چه کسانی در اولین دوره جشنواره تغذیه برتر نشان گرفتند


نخستین دوره جشنواره تغذیه برتر با هدف ارتقاء سطح کیفی محصولات غذایی در راستای حفظ سلامت جامعه و اشاعه فرهنگ و الگوی ایرانی در حوزه تغذیه،توسط بنیاد فرهنگی اصناف ایران برگزار شد.

عکاس: مجید نیک نفس

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، در این دوره جشنواره سی و پنجرستوران دار جهت ارزیابی ثبت نام کرده بودند که از همه ایشان با اهدای یک لوح تقدیر قدردانی شد اما تنها 14 رستوران به مدت یکسل واجد شرایط دریافت نشان ملی تغذیه برتر شناخته شدند.

رکوردداران این مراسم
اولین نشان را چه کسی دریافت کرد؟


نکته جالب توجه این که اولین کسی که این نشان را دریافت کرد یک بانوی رستوران دار بود که به دلیل عجله رییس اتاق ایران برای رسیدن به یک جلسه کاری به قید قرعه خانم مریم روستا به روی سن دعوت شدند تا اولین نشان ملی تغذیه برتر را از محسن جلالی پوردریافت کند.

یک نفر با دو برند

از دیگر رکوردداران این مراسم شهرام فخار بود که با دو برند فست فود زنجیره ای «پدر خوب» و رستوران سنتی «شلتوک» در این جشنواره حضور یافته بود که به تتیب لوح تقدیر و نشان تغذیه برتر را دریافت کردند.

جوان‌ترین رستوران

برخلاف حضور نام‌هایی همچون «چلوکباب رفتاری» و حتی «پدر خوب» که در این جشنواره ثبت نام کرده بودند و موفق به دریافت نشان تغذیه برتر نشدند، شاید جالب باشد که یکی از کم سابقه ترین رستوران‌های ثبت نامی تنها با هشت ماه سابقه فعالیت، توانسته نشان تغذیه برتر را دریافت کند و آن هم رستوران شلتوک برند جدید شهرام فخار بود.

لیست کامل اسامی رستوران‌ها و رستوران داران

به گزارش خبرنگار لقمه، لیست کامل اسامی رستوران‌ها و رستوران دارانی که در این دوره موفق به در یافت نشان «تغذیه برتر» و یا لوح تقدیر شدند به شرح زیر است:

