جزییات نخستین جشنواره تغذیه برتر


پایگاه خبری لقمه: نخستین دوره جشنواره تغذیه برتر با هدف ارتقاء سطح کیفی محصولات غذایی در راستای حفظ سلامت جامعه و اشاعه فرهنگ و الگوی ایرانی در حوزه تغذیه،توسط بنیاد فرهنگی اصناف ایران برگزار می شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، دوبخش علمی (سخنرانی و کارگاهای آموزشی) و بخش ارزیابی (مسابقه نشان ایرانی تغذیه)دارد. نقش رستوران ها در ترویج و گسترش فرهنگ اصیل غذای ایرانی ، ارکان فرمول بندی تولیدات غذایی سالم ،جایگاه پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها در تولید محصولات غذایی الگوی صحیح تغذیه ای متناسب با رژیم غذایی مورد نیاز جامعه و فرهنگ ایرانی و ارتقای کیفی تغذیه ای محصولات غذایی خواهد بود .

در بخش ارزیابی نیز به واحد های صنفی واجد شرایط از سوی بنیاد فرهنگی اصناف ایران نشان ایرانی تغذیه اعطا می شود.این نشان نماد تولید ملی و بومی است و دارندگان نشان می توانند آن را روی محصول تولیدی و یا مراکز عرضه خود درج و نصب کنند.
 

 اهداف جشنواره
 

  •     شناسایی، ارزیابی و معرفی تولیدکنندگان محصولات تغذیه ای دارای ویژگی های « متناسب با فرهنگ و الگوی ایرانی»
  •     ارتقاء سطح کیفی محصولات تغذیه ای در راستای حفظ سلامت جامعه مطابق با سیاست های بهداشتی کشور
  •     ترغیب دست اندرکاران صنوف رستورانی در تولید و عرضه محصولات تغذیه ای سلامت محور

 

 محورهای جشنواره
 

  •     اهمیت تغذیه سالم در جامعه و تأثیر تولیدات تغذیه ای در سلامت عمومی
  •     نقش صنوف مرتبط در ترویج و گسترش فرهنگ اصیل غذای ایرانی
  •     ارکان فرمول بندی تولیدات تغذیه ای سالم
  •     جایگاه پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها در تولید محصولات تغذیه ای
  •     الگوهای صحیح تغذیه ای متناسب با رژیم غذایی مورد نیاز جامعه و فرهنگ ایرانی
  •     ارتقای کیفی محصولات تغذیه ای
  •     پیاده سازی استانداردهای ISO22002-2در صنوف مرتبط
جهت کسب اطلاعات بیشتر و بهره‌مندی از تخفیفات بسیار ویژه پایگاه خبری لقمه با شماره های 77514955-021 یا 77645679-021 یا 09123208842 تماس حاصل فرمایید.

 

 

 

 

 

 

 سخنرانان جشنواره
 

  •     ریاست اتاق اصناف ایران
  •     معاونت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
  •     معاونت وزیر صنعت، معدن و تجارت
  •     مسئولین سازمان غذا و دارو
  •     مسئولین سازمان ملی استاندارد ایران
  •     اساتید هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی و انستیتو غذایی کشور
  •     مسئولین دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت
  •     مسئولین دفتر بهداشت محیط وزارت بهداشت
  •     مدیر نمایندگی Equal Assurance استرالیا

 

 شورای عالی سیاستگذاری جشنواره

    ناصر حسینی تبریزی  - رییس اتحادیه چلوکباب و چلو خورشتی تهران
    مرتضی حسن خانی - رییس اتحادیه دل و جگر و قلوه تهران
    علی خندان رو - رییس اتحادیه گوشت گاوی
    غلام حسن شیرازی - نایب رییس اتحادیه دل و جگر و قلوه تهران
    سعید قدیری - نایب رییس طباخان تهران
    شهرام پورعزیز - هیئت رییس اتحادیه هتل داران تهران
    اکبر صنیعی پور - نایب رییس اتحادیه اغذیه فروشان
    منصور بردبار مقدم - اتحادیه صنف رستوران و سلف سرویس
    ناصر شادان - اتحادیه صنف چلوکباب و چلوخورشت تهران
    محمد خوش نیت نیکخوی - اتحادیه صنف بستنی و آبمیوه و کافی شاپ تهران

جهت کسب اطلاعات بیشتر و بهره‌مندی از تخفیفات بسیار ویژه پایگاه خبری لقمه با شماره های 77514955-021 یا 77645679-021 یا 09123208842 تماس حاصل فرمایید.

