به گزارش پایگاه خبری لقمه، دوبخش علمی (سخنرانی و کارگاهای آموزشی) و بخش ارزیابی (مسابقه نشان ایرانی تغذیه)دارد. نقش رستوران ها در ترویج و گسترش فرهنگ اصیل غذای ایرانی ، ارکان فرمول بندی تولیدات غذایی سالم ،جایگاه پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها در تولید محصولات غذایی الگوی صحیح تغذیه ای متناسب با رژیم غذایی مورد نیاز جامعه و فرهنگ ایرانی و ارتقای کیفی تغذیه ای محصولات غذایی خواهد بود .
در بخش ارزیابی نیز به واحد های صنفی واجد شرایط از سوی بنیاد فرهنگی اصناف ایران نشان ایرانی تغذیه اعطا می شود.این نشان نماد تولید ملی و بومی است و دارندگان نشان می توانند آن را روی محصول تولیدی و یا مراکز عرضه خود درج و نصب کنند.
اهداف جشنواره
- شناسایی، ارزیابی و معرفی تولیدکنندگان محصولات تغذیه ای دارای ویژگی های « متناسب با فرهنگ و الگوی ایرانی»
- ارتقاء سطح کیفی محصولات تغذیه ای در راستای حفظ سلامت جامعه مطابق با سیاست های بهداشتی کشور
- ترغیب دست اندرکاران صنوف رستورانی در تولید و عرضه محصولات تغذیه ای سلامت محور
محورهای جشنواره
- اهمیت تغذیه سالم در جامعه و تأثیر تولیدات تغذیه ای در سلامت عمومی
- نقش صنوف مرتبط در ترویج و گسترش فرهنگ اصیل غذای ایرانی
- ارکان فرمول بندی تولیدات تغذیه ای سالم
- جایگاه پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها در تولید محصولات تغذیه ای
- الگوهای صحیح تغذیه ای متناسب با رژیم غذایی مورد نیاز جامعه و فرهنگ ایرانی
- ارتقای کیفی محصولات تغذیه ای
- پیاده سازی استانداردهای ISO22002-2در صنوف مرتبط
جهت کسب اطلاعات بیشتر و بهرهمندی از تخفیفات بسیار ویژه پایگاه خبری لقمه با شماره های 77514955-021 یا 77645679-021 یا 09123208842 تماس حاصل فرمایید. |
سخنرانان جشنواره
- ریاست اتاق اصناف ایران
- معاونت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
- معاونت وزیر صنعت، معدن و تجارت
- مسئولین سازمان غذا و دارو
- مسئولین سازمان ملی استاندارد ایران
- اساتید هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی و انستیتو غذایی کشور
- مسئولین دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت
- مسئولین دفتر بهداشت محیط وزارت بهداشت
- مدیر نمایندگی Equal Assurance استرالیا
شورای عالی سیاستگذاری جشنواره
ناصر حسینی تبریزی - رییس اتحادیه چلوکباب و چلو خورشتی تهران
مرتضی حسن خانی - رییس اتحادیه دل و جگر و قلوه تهران
علی خندان رو - رییس اتحادیه گوشت گاوی
غلام حسن شیرازی - نایب رییس اتحادیه دل و جگر و قلوه تهران
سعید قدیری - نایب رییس طباخان تهران
شهرام پورعزیز - هیئت رییس اتحادیه هتل داران تهران
اکبر صنیعی پور - نایب رییس اتحادیه اغذیه فروشان
منصور بردبار مقدم - اتحادیه صنف رستوران و سلف سرویس
ناصر شادان - اتحادیه صنف چلوکباب و چلوخورشت تهران
محمد خوش نیت نیکخوی - اتحادیه صنف بستنی و آبمیوه و کافی شاپ تهران
جهت کسب اطلاعات بیشتر و بهرهمندی از تخفیفات بسیار ویژه پایگاه خبری لقمه با شماره های 77514955-021 یا 77645679-021 یا 09123208842 تماس حاصل فرمایید. |
مخاطبین جشنواره
صاحبان و مدیران رستوران، چلوکبابی و چلو خورش، کترینگ، تهیه غذا،رستوران هتل، فست فود، کافی شاپ، آشپزخانه صنعتی و...
