کاهش سرطان تخمدان با این دو نوشیدنی معجزه گر


محققان انگلیسی ادعا می کنند که مصرف چای و آب پرتقال می تواند خطر ابتلای زنان به سرطان تخمدان را به یک سوم کاهش دهد.

 به گزارش لقمه، از هلث، محققان دانشگاه «ایست آنجلیا» (East Anglia ) واقع در انگلیس در یک مطالعه که 30 سال بطول انجامید متوجه شدند که مولفه های موجود در چای و میوه های خانواده مرکبالت می تواند از ابتلا به سرطان تخمدان پیشگیری کنند.

سرطان تخمدان به قاتل خاموش مشهور است زیرا این بیماری اغلب در مراحلی تشخیص داده می شود که برای درمان بسیار دیر شده است.

سرطان تخمدان سالانه در انگلیس حدود هفت هزار نفر را مبتلا می کند و بیش از چهار هزار نفر را به کام مرگ می کشاند.

در این مطالعه محققان دانشگاه «ایست آنجلیا» رژیم غذایی 171 هزار و 940 زن 25 تا 55 ساله را برای بیش از 30 سال مورد بررسی قرار دادند.

این مطالعه نشان داد: خطر ابتلا به تومورهای سرطان تخمدان در زنانی که غذاهای مملو از مولفه های آنتی اکسیدان «فلاونوئید» مصرف می کردند ، کمتر بود.

مولفه های آنتی اکسیدان فلاونوئیدها در چای ، سیب و مرکبات یافت می شود.

این مطالعه که در مجله آمریکایی Clinical Nutrition منتشر شده است، نشان داد که مصرف چای خطر ابتلا به سرطان تخمدان را تا 31 درصد کاهش می دهد و مصرف آب مرکبات به ویژه آب پرتقال این خطر را به یک پنجم (21 درصد) می رساند.

تصور می شود که فلاونیدها با روش های مختلفی مانند تقویت عملکرد رگ های خونی و جلوگیری از التهاب از بدن محافظت می کنند.

 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 7606 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۶ آبان بازدید: 2096 ساعت: 5:56 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۸۷ درصد از مطالبات چایکاران پرداخت شد ۱۳۹۵ شنبه ۲۵ دي
2 ارتباط نوشیدنی‌های بسیار داغ و سرطان ۱۳۹۵ شنبه ۲۵ دي
3 خواص بی نظیر چای زنجبیل ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۴ دي
4 ۱۷ درصد مطالبات چایکاران پرداخت نشده ۱۳۹۵ شنبه ۱۱ دي
5 اثر چای سبز وسیاه بر هلیکوباکترپیلوری عامل زخم های معده ۱۳۹۵ جمعه ۱۰ دي
6 کاهش آلرژی با 7 آنتی هیستامین صد در صد طبیعی ۱۳۹۵ يکشنبه ۵ دي
7 نوشیدنی های گرم برای فصل سرد را بشناسید ۱۳۹۵ سه شنبه ۳۰ آذر
8 ایران واردات چای از هند را 31 درصد افزایش داده است ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۶ آذر
9 ناشتا آب گرم بخورید تابه 6 نتیجه خوب برسید ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۴ آذر
10 75 درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد ۱۳۹۵ شنبه ۶ آذر
11 بهترین دمنوش های گیاهی در فصل پاییز ۱۳۹۵ پنج شنبه ۴ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  خوراكی‌های مفید برای مو میوه‌ها و سبزیجاتی كه برای سلامت مو مفید هستند را ...

  چه بخوریم و چه نخوریم تا استرس نگیریم؟ زندگی در دنیای مدرن و پرتنش امروزی بدون استرس نیست...

  مهمترین علائم اختلالات تغذیه‌ای چیست؟ با توجه به تمرکز افراطی جامعه‌ آمریکا بر کمال‌گرا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میوه‌هایی که قرآن کریم به آنها اشاره کرده در نوع خود بی‌نظیر است رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص فلسفه حیات نباتی و گیاهی قرآن کریم، ابراز داشت انجیر و زیتون سردسته گیاهانی هستند که در قرآن عنوان شده‌اند گویی هر کدام از گیاهان و میوه‌های قرآنی، کلیدی در درمان بسیاری از بیماری‌ها به شمار می‌روند.
دم‌كردنی محبوب ایرانی‌ها برای خیلی از ما ایرانی‌ها همیشه نوشیدن یك فنجان چای گرم بسیار دلچسب است؛ اما در سرمای دومین ماه پاییزی این لذت چند برابر می‌شود. البته نوشیدنی‌های گرم و سرد زیادی وجود دارد كه می‌توانیم در فرصت‌های مختلف از آنها استفاده كنیم ولی ایرانی‌ها از روزگاران قدیم به چای علاقه بیشتری داشته‌اند. شاید دلیلش این باشد كه چای یك نوشیدنی شرقی است.
تخم مرغ آب پز یا سفیده آن؟ توصیه تمام متخصصان علم تغذیه و پزشكان این است كه تا می‌توانید مواد غذایی با کیفیت‌تر بخورید.
10 توصیه برای وعده های غذایی سالم پایگاه خبری لقمه: دانشگاه علوم پزشکی تهران ، 10 نکته برای وعده های غذایی سالم به مردم توصیه کرده است.

حامیان