 

 

 

 مخاطبین جشنواره
صاحبان و مدیران رستوران، چلوکبابی و چلو خورش، کترینگ، تهیه غذا،رستوران هتل، فست فود، کافی شاپ، آشپزخانه صنعتی و...
روئسای اتحادیه ها و انجمن ها و صنایع غذایی  مرتبط و دانشجویان رشته های صنایع غذایی، تغذیه، بهداشت، مدیران کنترل کیفی و بهداشت، مراکز تولیدی و صنعتی و سازمانها  از سراسر کشور حضور دارند.

 میهمانان جشنواره
حضور برخی از مسئولین کشور اعم از :

  •  
  •     وزارت بهداشت و درمان
  •      سازمان غذا و دارو
  •      مجلس شورای اسلامی
  •     روئسای محترم اتاق اصناف سراسر کشور
  •     روئسای محترم اتحادیه های سراسر کشور
  •  
  •     روئسای محترم اتحادیه صنوف رستوران داران، چلوکباب و چلو خورش، اغذیه فروشان و مواد غذایی
  •      کباب،حلیم و آشپز،  تالار های پذیرایی و تجهیز مجالس، قهوه خانه داران و سفره خانه های سنتی
  •     هتل ها و هتل آپارتمان ها ، فروشندگان محصولات گوشتی تهیه و توزیع گوشت گوسفندی
  •     تهیه و توزیع گوشت گاوی، لبنیات(فروشندگان)،طباخان ، صنف دل و جگر و قلوه، صنف آبمیوه و بستنی

 کارگاه‌های آموزشی
 

  •     پانل های تخصصی با حضور روئسای اتاق های اصناف سراسر کشور
  •     پانل های تخصصی با حضور روئسای اتحادیه سراسر کشور
  •     پانل نقش صنوف و صنایع مرتبط در ترویج و گسترش فرهنگ اصیل غذای ایرانی
  •     پانل الگوی صحیح تغذیه ای متناسب با رژیم غذایی مورد نیاز جامعه و فرهنگ ایرانی
  •     پانل ارتقای کیفی محصولات تغذیه ای


زمان‌بندی اجرای برنامه ها
زمان برگزاری : 20 دی ماه 1394
مکان برگزاری : مرکز همایش های بین المللی برج میلاد تهران
حضور برای شرکت کنندگان از 8 صبح الی 18 عصر
حضور برای غرفه داران از 7 صبح الی 18 عصر
به منظور اطلاع رسانی بیشتر و بهبود روند ارائه خدمات، ستاد اجرایی یک هفته قبل از برگزاری جشنواره با متقاضیان تماس برقرار می نماید.

تبصره: حداقل فضای نمایشگاهی غرفه  برای متقاضیان 9 متر مربع می باشد.
 

مزایای دریافت نشان ایرانی تغذیه
 

  •     تقدیر از برگزیده در زمان جشنواره با حضور مسئولین و مقامات
  •     تجلیل برگزیده در مراسم  روز ملی اصناف که یکم تیر سال 95 با حضور مقامات عالی رتبه نظام، مسئولان دولتی و روسای کمیسیون های مجلس شورای اسلامی و همچنین روسا و مدیران تشکل های صنفی سراسر کشور برگزار می شود.
  •     استفاده از مشاوره رایگان اتاق اصناف در حوزه سلامت، حلال و برند
  •     بهره گیری از مشاوره کارشناسان اتاق اصناف ایران در حوزه مالیات و بیمه
  •     انتشار یک سال آگهی رایگان برگزیده در سایت اتاق اصناف ایران
  •     شرکت در دوره های آموزشی رایگان اتاق اصناف ایران در حوزه های سلامت، حلال، مالیات، بیمه
  •     شرکت در دوره های تخصصی حرفه ای اتاق
  •     حضور در نشست های تخصصی با کمیسیون های مختلف همچون کمیسیون اجتماعی و اقتصادی مجلس شورای اسلامی
  •     حمایت رسانه ای از شرکت کننده در رسانه های گروهی از جمله مطبوعات، خبرگزاری ها و شبکه بازار صدا و سیمای جمهوری اسلامی
  •     اختصاص دو صفحه رایگان در کتاب جشنواره
  •     بخش کلیپ معرفی در جشنواره
  •     درج لوگو در لوگو وال جشنواره
  •     درج لوگو در تبلیغات محیطی
  •     ثبت نام در کارگاه های آموزشی در زمان جشنواره
     