روئسای اتحادیه ها و انجمن ها و صنایع غذایی مرتبط و دانشجویان رشته های صنایع غذایی، تغذیه، بهداشت، مدیران کنترل کیفی و بهداشت، مراکز تولیدی و صنعتی و سازمانها از سراسر کشور حضور دارند.
میهمانان جشنواره
حضور برخی از مسئولین کشور اعم از :
-
- وزارت بهداشت و درمان
- سازمان غذا و دارو
- مجلس شورای اسلامی
- روئسای محترم اتاق اصناف سراسر کشور
- روئسای محترم اتحادیه های سراسر کشور
-
- روئسای محترم اتحادیه صنوف رستوران داران، چلوکباب و چلو خورش، اغذیه فروشان و مواد غذایی
- کباب،حلیم و آشپز، تالار های پذیرایی و تجهیز مجالس، قهوه خانه داران و سفره خانه های سنتی
- هتل ها و هتل آپارتمان ها ، فروشندگان محصولات گوشتی تهیه و توزیع گوشت گوسفندی
- تهیه و توزیع گوشت گاوی، لبنیات(فروشندگان)،طباخان ، صنف دل و جگر و قلوه، صنف آبمیوه و بستنی
کارگاههای آموزشی
- پانل های تخصصی با حضور روئسای اتاق های اصناف سراسر کشور
- پانل های تخصصی با حضور روئسای اتحادیه سراسر کشور
- پانل نقش صنوف و صنایع مرتبط در ترویج و گسترش فرهنگ اصیل غذای ایرانی
- پانل الگوی صحیح تغذیه ای متناسب با رژیم غذایی مورد نیاز جامعه و فرهنگ ایرانی
- پانل ارتقای کیفی محصولات تغذیه ای
زمانبندی اجرای برنامه ها
زمان برگزاری : 20 دی ماه 1394
مکان برگزاری : مرکز همایش های بین المللی برج میلاد تهران
حضور برای شرکت کنندگان از 8 صبح الی 18 عصر
حضور برای غرفه داران از 7 صبح الی 18 عصر
به منظور اطلاع رسانی بیشتر و بهبود روند ارائه خدمات، ستاد اجرایی یک هفته قبل از برگزاری جشنواره با متقاضیان تماس برقرار می نماید.
تبصره: حداقل فضای نمایشگاهی غرفه برای متقاضیان 9 متر مربع می باشد.
مزایای دریافت نشان ایرانی تغذیه
- تقدیر از برگزیده در زمان جشنواره با حضور مسئولین و مقامات
- تجلیل برگزیده در مراسم روز ملی اصناف که یکم تیر سال 95 با حضور مقامات عالی رتبه نظام، مسئولان دولتی و روسای کمیسیون های مجلس شورای اسلامی و همچنین روسا و مدیران تشکل های صنفی سراسر کشور برگزار می شود.
- استفاده از مشاوره رایگان اتاق اصناف در حوزه سلامت، حلال و برند
- بهره گیری از مشاوره کارشناسان اتاق اصناف ایران در حوزه مالیات و بیمه
- انتشار یک سال آگهی رایگان برگزیده در سایت اتاق اصناف ایران
- شرکت در دوره های آموزشی رایگان اتاق اصناف ایران در حوزه های سلامت، حلال، مالیات، بیمه
- شرکت در دوره های تخصصی حرفه ای اتاق
- حضور در نشست های تخصصی با کمیسیون های مختلف همچون کمیسیون اجتماعی و اقتصادی مجلس شورای اسلامی
- حمایت رسانه ای از شرکت کننده در رسانه های گروهی از جمله مطبوعات، خبرگزاری ها و شبکه بازار صدا و سیمای جمهوری اسلامی
- اختصاص دو صفحه رایگان در کتاب جشنواره
- بخش کلیپ معرفی در جشنواره
- درج لوگو در لوگو وال جشنواره
- درج لوگو در تبلیغات محیطی
- ثبت نام در کارگاه های آموزشی در زمان جشنواره
جهت کسب اطلاعات بیشتر و بهرهمندی از تخفیفات بسیار ویژه پایگاه خبری لقمه با شماره های 77514955-021 یا 77645679-021 یا 09123208842 تماس حاصل فرمایید.
بازگشت به صفحه نخست