هشدار انجمن قلب آمریکا؛
مصرف نوشابه های قندی عامل بیماریهای قلبی ودیابت نوع 2 است


پایگاه خبری لقمه: در یک تحقیق جدید مشخص شده است که نوشیدن نوشابه های شیرین حاوی مواد قندی با افزایش چربی بدن به خصوص چربی دور شکم مرتبط است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، افزایش چربی دور شکمی از عوامل تاثیرگذار بر ابتلا به دیابت و بیماری قلبی است. محققان انجمن قلب آمریکا در تحقیقات اخیر خود نشان داده اند که در بین افراد میانسال، ارتباط مستقیمی بین مصرف بالای نوشابه های شیرین حاوی قند و افزایش چربی درونی بدن وجود دارد.
چربی درونی بدن اطراف برخی از ارگان های داخلی نظیر کبد، لوزالمعده و روده ها را می گیرد. این چربی بر عملکرد هورمون های فرد تاثیر گذاشته و از اینرو نقش مهمی در مقاومت انسولین که عامل تقویت کننده ابتلا به دیابت نوع ۲ و بیماری قلبی است، دارد.
به گفته محققان این تحقیق، افراد باید نسبت به مصرف نوشیدنی های حاوی قند محتاطانه عمل کنند، چراکه نوشابه های حاوی قند ارتباط مستقیمی با ابتلا به دیابت نوع۲ و بیماری های قلبی دارند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :مهر

کد: 8689 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۳ دي بازدید: 296 ساعت: 9:52 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خطر مصرف نوشابه های انرژی زا برای سلامت قلب ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند
2 خوراکی‌هایی که افسردگی را تشدید می‌کنند ۱۳۹۵ سه شنبه ۷ دي
3 نوشیدنی های ویرانگر را بشناسید ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱ دي
4 مصرف ماءالشعیر به جای نوشابه‌های گازدار توصیه می‌شود ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱ دي
5 محدودیت بزرگسالان در مصرف قهوه روزانه ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۳ آذر
6 نکات مهم در زمینه تنظیم رژیم غذایی مبتلایان به فنیل کتونوری ۱۳۹۵ جمعه ۱۹ آذر
7 خوردن چای داغ ممنوع/مصرف نوشابه های گازدار عامل افزایش قندخون ۱۳۹۵ دوشنبه ۱ آذر
8 حقایقی تکان‌دهنده از سرانه مصرف نوشابه در کشور ۱۳۹۵ پنج شنبه ۱۳ آبان
9 افراد دیابتی برای کاهش وزن آب بنوشند ۱۳۹۵ شنبه ۱ آبان
10 افزایش ریسک سرطان با مصرف نوشابه های قندی ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۴ مهر
11 آب درمان دردها/دلایل زیر به شما میگوید که آب کافی نمی نوشید ۱۳۹۵ پنج شنبه ۸ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  بهترین زمان مصرف کله پاچه غنی از ویتامین B۱۲ است که طرفداران بیشتری هم دارد....

  بهترین روش پخت ماهی هدف از خوردن ماهی چیست و چرا مصرف حداقل 2 وعده گوش...

  یک سبد غذایی ضد سرطان! ویتامین دی موجود در ماهی می تواند سهم به سزایی در ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا هندوانه اینقدر مفید است هندوانه از آن دست میوه های تابستانی است که به خاطر آبدار و شیرین بودنش محبوب و مورد علاقه همگان است. هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتی‌‌اکسیدان‌ها بوده که طبیعت فراهم کرده است. آنتی ‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین‌ C و A که از ما در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کنند. با مصرف هندوانه خطر کم ‌آب شدن بدن نیز کاهش می‌‌یابد.
زیتون بخورید تا سکته نکنید و سرطان نگیرید برای اینکه وزنتان کاهش یابد، سکته نکنید، سرطان نگیرید، دچار آسم نشوید و برای ده‌ها فایده دیگر؛ حتماً زیتون مصرف کنید.
چگونه غذای سالم‌تری مصرف کنیم؟ تغذیه، عامل اساسی در سلامت جسم و روان انسان‌هاست و از این رو شایسته است که مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
سالم‌ترین روش‌های طبخ غذا یکی از عوامل مهم برای داشتن بدنی سالم، گنجاندن مواد خوراکی مغذی و سالم در وعده‌های غذایی است اما به غیر از نوع خوردنی‌ها، روش مناسب طبخ آنها نیز اهمیت دارد.

حامیان