جهت کسب اطلاعات بیشتر و بهره‌مندی از تخفیفات بسیار ویژه پایگاه خبری لقمه با شماره های 77514955-021 یا 77645679-021 یا 09123208842 تماس حاصل فرمایید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 8566 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۵ آذر بازدید: 1929 ساعت: 9:16 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
2 اهدای جایزه ویژه انجمن مخترعین اروپا به مخترع ایرانی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ ارديبهشت
3 برگزاری هشتمین جشنواره سمنو در پایتخت سمنوی ایران ۱۴۰۱ يکشنبه ۳۰ بهمن
4 جشنواره آش و غذاهای سنتی نیر ۲۲ تیرماه برگزار می شود ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۲ خرداد
5 آیا سفره های ایرانی اسلامی احیا می شود؟ ۱۴۰۰ چهارشنبه ۴ اسفند
6 دوازدهمین جشنواره ملی رسانه های دیجیتال برگزار می شود ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت
7 فراخوان تور عکاسی «خوشه» منتشر شد ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲ مرداد
8 سومین مسابقه ملی عکس «خوشه» فراخوان داد ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
9 جشنواره عکس خوشه می‌تواند جریان سازی اجتماعی کند ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۰ خرداد
10 سومین جشنواره عکس خوشه هدفمند است ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۰ خرداد
11 حجت الله ایوبی: نوروز سفره رنگین الهی بر زمین است ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حفظ تراکم استخوان با کاهش مصرف نمک یک فوق تخصص غدد با بیان اینکه رژیم ‌کم نمک تأثیر م...

  غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! تطبیق رژیم غذایی خود با فصول برای سلامتی و تندرستی...

  این میوه را در ماه رمضان فراموش نکنید خرما به خاطر داشتن منیزم ضد سرطان است.

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

۱۰ عادت نادرست که مانع از هضم غذا می‌شود پایگاه خبری لقمه: آیا بعد از هر وعده‌ی غذایی احساس سنگینی زیاد می‌کنید؟ معده‌تان آتش می‌گیرد؟ بدتر از همه این که دچار یبوست یا اسهال می‌شوید؟ اینها جزو شایع‌ترین مشکلات گوارشی هستند که در اکثر موارد به عادت‌های بد خودمان مربوط می‌شوند.
نگاهی به مفهوم امنیت غذایی و ایمنی غذا افشین اسماعیلی فر – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
علائم فاسد شدن قارچ خوراکی/قارچ سالم چه نشانه ‌هایی دارد؟ آشنایی با علائم فاسد شدن قارچ و روش‌ های تشخیص قارچ خراب از قارچ سالم این امکان را برای شما ایجاد می کند تا بتوانید قارچ ‌های ناسالم را از سالم تشخیص دهید و طعم و کیفیت غذا خود را بهبود بخشید.
ملخ دریایی کلسترول دارد؟ اگر زیاد به چشم‌های ریز و سیاه و آن سبیل بلند و باریک و پاهای سوسکی‌اش زل نزنید و حس کنجکاوی‌تان باعث نشود بدنش را لمس کنید شاید بتوانید برای یک‌بار هم که شده مزه‌اش را بچشید‌. با این ملخ دریایی که به آن میگو می‌گویند غذاهای متنوعی مانند میگو پلو، قلیه میگو، میگو سوخاری، خورش میگو و چیپس میگو تهیه می‌کنند.