طرز تهیه میرزا قاسمی، سیر، شمال!


پایگاه خبری لقمه: میرزا قاسمی یکی از پر طرفدار ترین غذاهای گیلان و مازندران میباشد که در سراسر ایران این غذا محبوبیت خاصی دارد

به گزارش پایگاه خبری لقمه، میرزا قاسمی از جمله غذاهایی است که به عنوان پیش غذا نیز سرو می شود.

طرز تهیه میرزا قاسمی
مواد لازم برای 2   نفر

3 عدد بادمجان متوسط
3 عدد گوجه‌فرنگی
 عدد تخم‌مرغ
3 تا 4 حبه سیر
به میزان لازم روغن
به میزان لازم زردچوبه، نمک و فلفل
طرز تهیه:
1. بادمجان‌ها را بشویید و آنها را خوب خشک کرده، روی شعله اجاق‌گاز یا روی آتش کباب کنید. دقت کنید که حرارت باید کم باشد. بادمجان‌ها را در حین پخت بچرخانید تا همه جای آنها کبابی شوند.
2.  بعد از کباب شدن بادمجان‌ها، پوستشان را جدا کنید، سپس آنها را داخل یک ظرف مناسب بریزید و خوب له کنید،کنار بگذارید.
3.  در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. سیرها را رنده کرده، داخل تابه بریزید. مقداری زردچوبه هم بریزید و تفت دهید. بعد از 1 تا 2 دقیقه تخم‌مرغ‌ها را داخل تابه بشکنید و خوب هم بزنید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
4. گوجه‌فرنگی‌ها را بعدازآنکه شستید و پوست گرفتید،  ریز خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا گوجه‌فرنگی‌های خرد شده را داخل آن بریزید و تفت دهید.
5.  حال بادمجان‌های له شده را به گوجه‌فرنگی اضافه کرده و کمی تفت دهید، سپس مخلوط سیر و تخم‌مرغ را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. به میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید. مواد را خوب هم بزنید تا میرزاقاسمی شما آماده شود. بعد از 2 الی 3 دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید، میرزاقاسمی را داخل ظرف موردنظر بریزید و سرو کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


 


نقل از :برترین ها

کد: 8679 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۱ دي بازدید: 714 ساعت: 12:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دختر لوس، یک عاشقانه گیلکی ۱۳۹۱ يکشنبه ۳ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  ۸ نکته اعجاب‌انگیز نوشیدن چای به‌تازگی پژوهشی توسط استرالیایی‌ها انجام شده که بی...

  چیزهایی که در مورد شکر نمی دانید اینجا بخوانید مضرات شکر که به آن سم سفید هم می گویند، زیاد است ک...

  مواد غذایی مفید برای عملکرد جنسی را بشناسید بر اساس مطالعات ترکیب اسیدهای چرب موجود در اسپرم ی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوردن قارچ برای چه کسانی مضر است قرن‌هاست قارچ به‌عنوان یک ماده غذایی جای خود را در سفره مردم باز کرده و به‌خصوص چینی‌ها و ژاپنی‌ها آن را زیاد مصرف می‌کنند...
من وارث بستنی«اکبرمشتی» هستم پایگاه خبری لقمه: معروف‌ترین بستنی پایتخت مغازه کوچکی‌ست در حوالی میدان تجریش تهران که بیش از 70 سال قدمت دارد. به بهانه بازگشایی دوباره بستنی اکبرمشتی بعد از یکسال به مشهورترین بستنی فروشی تهران سر زدیم.
من سریع آشپزی می کنم برنامه «به خانه بر می‌گردیم» كه در حال حاضر هم از شبكه پنجم سیما در حال پخش است و طرفداران زیادی را هم به خود جذب كرده است، زمانی اجرای آن را فردی بر عهده داشت كه خود و مادر بزرگوارش از مجریان حرفه‌ای و توانا بودند. او كسی نیست جز سركار خانم «الهام صفوی‌زاده»، مجری خوش‌ذوقی كه اجرای زیبای او را در برنامه‌ها و شبكه‌های مختلف به یاد داریم. وی خاطرات خوبی را در برنامه آشپزی به یاد دارد.
با این روش کمتر غذا می خورید به هنگام غذا خوردن بوی غذا، تنوع در غذاها، چیدمان و تنوع غذایی از عوامل تحریکات غذایی به شمار می روند.

حامیان