چه کسانی در اولین دوره جشنواره تغذیه برتر نشان گرفتند


نخستین دوره جشنواره تغذیه برتر با هدف ارتقاء سطح کیفی محصولات غذایی در راستای حفظ سلامت جامعه و اشاعه فرهنگ و الگوی ایرانی در حوزه تغذیه،توسط بنیاد فرهنگی اصناف ایران برگزار شد.

عکاس: مجید نیک نفس

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، در این دوره جشنواره سی و پنجرستوران دار جهت ارزیابی ثبت نام کرده بودند که از همه ایشان با اهدای یک لوح تقدیر قدردانی شد اما تنها 14 رستوران به مدت یکسل واجد شرایط دریافت نشان ملی تغذیه برتر شناخته شدند.

رکوردداران این مراسم
اولین نشان را چه کسی دریافت کرد؟


نکته جالب توجه این که اولین کسی که این نشان را دریافت کرد یک بانوی رستوران دار بود که به دلیل عجله رییس اتاق ایران برای رسیدن به یک جلسه کاری به قید قرعه خانم مریم روستا به روی سن دعوت شدند تا اولین نشان ملی تغذیه برتر را از محسن جلالی پوردریافت کند.

یک نفر با دو برند

از دیگر رکوردداران این مراسم شهرام فخار بود که با دو برند فست فود زنجیره ای «پدر خوب» و رستوران سنتی «شلتوک» در این جشنواره حضور یافته بود که به تتیب لوح تقدیر و نشان تغذیه برتر را دریافت کردند.

جوان‌ترین رستوران

برخلاف حضور نام‌هایی همچون «چلوکباب رفتاری» و حتی «پدر خوب» که در این جشنواره ثبت نام کرده بودند و موفق به دریافت نشان تغذیه برتر نشدند، شاید جالب باشد که یکی از کم سابقه ترین رستوران‌های ثبت نامی تنها با هشت ماه سابقه فعالیت، توانسته نشان تغذیه برتر را دریافت کند و آن هم رستوران شلتوک برند جدید شهرام فخار بود.

لیست کامل اسامی رستوران‌ها و رستوران داران

به گزارش خبرنگار لقمه، لیست کامل اسامی رستوران‌ها و رستوران دارانی که در این دوره موفق به در یافت نشان «تغذیه برتر» و یا لوح تقدیر شدند به شرح زیر است:

