طرز تهیه گراتن سیب‌ زمینی کنتاکی


پایگاه خبری لقمه: وقتی صحبت از سیب زمینی سرخ کرده می شود، روح خیلی ها به پرواز در می آید. تعداد فست فود خورهای عشق سیب زمینی هر روز رو به افزایش است. در این مطلب هم گراتن سیب زمینی که نوعی غذای حاضری است را به شما اموزش داده ایم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، وقتی صحبت از سیب زمینی سرخ کرده می شود، روح خیلی ها به پرواز در می آید. تعداد فست فود خورهای عشق سیب زمینی هر روز رو به افزایش است. در این مطلب هم گراتن سیب زمینی که نوعی غذای حاضری است را به شما اموزش داده ایم.
گراتن سیب‌زمینی کنتاکی
مواد لازم:

پنیر فیلافیلای رنده شده:   300 گرم
پنیر گودای رنده شده: 150 گرم
 سیب‌زمینی : 6 تا 8 عدد درشت
 سوسیس کراکوف یا سوسیس پنیر: 400 گرم
آرد سوخاری یا کنتاکی اسپایسی : به میزان لازم
تخم‌مرغ: یک عدد
بشامل سس(سس سفید): یک واحد طبق دستور ذکر شده
سس سالسا : 5 قاشق  غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس سفید:
شیر: 500 میلی‌لیتر
آرد گندم: 4 قاشق غذاخوری
کره: 50 گرم
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
خامه صبحانه: 200 گرم
طرز  تهیه:
1. برای تهیه همه گراتن‌ها ابتدا سس سفید را تهیه می‌کنیم. در شروع کار کره را داخل قابلمه‌ای ذوب کرده و آرد را به آن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود.
2. شیر سرد را به آن اضافه می‌کنیم و آرام هم می‌زنیم تا با هم مخلوط شده و گلوله نشوند. مواد را روی حرارت هم می‌زنیم تا غلظت پیدا کنند. سپس نمک، فلفل و خامه را اضافه کرده وقتی همه را هم زدیم و یکدست شدند از روی حرارت برمی‌داریم.
3. سیب‌زمینی‌ها را خوب شسته و به شکل خلال‌های درشت برش می‌دهیم. تخم‌مرغ را داخل کاسه‌ای بزرگ هم زده و به آن نمک و فلفل می‌زنیم. سپس سیب‌زمینی‌ها را داخل آن ریخته و آنقدر هم می زنیم تا کاملا آغشته به تخم‌مرغ شوند.
4. سیب‌زمینی‌ها را تک‌تک داخل آرد سوخاری غلتانده و داخل روغن داغ شناور و سرخ می‌کنیم.کف ظرف مورد نظر را با کره چرب می‌کنیم سپس مقداری سس بشامل ریخته سیب‌زمینی‌های سرخ شده را در ظرف روی سس می‌ریزیم.
5. برای این گراتن نباید ارتفاع ظرف زیاد باشد و فقط از یک لایه مواد استفاده می‌کنیم چون در غیر این صورت گراتن حالت خمیری پیدا می‌کند.
6. سوسیس‌ها را که به شکل دلخواه برش داده و سرخ کرده‌ایم روی سیب‌زمینی‌ها پخش کرده و در نهایت روی کل مواد را با سس سالسا و باقیمانده سس و سپس با پنیر ها می‌پوشانیم و به مدت 45 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم می‌پزیم.
7. من در این عکس برای اینکه مواد داخلی پیرکس تا حدودی مشخص باشد روی گراتن را به طور کامل با سس و پنیر نپوشانده‌ام.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 8678 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۱ دي بازدید: 713 ساعت: 12:24 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه تصویری گراتن بادمجان ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۸ مرداد
2 روش تهیه گراتن چیپس و مرغ در مایکروفر ۱۳۹۳ شنبه ۲۶ مهر
3 دستور تهیه گراتن پاستا با بادمجان ۱۳۹۳ شنبه ۲۴ خرداد
4 روش تهیه گراتین سیب‌زمینی و کرفس ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۷ آذر
5 طرز پخت گراتن بادمجان با سیب‌زمینی ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۰ تير
6 روش تهیه گراتن مرغ دودی؛ غذایی اسپانیایی ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۷ بهمن
7 گراتن قالبی سبزیجات ۱۳۹۰ دوشنبه ۵ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  بادام یکی از غذاهای آلرژی زا است یک متخصص ایمونولوژی و آلرژی اعلام کرد: آلرژی غذایی...

  مبتلایان به فشارخون آب کرفس بخورند یک متخصص تغذیه گفت: کرفس خواص زیادی دارد که مهم‌تر...

  تاثیر كفیر بر پوست و مو یكی از نوشیدنی‌‌های بسیار مفید كه در بحث تغذیه بسی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه بیماران PKU در مواقع اضطراری پایگاه خبری لقمه: عفونت، سرماخوردگی، اسهال، تزریق واکسن و صدمات ناشی از آسیب دیدگی ها و جراحات موجب افزایش سطح فنیل آلانین در خون کودکان می شود.
افزایش وزن کودکان و افراد لاغر با مصرف شیربرنج پایگاه خبری لقمه: یک دستیار تخصصی طب سنتی گفت: شیربرنج، اگر کاملاً پخته و یک‏دست شود، غذای بسیار خوبی برای افزایش وزن کودکان و افراد لاغر است و ضمن افزایش توان جسمی, ذهنی و بهبود وضعیت خواب، باعث خوش‌رنگی رنگ پوست و نیکوشدن رویاهای افراد نیز می‏‌شود.
این چربی شما را چاق نمی‌كند گرچه ممكن است بافت چربی در قسمت‌های مختلف بدن ذخیره شده باشد، اما صرف‌نظر از محل ذخیره چربی در بدن، باید پذیرفت چربی، چربی است و هرچه مقدار چربی ذخیره شده در بدن كمتر باشد، بهتر است. البته این موضوع درباره چربی ـ كه با عنوان چربی قهوه‌ای از آن نام برده می‌شود ـ صدق نمی‌كند.
املت در وضعیت قرمز + عکس شاید هر کسی در طول عمرش غذاهای ویژه زیادی را در مکان‌های خاص خورده باشد. غذاهایی که تا سالها و یا تا آخر زندگی طعم آن‌ زیر دندان آدم می‌ماند و با یادآوری خاطره‌اش لحظات شیرینی زنده می‌شود.

حامیان