مصرف این مواد برای جلوگیری از سرطان و بیماریهای قلبی و فشار خون


خوردن غذاهایی غنی ازآنتی اکسیدان‌ها به همه توصیه شده است.اماآنتی اکسیدان ها چه تعریفی دارند؟ در واقع این مواد شامل ترکیباتی است که می‌تواند تشکیل رادیکال های آزاد در بدن جلوگیری کنند و در نهایت فراینداکسیداسیون و آسیب سلولی که منجربه پیری وبیماری می‌شود را خنثی نماید.

به گزارش لقمه، بعضی ازموادغذایی حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان است. متخصصان برای جلوگیری از بیماریهایی مانندسرطان و بیماریهای قلبی و فشار خون، مصرف این مواد را به طور مرتب توصیه می کنند.


-انواع توت ها: انواع توت ها مانندتمشک،زغال اخته وتوت فرنگی میزان فراوانی ازظرفیت آنتی اکسیدانی را دارا هستند.زغال اخته و تمشک می تواند به جلوگیری ازسرطان وبیماری های قلبی کمک کند. خوردن صبحگاهی این مواد و یا مخلوط کردن آنها با ماست یا غلات در هنگام صبح یا به عنوان عصرانه بسیار مفید است.

- کلم بروکلی: کلم بروکلی در واقع در میان سبزیجات دیگر مدال طلا را می تواند داشته باشد.این سبزی حاوی ویتامین C فراوان است و حتی از یک لیوان شیر کلسیم بیشتری دارد. سولفورافن،یک ماده مغذی موجود درکلم بروکلی،به کاهش خطر ابتلا به بسیاری ازانواع سرطانها منجر می شود.


- سیر: سیردرسراسرجهان به عنوان یک طعم دهنده خوشمزه استفاده می شود. فواید سیر و حتی سیرخام به عنوان یک آنتی بیوتیک طبیعی برای کشتن برخی گونه‌های باکتریهای مضراز قرنها پیش شناخته شده است. سیر همچنین برای کاهش فشارخون وکلسترول،حذف فلزات سنگین ازبدن، جلوگیری از سرطان، بکار می رود و خاصیت ضدقارچ و ضدویروسی دارد. یک حبه سیرحاوی ویتامین های A،B و C ،سلنیوم،ید،پتاسیم،آهن،کلسیم،روی ومنیزیم است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامانه

کد: 7175 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۳۰ مرداد بازدید: 2199 ساعت: 12:32 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 علل ابتلا به سرطان پانکراس چیست؟ ۱۳۹۵ چهارشنبه ۴ اسفند
2 گیاهان مفید برای پوست،سرطان پوست را بشناسید ۱۳۹۵ يکشنبه ۱ اسفند
3 با مصرف سبزیجات سلامت خود را تضمین کنید ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۸ بهمن
4 پیشگیری از سرطان روده با مصرف آجیل ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۴ بهمن
5 کاهش بیماری دیابت وسرطان با مصرف برنج خیس کرده ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۴ بهمن
6 سرطان زا بودن شکلات فندقی تکذیب شد ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۹ بهمن
7 فیبر و تا ثیر آن بر دیابت ۱۳۹۵ جمعه ۱ بهمن
8 ارتباط نوشیدنی‌های بسیار داغ و سرطان ۱۳۹۵ شنبه ۲۵ دي
9 افراد مبتلا به سرطان سینه ازمصرف گوشت کبابی بپرهیزند ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۲ دي
10 چگونه گوشت را کباب کنیم و از سرطان‌زا شدن آن جلوگیری کنیم؟ ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۴ دي
11 توصیه یک فوق تخصص: زیاد گوشت قرمز نخورید ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۳ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  خواص آب گیلاس آب گیلاس نه‌ تنها نوشیدنی خوش‌طعمی است بلکه فوائد ...

  طب سنتی درباره ماهی چه می‌گوید؟ در طب سنتی توصیه می‌شود همراه ماهی برخی مواد غذایی...

  احساس گناه پس از پرخوری پایگاه خبری لقمه: پرخوری کردن و پاک سازی بعد از آن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

حامیان