دریافت‌کندگان نشان برتر

رستوران نارنجستان (مغان)          مریم روستا

مجموعه گلدن فود             نوروز دریانورد

ستاره شهر                     علی اکبر کیایی

شرکت بین المللی سرزمین غذای کیش           رضا حبیبی

رستوران فارس نو              معصومه رامک پور

تهیه غذای مهرداد              مهرداد قاسمی

رستوران نایب(ساعی)        حاجی علی اله

چلوکباب طلائی نو              حاجی محمدی

باغ رستوران شلتوک            شهرام فخار

رستوران شاطر عباس         جناب اقای رهبری

سفره خانه سنتی عالی قاپو      محمد رشیدی طرقی

هواپیمایی کیش                  محمدعلی سادات اخوی

گروه صنعتی نان سحر       مهدی خان محمدی

دریافت‌کنندگان لوح تقدیر

صنایع غذایی دوغ گدوک      شهریار معصومی

رستوران خان باجی            علیرضاسفیدگر

صنایع غذایی طاووس          حبیب اله حمیدزاده

چلوکباب محمدی               علی اکبر نریمانی

چلوکباب پارک نارمک          حمیدخسروی کیا

مجموعه رستورانهای زنجیره ای پدر خوب               شهرام فخار

شرکت بهار درخشان نوید(رستوران بهار)             حاجی عباسی

شرکت مهندسی تولیدی  صنعتگران سپهران             رضا معین الساداتی

شرکت خرمات فرهنگی هنر آشپزی                     ناصر زحمتکش

گلنان پوراتوس             حبیب اله حداد

رستوران مهدی           حبیب اله گریج دهنو

مجموعه رستورانهای رفتاری -چلوکباب رفتاری - 1289         جناب اقای رفتاری

پیتزا ساندویچ دایی                  حسین نورمهر

رستوران کباب ملل کیش            جناب اقای میرایمنی

رستوران عرفان قشم                 یوسف رضایی

پیتزا آرا                            حسین ایزدی

 رستوران دلستان                   دکتر نقی زاده

رستوران مجلل دریا                    عبداله محمدی درگهانی

رستوران شبهای قلهک                  زهرا ضمیری آذر

چلوکباب البرز قلهک                  آزاده افشار

فست فود پسران                         سعید رضایی

رستوران ورجین                      سید مرتضی میر محمد علی رودکی

 
 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :1

کد: 8719 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۲۶ دي بازدید: 298 ساعت: 1:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اختلالات خوردن در قرن 21 گریبان گیر زنان باردار و ورزشکاران ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۶ دي
2 افزایش قیمت 10 هزار ریالی پرتقال جنوب ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۵ دي
3 مصرف این غذاها بعد از ورزش ممنوع ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۳ دي
4 عادت های تغذیه ای 10 چهره سرشناس ۱۳۹۵ شنبه ۱۱ دي
5 خرید 81 هزار تن سویا در گلستان ۱۳۹۵ يکشنبه ۵ دي
6 برای درمان نارسایی‌های کبد 11 مواد غذایی زیر را مصرف کنید ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱ دي
7 چغندرکار نمونه کشوری گفت: در هر هکتار 168 تن چغندر برداشت ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۸ آذر
8 کدام مواد غذایی پوسیدگی دندان بیشتری ایجاد می کنند ۱۳۹۵ شنبه ۲۷ آذر
9 14 خواص بی نظیر آب چغندر ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۴ آذر
10 10 نکته تغذیه سالم برای افراد بالای 65 سال ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۲ آذر
11 افزایش قیمت برنج مربوط به کلانشهرها است ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  بیماری سلیاک، ناراحتی مزمن روده پایگاه خبری لقمه: نوعی ناراحتی مزمن روده ای است که...

  آلودگی هوا خطر كمبود ویتامین D را در نوزادان تشدید می‌كند نتایج یك مطالعه جدید نشان می‌دهد كه تماس مادران با...

  کمترین اضافه وزن برای افزایش فشار خون كافی است پزشكان در یك مطالعه جدید هشدار داده‌اند كه حتی مقد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میزان ماندگاری گوشت قرمز و ماهی متخصصان تغذیه می گویند: گوشت یخ زده پس از یکسال از زمان ذبح تمام ارزش غذایی خود را از دست داده و به تفاله تبدیل می‌شود اما در موارد زیادی گوشت‌های یخ زده وارداتی تنها چند روز مانده به یکسال در کشور به فروش می‌روند.
7 توصیه‌ی غذایی برای گیاه‌خواران گیاه‌خواری الزاماً به این معنی نیست که فرد گیاه‌خوار رنگ و روی مایل به سبز داشته باشد و یا از کم خونی رنج ببرد. اما واقعیت این است زمانی که به طور کامل ارتباطتان را با گوشت قطع می‌کنید امکان دارد مشکلاتی برایتان رخ بدهد.
کدو حلوایی برای موهای آسیب دیده معجزه می کند! کدو حلوایی با داشتن غنی‌ترین ریزمغذی‌ها، مجهز به سلاح‌هایی موثر برای مقابله با بیماری‌هاست.
جنگ نرم با چاقی آنچه می‌خوریم در شکل‌دهی ظاهر ما نقشی اساسی دارد یعنی اگر اضافه وزن دارید یا به چاقی شکمی مبتلا هستید، دلیل آن مصرف بیش از نیاز بدن به انرژی یا همان کالری است.

حامیان