دریافت‌کندگان نشان برتر

رستوران نارنجستان (مغان)          مریم روستا

مجموعه گلدن فود             نوروز دریانورد

ستاره شهر                     علی اکبر کیایی

شرکت بین المللی سرزمین غذای کیش           رضا حبیبی

رستوران فارس نو              معصومه رامک پور

تهیه غذای مهرداد              مهرداد قاسمی

رستوران نایب(ساعی)        حاجی علی اله

چلوکباب طلائی نو              حاجی محمدی

باغ رستوران شلتوک            شهرام فخار

رستوران شاطر عباس         جناب اقای رهبری

سفره خانه سنتی عالی قاپو      محمد رشیدی طرقی

هواپیمایی کیش                  محمدعلی سادات اخوی

گروه صنعتی نان سحر       مهدی خان محمدی

دریافت‌کنندگان لوح تقدیر

صنایع غذایی دوغ گدوک      شهریار معصومی

رستوران خان باجی            علیرضاسفیدگر

صنایع غذایی طاووس          حبیب اله حمیدزاده

چلوکباب محمدی               علی اکبر نریمانی

چلوکباب پارک نارمک          حمیدخسروی کیا

مجموعه رستورانهای زنجیره ای پدر خوب               شهرام فخار

شرکت بهار درخشان نوید(رستوران بهار)             حاجی عباسی

شرکت مهندسی تولیدی  صنعتگران سپهران             رضا معین الساداتی

شرکت خرمات فرهنگی هنر آشپزی                     ناصر زحمتکش

گلنان پوراتوس             حبیب اله حداد

رستوران مهدی           حبیب اله گریج دهنو

مجموعه رستورانهای رفتاری -چلوکباب رفتاری - 1289         جناب اقای رفتاری

پیتزا ساندویچ دایی                  حسین نورمهر

رستوران کباب ملل کیش            جناب اقای میرایمنی

رستوران عرفان قشم                 یوسف رضایی

پیتزا آرا                            حسین ایزدی

 رستوران دلستان                   دکتر نقی زاده

رستوران مجلل دریا                    عبداله محمدی درگهانی

رستوران شبهای قلهک                  زهرا ضمیری آذر

چلوکباب البرز قلهک                  آزاده افشار

فست فود پسران                         سعید رضایی

رستوران ورجین                      سید مرتضی میر محمد علی رودکی

 
 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :1

کد: 8719 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۲۶ دي بازدید: 326 ساعت: 1:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 10 مواد غذایی که پلاکت خون شما را بالا می برد ۱۳۹۵ يکشنبه ۱ اسفند
2 یک هزار قلم سموم کشاورزی بی‌کیفیت حذف شد/نظارت الکترونیک بر مزارع کشور ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۴ بهمن
3 رهایی از مشکلات و اختلالات خوردن چگونه است؟ ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۷ بهمن
4 ویتامین های موثر در توقف خاکستری شدن مو ۱۳۹۵ شنبه ۱۶ بهمن
5 10 غذای پرچرب مهم را در رژیم غذایتان بگنجانید ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۳ بهمن
6 11 قانون طلایی طب سنتی برای غذا خوردن ۱۳۹۵ چهارشنبه ۶ بهمن
7 مروری بر زندگی و سرنوشت بنیانگذار اولین کارخانه پلاستیک ایران و مالک پلاسکو ۱۳۹۵ يکشنبه ۳ بهمن
8 ثبت رکورد بزرگترین بستنی جهان به طول 1114 متر ۱۳۹۵ شنبه ۲ بهمن
9 هنگام سرگیجه از مصرف 4 گروه عمده غذایی اجتناب کنید ۱۳۹۵ پنج شنبه ۳۰ دي
10 با مصرف فلفل قرمز طول عمر بیشتری داشته باشید ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۸ دي
11 اختلالات خوردن در قرن 21 گریبان گیر زنان باردار و ورزشکاران ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۶ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  چیپس و نوشابه هوش کودکان را پایین می‌آورد لقمه: محققان هشدار دادند که مصرف مواد غذایی دارای ...

  بهترین زمان مصرف کله پاچه غنی از ویتامین B۱۲ است که طرفداران بیشتری هم دارد....

  ادویه‌ای برای تسکین علائم سرماخوردگی فصل زمستان برای اکثر مردم با مشکلات تنفسی نظیر برو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توصیه‌هایی برای شیوع تب کریمه‌ کنگو/ شیر فله‌ای نخورید مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی از ابتلای 12 نفر از هموطنان‌مان به بیماری تب‌ کریمه‌کنگو و فوت چهار نفر از آنها خبر داد و گفت:‌ خوردن گوشت قرمز نمی‌تواند ناقل این بیماری به انسان باشد اما از مصرف شیر فله‌ای و غیرپاستوریزه باید خودداری شود.
اسفناج شما را لاغر می کند محققان اظهار کرده اند که مصرف اسفناج نه تنها برای سلامت بدن مفید است بلکه به کاهش وزن کمک می کند.
این سبزی ها را در فصل بهار زیاد بخورید هر فصلی سبزیجات ویژه خود را دارد. گرچه زمستان تمام شده و روزهای زیبای بهار فرا رسیده اما لازم است تا بدن را از نظر ویتامین ها و آنتی اكسیدان ها تقویت كرد و برای روزهای گرم آینده نیروی تازه ای گرفت.
تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا(1) با نگاهی به طب سنتی و تطبیق آن با علوم امروزی در می‌یابیم که حکمای پیشین با چه ظرافت، دقت و حساسیتی به مواردی که ما امروزه به عنوان اصول تغذیه صحیح آن‌ها را می‌شناسیم، اشاره نموده‌اند که این مسئله، مهر تأییدی بر دانش و فراست آن‌ها در سالیان دور است.

حامیان