عوامل تشدید کهیر را بشناسید


متخصص پوست و مو می‌گوید با اینکه ۹۰ درصد موارد عامل کهیر ناشناخته است؛ اما مواد رنگی و غذاهای کنسروی در تشدید کهیر موثرند.

به گزارش لقمه، در مورد دلایل بروز کهیر اظهار داشت: در هر لحظه از هر هزار نفر یک نفر به کهیر مبتلا می‌شود و تا پایان عمر چیزی حدود 5 تا 7 درصد مردم گرفتار کهیر می‌شوند.

وی افزود: کهیر یک عارضه موقت خارش‌دار پوستی است که با برجستگی‌های قرمز رنگ و خارش زیاد ظاهر می‌شود تا حدی که فرد ممکن است دچار اختلال خواب شود.

این متخصص پوست و مو خاطرنشان کرد: طول مدت این بیماری ممکن است یک روز تا 20 سال طول بکشد و عوامل مختلف تغذیه‌ای،‌استنشاقی، عفونت‌های مختلف میکروبی و ویروسی می‌تواند عامل ایجاد آن باشد.

صیرفی در پاسخ به اینکه این بیماری معمولاً در چه سنی بروز می‌کند، گفت: ‌از نوزاد گرفته تا فرد سالمند ممکن است کهیر بزند.

صیرفی با تأکید بر اینکه کهیر دو نوع مزمن و حاد دارد، گفت: در کهیر حاد کمتر از 6 هفته این عارضه برطرف می‌شود ولی در کهیر مزمن بیش از 6 هفته به طول می‌انجامد.

استاد گروه پوست دانشگاه علوم پزشکی تهران در مورد نقش تغذیه و بروز کهیر گفت: 4 درصد انواع کهیرها مربوط به مواد غذایی، دریایی، ماهی، میگو، صدف و تخم‌مرغ است. همچنین انواع چاشنی‌ها،‌ آجیل و مواد افزودنی غذاهای صنعتی و کنسروی به‌ویژه مواد رنگی سبب تشدید کهیر در 20 درصد مردم می‌شود.

این متخصص پوست و مو تصریح کرد: باید مراقب بود که در برخی موارد خوراندن شیر گاو به نوزادان به‌ویژه زیر یکسال سبب بروز کهیر می‌شود.

وی در مورد دیگر علائم کهیر گفت:‌ تورم پلک، صورت و حتی تورم زبان با عنوان آنژیواِدم از دیگر علائم کهیر است حتی در برخی موارد سبب ایجاد تورم در ناحیه گلو و حنجره می‌شود که تنگی نفس را به همراه دارد.

صیرفی استرس‌های روحی و استفاده بیش از حد از فست فودها و کنسروهایی که حاوی رنگ‌های صنعتی است را از عوامل تشدیدکننده کهیر عنوان کرد.

این متخصص پوست و مو گفت: در کمتر از 10 درصد موارد عامل ایجاد کهیر مشخص می‌شود و 90 درصد مشخص نیست که پزشک با توجه به نوع کهیر،‌انواع آنتی‌ هیستامین یا خنک‌کننده های موضعی مانند لوسیون کالامین را برای افراد توصیه می‌کند.

صیرفی در مورد اینکه مواد غذایی با طبع خنک و خاکشیر در بهبود کهیر چقدر مؤثر است، گفت:‌ از نظر علمی تأثیر اینگونه مواد غذایی بر بهبود کهیر ثابت نشده است.
 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 6714 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۷ ارديبهشت بازدید: 2428 ساعت: 8:38 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چرا فلفل‌ها برای سلامتی مفیدند ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۸ فروردين
2 سلطان میوه‌های پاییزی را بهتر شناسید ۱۳۹۳ شنبه ۵ مهر
3 وقتی این جز از "هفت سین" شما را بیمار می‌کند ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۸ اسفند
4 تفاوت مزاج در سحر و افطار ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۴ مرداد
5 توت فرنگی کلسترول خون را کاهش می‌دهد ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۰ ارديبهشت
6 تاثیر كفیر بر پوست و مو ۱۳۹۱ جمعه ۱۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  مضرات و فواید رژیم های گیاه خواری بعضی افراد به دلیل اعتقادات مذهبی یا برخی باورهایش...

  غذاهای مفید برای سرماخوردگی/شلغم را با پودر آویشن بخورید یک متخصص تغذیه گفت: برای دفع مخاط سرماخوردگی نوشید...

  ترفندهایی برای جلوگیری از پرخوری‌های شبانه تصمیم «شب‌ها ریزه خواری نمی‌کنم» از خرید در سوپرما...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

معرفی کتاب؛ "خانم شام چی داریم؟" برای بانوان جوان محمدصالح حجت الاسلامی
آیا ماست هم خراب می‌شود؟ ماست بعد از گذشت تاریخ انقضا طعمی ترش پیدا می‌کند. البته خوردن ماست ترش هیچ ضرری ندارد اما فایده‌ای هم به بدن نمی‌رساند. از ماست ترش‌شده می‌توان برای تهیه دوغ استفاده کرد اما ارزش غذایی بسیار کمتری نسبت به ماست شیرین دارد.
تحمل بوی بد سیر و پیاز، ارزشش را دارد از درمان سرطان گرفته تا بهبودی بیماری های قلبی عروقی ، خوردن سیر و پیاز مزایایی دارد که ارزش تحمل بوی بد آنها را به انسان می دهد . خانم شوارتز ، پزشک خانواده می گوید : « خوردن سیر و پیاز را هیچگاه ترک نکنید چون خاصیت درمانی زیادی دارند و این حرف که پیاز را از غذا جدا کنید را هم به کلی فراموش کنید . با توجه به قدرت درمانی این مواد مغذی ، باید مقدار مصرف آنها را در سبد غذایی خانواده بیشتر کنید . »
مهمترین عامل خطرزای سرطان پروستات دبیر علمی نخستین کنگره بین‌المللی نفرولوژی و اورولوژی گفت: اثر حفاظتی مصرف گوجه فرنگی (به‌ویژه به‌صورت پخته و رب گوجه فرنگی) در جلوگیری از سرطان پروستات به اثبات رسیده است.

حامیان