علل شایع کم اشتهایی کودکان


عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مصرف شیر فراوان،خستگی، فعالیت کم،کم خوابی، افراط در خوردن تنقلات و مشکل ارتباطی بین مادر و فرزند را ازجمله علل بدغذایی کودکان عنوان کرد.

به گزارش لقمه، دکتر منصور بهرامی امروز چهارشنبه درحاشیه همایش سالانه انجمن پزشکان کودکان ایران که در محل سالن همایش کتابخانه ملی در حال برگزاری است، گفت:سلامت انسان بر چهار پایه سلامت فیزیکی، روانی، اجتماعی و معنوی استوار است.

وی ادامه داد:رشد و نمو طبیعی یکی از معیارهای سلامت کودکان و تغذیه صحیح یکی از ارکان آن است.

وی در مورد خصوصیات تغذیه کودکان گفت: کفایت ، تنوع ، تعادل و کالری متناسب از خصوصیاتی است که تغذیه کودکان باید برخوردار باشد تا ساختمان بدن آنها از دوام بهتری برخوردار شود.

این متخصص کودکان افزود:برای رشد و تکامل طبیعی کودکان علاوه بر تعیین نیازهای تغذیه ای، نیازهای عاطفی نیز بسیار مهم هستند به طوری که پدر و مادر باید پیوسته به رفع نیازهای عاطفی و روانی کودک خود اهتمام ورزند.

بهرامی ادامه داد:در تکامل تغذیه ای کودکان ارتباط متقابل والدین و فرزندان نقش اساسی و مهم دارد و از هر ارتباط توجه به خلق و خو در خصوصیات شخصی عامل کلیدی و برای کودکان همیشه ابراز مهر، بازی و شادی خوشایند و برای تغذیه موفق مهم است.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود:اگر مادران برای تغذیه فرزندانشان وقت کافی ، روابط صمیمی ، زمان مناسب، نظم ، مراعات سلیقه و ذائقه، استقلال و رعایت خصوصیات خلقی آنها را بنمایند مشکلی بعنوان بدغذایی پیش نخواهد آمد.

بهرامی در رابطه با علل شایع کم اشتهایی کودکان یک تا دو ساله به مصرف شیر فراوان، فعالیت زیاد،خستگی، فعالیت کم،کم خوابی و افراط در خوردن تنقلات اشاره کرد و گفت: مشکلات ارتباطی صحیح و سالم بین مادر و فرزند، عدم توجه به سلیقه کودک، عوامل پزشکی عفونت های حاد و یا مزمن مانند کمبود ریزمغذی ها ، بیماری های گوارشی و وسواس مادر برای رعایت نظافت هنگام تغذیه از دیگر عللی است که موجب بروز کم اشتهایی در میان کودکان می شود.

وی در رابطه با راهکارهایی برای مقابله با بدغذایی کودکان گفت: اشتهای کودک بهترین راهنمای تغذیه صحیح است و مادر باید به اشتها ، گرسنگی و سیری کودک توجه و متناسب با آنها تغذیه کودک خود را برنامه ریزی کند.

این متخصص اطفال همچنین ادامه داد: هرچه محیط های خانوادگی صمیمی تر باشد و وعده های صرف غذای خانوادگی بیشتر باشد و مادر به امور خانواده مسلط و نگرش مثبت و روحیه شاد و آرام داشته باشد مشکلات تغذیه ای کودکان کمترخواهد شد.

همایش سالانه انجمن پزشکان کودکان ایران صبح روز چهارشنبه در سالن همایش کتابخانه ملی ایران شروع به کار کرد و تا روز 13 اردیبهشت ادامه دارد.

بازگشت به صفحه نخست
 


نقل از :ایرنا

کد: 6685 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۱ ارديبهشت بازدید: 2260 ساعت: 3:36 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برای پیشگیری از سرطان چقدر میوه و سبزی بخوریم؟ ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۶ آذر
2 تولید افشانه‌ای از نانو ذرات نقره برای کنترل و دفع بیماری‌های برنج ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۲ مهر
3 دو خطر مصرف محصولات دستکاری شده برای انسان/نمی توان مصرف مواد دستکاری شده ژنتیکی برای جامعه توصیه کرد ۱۳۹۵ چهارشنبه ۳ شهريور
4 جلوگیری از عامل قاچاق اتصال اطلاعات سازمان بنادر به سامانه جامع گمرک ایران ۱۳۹۵ يکشنبه ۳۱ مرداد
5 کشف 15 تن میوه قاچاق در بندر شهیدباهنر ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۹ مرداد
6 برگزاری اولین گردهمایی هم اندیشی محصولات کنجدی از مزرعه تا سفره در اداره کل استاندارد یزد ۱۳۹۴ سه شنبه ۲۹ دي
7 "نشان ایرانی در حوزه تغذیه" به رستوران‌های برتر اعطا می‌شود ۱۳۹۴ دوشنبه ۴ آبان
8 پلمپ کارگاه بستنی غیرمجاز در تهرانپارس ۱۳۹۴ دوشنبه ۱۳ مهر
9 دکتر سیدمسعود کیمیاگر درگذشت + سوابق و پیام تسلیت ما ۱۳۹۴ يکشنبه ۷ تير
10 کارخانه محصولات غذایی دست‌چین تعطیل شد ۱۳۹۴ شنبه ۶ تير
11 خودمراقبتی، ارزان‌ترین راه جلوگیری از مشکلات پرهزینه دندانی ۱۳۹۴ دوشنبه ۴ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  افزایش فشارخون با مصرف تن ماهی استفاده از منابع اسید چرب امگا۳ از جمله انواع ماهی...

  بادام یکی از غذاهای آلرژی زا است یک متخصص ایمونولوژی و آلرژی اعلام کرد: آلرژی غذایی...

  ویتامین D و بیماری سل

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این سبزی ها را در فصل بهار زیاد بخورید هر فصلی سبزیجات ویژه خود را دارد. گرچه زمستان تمام شده و روزهای زیبای بهار فرا رسیده اما لازم است تا بدن را از نظر ویتامین ها و آنتی اكسیدان ها تقویت كرد و برای روزهای گرم آینده نیروی تازه ای گرفت.
نکاتی کلیدی برای پخت سالم ترین و خوشمزه ترین کباب ها لقمه: بیشتر خانواده های ایرانی به بیرون رفتن علاقه زیادی دارند، رفتن به طبیعت و درست کردن غذاهایی مانند کباب است اما اینکه بهترین، سالم ترین و خوشمزه ترین روش برای پخت انواع کباب چیست، سوالی است که در ادامه با اشاره به نکته هایی کوتاه و کاربردی به آن پاسخ خواهیم داد ...
تشخیص علت کمبود وزن، اولین قدم برای درمان لاغری یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه اولین گام در درمان لاغری تشخیص علت کمبود وزن است، گفت: بررسی تاریخچه پزشکی، میزان مصرف غذایی فرد، کمبودهای تغذیه‌ای و همچنین عادت غذایی اولین کاری است که باید در خصوص تعیین رژیم غذایی برای این افراد انجام شود.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»

حامیان