یافته های جدید محققان؛
مصرف مکمل های غذایی موجب کاهش نرخ مرگ و میر در افراد مسن می شود


پایگاه خبری لقمه: نتایج پژوهش محققان نشان می دهد که مصرف مکمل های تغدیه ای به شکل قابل ملاحظه ای موجب کاهش نرخ مرگ و میر در افراد مسن می شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، محققان دانشگاه A&M تکزاس در یافته های اخیر خود دریافتند مصرف مکمل های غذایی خوراکی خاص تا ۵۰ درصد نرخ مرگ و میر را در بیماران مسن مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی که با سوءتغذیه روبرو هستند کاهش می دهد.
این مطالعه همچنین اثبات کرده است که مصرف مکمل های غذایی خوراکی موجب کاهش عوارض بیماری، مرگ و بستری شدن مجدد در بیمارستان می شود.
نیکولاس دیوتز، سرپرست تیم مطالعه، در این باره می گوید: «مطالعه تغذیه ای ما به به وضوح قدرت تغذیه را در تاثیرگذاری بر پیامدهای سلامت نشان داد.»
وی در ادامه افزود: «در مورد افراد تحت مطالعه، کسانی که بیمار بوده و از سوءتغذیه رنج می بردند، تغذیه بسیار برای بقاء و زنده ماندن شان حیاتی و مهم بود، چراکه به حفظ عملکرد درست بدن، بخصوص ماهیچه ها، کمک می کند.»
به گفته محققان خواص مکمل های غذایی خوراکی بر سلامت فرد از بازسازی توده ماهیچه تا کمک به بهبود یافتن از بیماری و مرخص شدن از بیمارستان را در برمی گیرد.
شرکت کنندگان حاضر در این مطالعه شامل ۶۵۲ فرد دارای سوءتغذیه در رده سنی ۶۵ سال به بالا بودند که مبتلا به بیماری قبلی یا ریه بودند. محققان تاثیرات مکمل غذایی خاص با میزان پروتئین بالا (۲۰ گرم)، مولفه محافظ ماهیچه (HMB)، و ویتامین D را با مکمل دارونما در مورد نرخ بستری شدن مجدد یا مرگ ۹۰ روز بعد از خروج از بیمارستان مقایسه نمودند.
نتایج نشان داد در افراد مصرف کننده مکمل های غذایی، روند بهبود سلامت از جمله وزن بدن، وضعیت تغذیه و سطح ویتامین D در مدت ۳۰ و ۶۰ روز بعد از خروج از بیمارستان قابل توجه بودند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


 


نقل از :مهر

کد: 8808 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ چهارشنبه ۳۰ دي بازدید: 281 ساعت: 3:25 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاثیر مصرف کوتاه مدت مکمل کراتین بر عملکرد های سرعتی و قدرت عضلانی ورزشکاران ۱۳۹۵ چهارشنبه ۴ اسفند
2 کاهش وزن با این جوانه معجزه بخش ۱۳۹۵ دوشنبه ۲ اسفند
3 فواید مصرف ژلاتین بر سلامت استخوان ها ۱۳۹۵ شنبه ۲۵ دي
4 برای افزایش طول عمر این غذاها را مصرف کنید ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۵ آذر
5 ویتامین B۳ به هضم غذا کمک می کند ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۴ آذر
6 پروبیوتیکها چه هستند ۱۳۹۵ شنبه ۱۳ آذر
7 مکمل یاری در سرطان،از علم تا جدال ۱۳۹۵ دوشنبه ۱ آذر
8 کاهش بیماری قلبی وسکته با نوشیدن پروتئین آب پنیر ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۱ آبان
9 علایم کمبود پروتئین در بدن ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۶ شهريور
10 افزایش کارایی مکمل غذایی آبزیان با نانوذرات ۱۳۹۵ پنج شنبه ۱۱ شهريور
11 هشدار:برای درمان چاقی سراغ مکمل های مرگبار گیاهی نروید ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۱ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  مهمترین ویتامین های مکمل برای حفظ سلامت بدن با این حال، بسیاری ازمردم به اندازۀ نیاز بدنشان مو...

  کدام مواد غذایی پوسیدگی دندان بیشتری ایجاد می کنند پایگاه خبری لقمه: تغذیه و رژیم غذایی نقش مهمی در ر...

  کمبود آب، افراد را بد اخلاق می کند لقمه: کم آبی در افراد منجر به بروز بداخلاقی و پایی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

حامیان