ها اهمیت بدهند.

به گزارش لقمه، به گفته یک متخصص تغذیه، هله‌هوله‌ها به دلیل نداشتن ارزش غذایی بالا و مصرف زیادشان، ممکن است ضریب هوشی کودکان را پایین بیاورند.

دکتر آراسب دباغ مقدم گفت: رشد جسمی و ذهنی کودکان بخصوص در سنین قبل از دبستان بسیار زیاد است. به این دوران سنی مرحله رشد سریع می‌گویند و کودکان در این سن به تمام گروه‌های مواد غذایی مانند پروتئین، کربوهیدرات و چربی‌های مفید احتیاج دارند. چون حجم معده کودکان کوچک است وقتی که معده را با هله هوله پر می‌کنند دیگر جایی برای خوردن غذاهای متعددی که نیاز جسمی و ذهنی کودک را فراهم می‌کنند، وجود ندارد.

وی افزود: چیبس و پفک اگر چه انرژی و کالری بالایی دارند ولی ارزش غذایی پایینی دارند و از نظر ارزش غذایی، ریزمغذی ها و درشت‌مغذی های مورد نیاز کودک برای رشد را فراهم نمی‌کنند.
دباغ مقدم متذکر شد: مواد غذایی مفید که هر ۴ گروه مواد غذایی را شامل می‌شود روی ضریب هوشی کودک نقش زیادی دارد، البته به تنهایی عامل افزایش ضریب هوشی نیست ولی اگر پدر و مادر از نظر ضریب هوشی بالا باشند ولی کودک از تغذیه نامناسب برخوردار بوده باشد، ممکن است روی ضریب هوشی وی تاثیر بگذارد و این والدین فرزندان باهوشی نداشته باشند.

وی توصیه کرد: پدر و مادران بخصوص اگر کودکانی در سن پیش دبستانی دارند باید به وعده غذایی آن‌ها اهمیت بدهند و با افزایش تعداد وعده‌های غذایی و کاهش حجم غذا در وعده‌ها، غذاهای حاوی مواد مغذی را در وعده های غذایی و میان وعده های کودکانشان بگنجانند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :yjc.ir

کد: 5180 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۲۹ شهريور بازدید: 3467 ساعت: 9:35 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مواد غذایی که نباید بعد از ۸ شب مصرف کرد ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۶ آبان
2 ترفندهایی برای جلوگیری از پرخوری‌های شبانه ۱۳۹۲ دوشنبه ۳۰ ارديبهشت
3 7 ترفند برای جنگ با هله‌هوله ها ۱۳۹۲ شنبه ۲۸ ارديبهشت
4 ترک سیگار بدون یک گرم اضافه وزن ۱۳۹۰ چهارشنبه ۷ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  قرصهای لاغری باکنترل سیستم اشتها موجب لاغری می شوند قرصهای لاغری باکنترل سیستم اشتها موجب لاغری شده و ...

  چگونگی نگهداری و مصرف غذا در تابستان معمولاً در تابستان به دلیل گرمای هوا شرایطی فراهم ...

  ویتامین ها، حافظ سلامتی انسان پایگاه خبری لقمه: ویتامین ها به رشد و عملکرد بدن ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چطور گوشت را کباب کنیم که سرطانزا نشود؟ محققان دریافته اند خواباندن گوشت در آب طبیعی جو قبل از کباب کردن آن، احتمال تشکیل ماده سرطان زا را کاهش می دهد.
تلاش دختران ایرانی برای «باربی شدن» «ممنون، میل ندارم. برنج کم می‌خورم. میلی به گوشت قرمز ندارم. شب‌ها شام نمی‌خورم. به جای پروتئین، سالاد می‌خورم و...» شنیدن این جملات از زبان دختران و زنان ایرانی در سال‌های اخیر به رواج بی‌اشتهایی‌های عصبی و دامن زدن به توهم چاقی میان آن‌ها کمک کرده است. موضوعی که بیش از هر چیز، شاید ریشه در باورها و خرده فرهنگ‌های غلط جامعه داشته باشد و جامعه زنان ایرانی را درگیر مشکلاتی اساسی در زندگی کند.
این خوراکی ضد سرطان پروستات است محققان دانشگاه کالیفرنیا در تحقیقات اخیر خود دریافتند که گردو سرعت رشد تومورهای سرطانی پروستات را در موش های آزمایشگاهی کاهش می ‌د‌هد.
سرانجام ماجرای آب و آبلیموهای تقلبی پس از چالش‌های موجود میان سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد، شاهد خبرهای خوبی از معاون وزیر بهداشت هستیم که موضوعات مربوط به سلامت مردم بالاخره به سرانجام خواهد رسید.

حامیان