با حساب و کتاب غذا بخورید تا چاق نشوید


پرخوری نکردن مهارتی می خواهد که به خودفردبرمی گردد.کوچک بودن بشقاب وباچنگال غذاخوردن واستفاده ازغذاهای کم کالری ازجمله ان مهارت هاست.

به گزارش لقمه، دکتر مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه در خصوص مهارت های پرخوری نکردن گفت: پرخوری نکردن مهارت هایی دارد که در درجه اول به خود فرد برمی گردد.
این متخصص تغذیه به رژیم غذایی مناسب در کاهش چاقی اشاره کرد و افزود: خوب جویدن غذا، مصرف غذاهای کم کالری، استفاده بیشتر از سبزیجات و سالادها از مهارت های کاهش پرخوری است.
کیمیاگرتصریح کرد: اندازه بشقاب غذا و قاشق در کاهش پرخوری موثر است، همچنین خوردن برخی غذاها مانند پلو با چنگال زمان لازم برای سیر شدن را که حدود 20 دقیقه است، فراهم کرده و حجم غذای مصرفی را کاهش می دهد.
این متخصص تغذیه با منع انجام فعالیت های جانبی در حین غذاخوردن، تاکید کرد: تماشای تلویزیون، مطالعه کتاب و محیط های نا آرام باعث پرخری می شود.
وی توصیه کرد: نیم ساعت قبل از خوردن غذا یک لیوان آب بنوشید، زیرا در کاهش اشتها و خنثی کردن شیره معده موثر است و تا حدودی جلوی اشتهای زیاد را می گیرد.

 


نقل از :ایصدا

کد: 781 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ دوشنبه ۱۵ اسفند بازدید: 5411 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جشنواره ثبت ملی مهارت پخت شیشلیک شاندیز‎ ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۷ شهريور
2 انتشار کاتالوگ جشنواره سلامت با یادداشت نیکی کریمی و حمید فرخ نژاد ۱۳۹۵ سه شنبه ۲ شهريور
3 جزئیات "یارانه سفر" اعلام شد ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۰ ارديبهشت
4 دکتر سیدمسعود کیمیاگر درگذشت + سوابق و پیام تسلیت ما ۱۳۹۴ يکشنبه ۷ تير
5 400 هتل در ایران را چه کسانی می‌سازند؟ ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۲ دي
6 90 درصد هتلهای کشور زیر سه ستاره است ۱۳۹۳ جمعه ۳۱ مرداد
7 نان هایی که مانع جذب روی می شوند ۱۳۹۲ سه شنبه ۵ آذر
8 نمایشگاه عکس سفره‌‎های حسینی در فرهنگسرای نیاوران افتتاح می‌شود ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۴ آبان
9 چه کسانی باید ویتامین سی بخورند؟ ۱۳۹۲ دوشنبه ۲ ارديبهشت
10 پرهیز از مصرف شیرینی خامه ای ۱۳۹۱ شنبه ۱۹ اسفند
11 گزارش تصویری/ برداشت انار از باغات تفت ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  غذاهایی که از ریزش موها جلوگیری می کند‎ برای برخی افراد ریزش موها به دلیل ژنتیکی بودن این ...

  چند نکته خانه داری در آشپزخانه پایگاه خبری لقمه: چگونه از زنگ زدن سیم ظرفشویی جلو...

  کبد چرب بمب ساعتی در بدن انسان نشانه‌ها و علائم بیماری‌های مختلف به ما کمک می‌کند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گلخانه مینیاتوری بدون آب! (عکس)
هشدارهای تغذیـه‌ای به گیاهخواران با مواد مغذی ضروری برای گیاهخواران(vegetarian) آشنا شوید تا بتوانید به آنها کمک کنید به نیازهای بدن خود پاسخ دهند.
دستور تهیه 10 جوشانده ضد سرما خوردگی رایج ترین نوشیدنی ما چای است اما به گفته متخصصان طب سنتی زیاده روی در مصرف آن توصیه نمی شود، بنابراین بد نیست در کنار آن نوشیدنی های جایگزین مانند انواع جوشانده ها و دم نوش های گیاهی را هم امتحان کنید که هم راحت تهیه می شوند و هم هر نوع سلیقه ای را پوشش می دهند. جوشانده ها از جوشیدن دانه، ریشه یا برگ گیاهان در آب جوش تهیه می شوند. حالا شاید این سوال پیش بیاید که چه تفاوتی بین دم نوش و جوشانده وجود دارد؟
همه پنیرهای محلی ایران را بشناسید سطح توقع پنیری ما، دیگر از پنیر دانمارکی و لیقوان به شدت بالا رفته و با این تنوع پنیری، حتی سر در آوردن اینکه هر کدام به چه کاری می آید کمی پیچیده شده. پنیرخورهایش می گویند بعضی از پنیرها علاوه بر مصرف صبحانه یا عصرانه، مصرف غذایی هم دارند.

حامیان