کاهش سرطان تخمدان با این دو نوشیدنی معجزه گر


محققان انگلیسی ادعا می کنند که مصرف چای و آب پرتقال می تواند خطر ابتلای زنان به سرطان تخمدان را به یک سوم کاهش دهد.

 به گزارش لقمه، از هلث، محققان دانشگاه «ایست آنجلیا» (East Anglia ) واقع در انگلیس در یک مطالعه که 30 سال بطول انجامید متوجه شدند که مولفه های موجود در چای و میوه های خانواده مرکبالت می تواند از ابتلا به سرطان تخمدان پیشگیری کنند.

سرطان تخمدان به قاتل خاموش مشهور است زیرا این بیماری اغلب در مراحلی تشخیص داده می شود که برای درمان بسیار دیر شده است.

سرطان تخمدان سالانه در انگلیس حدود هفت هزار نفر را مبتلا می کند و بیش از چهار هزار نفر را به کام مرگ می کشاند.

در این مطالعه محققان دانشگاه «ایست آنجلیا» رژیم غذایی 171 هزار و 940 زن 25 تا 55 ساله را برای بیش از 30 سال مورد بررسی قرار دادند.

این مطالعه نشان داد: خطر ابتلا به تومورهای سرطان تخمدان در زنانی که غذاهای مملو از مولفه های آنتی اکسیدان «فلاونوئید» مصرف می کردند ، کمتر بود.

مولفه های آنتی اکسیدان فلاونوئیدها در چای ، سیب و مرکبات یافت می شود.

این مطالعه که در مجله آمریکایی Clinical Nutrition منتشر شده است، نشان داد که مصرف چای خطر ابتلا به سرطان تخمدان را تا 31 درصد کاهش می دهد و مصرف آب مرکبات به ویژه آب پرتقال این خطر را به یک پنجم (21 درصد) می رساند.

تصور می شود که فلاونیدها با روش های مختلفی مانند تقویت عملکرد رگ های خونی و جلوگیری از التهاب از بدن محافظت می کنند.

 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 7606 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۶ آبان بازدید: 2143 ساعت: 5:56 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۸۷ درصد از مطالبات چایکاران پرداخت شد ۱۳۹۵ شنبه ۲۵ دي
2 ارتباط نوشیدنی‌های بسیار داغ و سرطان ۱۳۹۵ شنبه ۲۵ دي
3 خواص بی نظیر چای زنجبیل ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۴ دي
4 ۱۷ درصد مطالبات چایکاران پرداخت نشده ۱۳۹۵ شنبه ۱۱ دي
5 اثر چای سبز وسیاه بر هلیکوباکترپیلوری عامل زخم های معده ۱۳۹۵ جمعه ۱۰ دي
6 کاهش آلرژی با 7 آنتی هیستامین صد در صد طبیعی ۱۳۹۵ يکشنبه ۵ دي
7 نوشیدنی های گرم برای فصل سرد را بشناسید ۱۳۹۵ سه شنبه ۳۰ آذر
8 ایران واردات چای از هند را 31 درصد افزایش داده است ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۶ آذر
9 ناشتا آب گرم بخورید تابه 6 نتیجه خوب برسید ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۴ آذر
10 75 درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد ۱۳۹۵ شنبه ۶ آذر
11 بهترین دمنوش های گیاهی در فصل پاییز ۱۳۹۵ پنج شنبه ۴ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  یائسه شدن زنان جوان و عقیم شدن مردان در اثر مصرف مکمل های بدنسازی رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران با هش...

  چای تقلبی چه رنگی است ؟ سولماز چوبکی، کارشناس تخصصی چای سازمان غذا و دارو ...

  باورهای تغذیه ای برای سرماخوردگی شما وقتی سرما می خورید چه کار می کنید؟ خودتان را گ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چاقی، معضل قرن حاضر چاقی و اضافه وزن معضلی است که در دنیای امروز گریبانگیرمان شده و مشکلات زیادی را برای اکثر افراد جامعه بوجود آورده است، تا آنجا که چاقی را معضل قرن حاضر نام نهاده‌اند. شیوع چاقی در میان ایرانیان شدت بیشتری دارد و از این حیث توجه به آن، اهمیت فراوانی دارد.
تیغ ماهی را دور نریزید استخوان یکی از منابع عالی کلسیم است که مصرف آن برای همه انسان‌ها قابل توصیه است؛ ولی مصرف آن بویژه برای افراد مبتلا به نرمی و پوکی استخوان، فوق العاده ارزشمند است. لازم به ذکر است که جوشاندن استخوان و مصرف آب حاصله نمی تواند کلسیم فراوانی را به بدن وارد سازد، بلکه لازم است دقیقا خود استخوان جویده و بلعیده شود.
غذاهایی كه باید از آنها اجتناب كنید! پایگاه خبری لقمه: بیماران هپاتیت باید از مصرف مواد غذایی زیر اجتناب کنند.
همه چیز درباره پیتزا؛ مهمان ایتالیایی شاید در نگاه اول، ایرانی ها مردمان بدغذایی به نظر برسند؛ چون به سختی با غذاهای ملل دیگر ارتباط برقرار می کنند. دلیل این مدعا هم به همراه بردن چند قوطی کنسرو و چند پسته غذای کنسروی در سفرهای خارجی است.

حامیان