یافته های جدید محققان؛
مصرف مکمل های غذایی موجب کاهش نرخ مرگ و میر در افراد مسن می شود


پایگاه خبری لقمه: نتایج پژوهش محققان نشان می دهد که مصرف مکمل های تغدیه ای به شکل قابل ملاحظه ای موجب کاهش نرخ مرگ و میر در افراد مسن می شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، محققان دانشگاه A&M تکزاس در یافته های اخیر خود دریافتند مصرف مکمل های غذایی خوراکی خاص تا ۵۰ درصد نرخ مرگ و میر را در بیماران مسن مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی که با سوءتغذیه روبرو هستند کاهش می دهد.
این مطالعه همچنین اثبات کرده است که مصرف مکمل های غذایی خوراکی موجب کاهش عوارض بیماری، مرگ و بستری شدن مجدد در بیمارستان می شود.
نیکولاس دیوتز، سرپرست تیم مطالعه، در این باره می گوید: «مطالعه تغذیه ای ما به به وضوح قدرت تغذیه را در تاثیرگذاری بر پیامدهای سلامت نشان داد.»
وی در ادامه افزود: «در مورد افراد تحت مطالعه، کسانی که بیمار بوده و از سوءتغذیه رنج می بردند، تغذیه بسیار برای بقاء و زنده ماندن شان حیاتی و مهم بود، چراکه به حفظ عملکرد درست بدن، بخصوص ماهیچه ها، کمک می کند.»
به گفته محققان خواص مکمل های غذایی خوراکی بر سلامت فرد از بازسازی توده ماهیچه تا کمک به بهبود یافتن از بیماری و مرخص شدن از بیمارستان را در برمی گیرد.
شرکت کنندگان حاضر در این مطالعه شامل ۶۵۲ فرد دارای سوءتغذیه در رده سنی ۶۵ سال به بالا بودند که مبتلا به بیماری قبلی یا ریه بودند. محققان تاثیرات مکمل غذایی خاص با میزان پروتئین بالا (۲۰ گرم)، مولفه محافظ ماهیچه (HMB)، و ویتامین D را با مکمل دارونما در مورد نرخ بستری شدن مجدد یا مرگ ۹۰ روز بعد از خروج از بیمارستان مقایسه نمودند.
نتایج نشان داد در افراد مصرف کننده مکمل های غذایی، روند بهبود سلامت از جمله وزن بدن، وضعیت تغذیه و سطح ویتامین D در مدت ۳۰ و ۶۰ روز بعد از خروج از بیمارستان قابل توجه بودند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


 


نقل از :مهر

کد: 8808 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ چهارشنبه ۳۰ دي بازدید: 308 ساعت: 3:25 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پیشگیری از پوکی استخوان سالمندان با مصرف لبنیات ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۶ اسفند
2 پیشگیری از سرما خوردگی و آنفلوانزا بامصرف ویتامین D ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند
3 تاثیر مصرف کوتاه مدت مکمل کراتین بر عملکرد های سرعتی و قدرت عضلانی ورزشکاران ۱۳۹۵ چهارشنبه ۴ اسفند
4 کاهش وزن با این جوانه معجزه بخش ۱۳۹۵ دوشنبه ۲ اسفند
5 فواید مصرف ژلاتین بر سلامت استخوان ها ۱۳۹۵ شنبه ۲۵ دي
6 برای افزایش طول عمر این غذاها را مصرف کنید ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۵ آذر
7 ویتامین B۳ به هضم غذا کمک می کند ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۴ آذر
8 پروبیوتیکها چه هستند ۱۳۹۵ شنبه ۱۳ آذر
9 مکمل یاری در سرطان،از علم تا جدال ۱۳۹۵ دوشنبه ۱ آذر
10 کاهش بیماری قلبی وسکته با نوشیدن پروتئین آب پنیر ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۱ آبان
11 علایم کمبود پروتئین در بدن ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۶ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  فیبر و تا ثیر آن بر دیابت پایگاه خبری لقمه: حضور فیبر های رژیمی در رژیم غذای...

  دسرهای چاق‌کننده را بشناسید متخصصان تغذیه و سلامت در مطالعه جدیدی هشدار دادند:...

  یک خوراکی مفید برای افراد چاق محققان دانشگاه ایلی نویز در مطالعات اخیر خود پی بر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوراک های معروف هر شهر برای سفرهای شما سفر رفتن و تفریح و استراحت همیشه برای ما با یک حس خوب به اسم خوردن همراه بوده است. لذت خوردن غذاهای خوشمزه و جدید در شهرهای مختلف و در غذاخوری های سنتی یا بازارهای محلی یک شهر همیشه برای ما به یادماندنی و خاطره انگیز است. استفاده از خوراک های سنتی یک شهر می تواند شادی سفر ما را چند برابر کند.
بهره گیری از روشهای نوین آبیاری موجب صرفه جویی 39.4 میلیون متر مکعبی شد پایگاه خبری لقمه: وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: امسال 9 هزارهکتار از اراضی کشاورزی تا آذرماه گذشته به سیستم های نوین آبیاری مجهز شدند که 39 میلیون و 400 هزار مترمکعب صرفه جویی آب را دربرداشت.
خوراكی‌های بدون كالری اغلب رژیم‌های لاغری توجه ویژه‌ای به میزان كالری مصرفی فرد دارد. مواد غذایی كه در این شماره برایتان گردآوری كرده‌ایم دارای كالری بسیار كمی هستند و جالب اینجاست كه همین كالری بسیار كم در حین مصرف در بدن ـ زمانی كه مشغول گاز زدن، جویدن و هضم غذا هستید ـ به صفر می‌رسد.
افزایش ریزش مو با چه خوراکی‌هایی اتفاق می‌افتد یک متخصص پوست و مو با تاکید بر اینکه رفتارهای نادرستی در بین افراد وجود دارد که باعث بروز ریزش موی غیرطبیعی در افراد می‌شود، گفت: یکسری عادات تغذیه‌ای و رفتاری در مردم رواج یافته که به صورت ناآگاهانه انجام می‌شود و این امر باعث افزایش شمار بیمارانی که به علت ریزش مو به مطب پزشکان مراجعه می‌کنند، شده است.

حامیان