غذاهای مناسب فصل پاییز و طبع سرد افراد


یک متخصص طب سنتی با اشاره به بیماری‌های فصل پاییز و طبع سرد افراد در این فصل گفت: مصرف سیر و غذاهای حاوی سوسیس و کالباس، انواع شورها و ترشی در این فصل باید محدود شود.

به گزارش لقمه، علی حسینی در گفت‌و گویی گفت: در طب سنتی همانند تقسیم‌بندی مزاج افراد برای بیماری‌ها هم تقسیم‌بندی طبع وجود دارد به طوری که در فصل بهار طبع گرم‌ وجود دارد به همین دلیل بیماریهای پوستی و جوش‌های پوستی بیشتر می‌شود.

وی افزود: با این تعریف در فصل پاییز نیز بیماری‌هایی با طبع سرد مثل سرماخوردگی، بیماری‌های مفصلی، بیماری‌های عصبی، استرس و افسردگی بیشتر می‌شود.

حسینی گفت: در طبع پاییز چون سرد و خشک است مصرف موادی که باعث سردی یا خشکی بدن می‌شوند باید محدود شود.

این متخصص طب سنتی افزود: مصرف سیر و غذاهای حاوی ادویه‌ مثل سوسیس و کالباس، انواع شورها و ترشی باید محدود شود چون باعث کاهش رطوبت بدن و افزایش خشکی می‌شوند.

وی تصریح کرد: مصرف گوشت بره، شتر، بلدرچین، نان، نخود و لوبیا، مواد غذایی آب‌پز و کبابی،کشمش،عسل، شیر برنج، فرنی و کنجد توصیه می شود.

حسینی گفت: مصرف میوه‌هایی مانند سیب، انار و انگور در این فصل باید بیشتر شود و خوردن بادام، شیره خرما و انگور، مربای بالنگ، به و انجیر نیز مناسب است.

این متخصص طب سنتی گفت: همچنین باید از مواجهه با گرمای زیاد در هنگام ظهر و سرمای بامداد و شبانگاه، خوابیدن در جای سرد، استحمام با آب سرد، نوشیدن آب خیلی سرد، خوابیدن با معده پر، مصرف مسهل‌های قوی، فصد و حجامت و هرکاری که خون را کم کند، قی کردن، زیاد خوابیدن و زیاد بیداری کشیدن و حرکات بدنی زیاد پرهیز کرد.

 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 7413 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۶ مهر بازدید: 2272 ساعت: 7:20 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مصرف کره موجب افزایش ریسک ابتلا به دیابت می شود ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند
2 کاهش وزن با این جوانه معجزه بخش ۱۳۹۵ دوشنبه ۲ اسفند
3 توسعه کشت گیاهان دارویی در برنامه ششم توسعه ۱۳۹۵ يکشنبه ۱ اسفند
4 رژیم غذایی مدیترانه ای به سلامت قلب و عروق کمک می کند ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۸ بهمن
5 مصرف بیش از حد غذاهای سرخ کردنی عامل بروز استرس و افسردگی ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
6 پیشگیری از بیش فعالی کودکان با رژیم غذایی مدیترانه ای ۱۳۹۵ شنبه ۱۶ بهمن
7 11 قانون طلایی طب سنتی برای غذا خوردن ۱۳۹۵ چهارشنبه ۶ بهمن
8 رژیم غذایی کم کربوهیدرات به متابولیسم بدن زنان کمک می کند ۱۳۹۵ چهارشنبه ۶ بهمن
9 کاهش ریسک ابتلا به دیابت با پیروی از رژیم غذایی گیاهی ۱۳۹۵ جمعه ۱ بهمن
10 خواص نخود از منظر طب سنتی ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۹ دي
11 عسل طبیعی از صنعتی را با کمترین هزینه تشخیص دهید ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  داروهای لاغری تنها با تجویز پزشک مصرف شود رئیس مرکز تحقیقات چاقی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهش...

  بهترین ظروف برای پخت غذا/ ظرف مسی مسمومیت‌زاست یک متخصص تغذیه می‌گوید: استفاده از ظروف مسی نه تنه...

  کاهش وزن با ماهی تیلاپیا /ماهی تیلاپیا قدرت مغز را زیاد می‌کند ماهی دوست دارید؟ آیا از طعم دل‌پذیر غذاهای دریایی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

حامیان