واقعا قند باعث سرطان می شود!؟


پایگاه خبری لقمه: چه چیزی باعث سرطان می شود؟ ژنتیک؟ آلودگی؟ بدشانسی؟ تحقیقات جدید درمورد سرطان نشان می دهد که باید قند را نیز به این لیست اضافه کنیم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، چه چیزی باعث سرطان می شود؟ ژنتیک؟ آلودگی؟ بدشانسی؟ تحقیقات جدید درمورد سرطان نشان می دهد که باید قند را نیز به این لیست اضافه کنیم.
برای این تحقیق محققان دانشگاه تگزاس به موش های آزمایشگاهی نوزاد ( که به صورت ژنتیکی مستعد به سرطان پستان بودند ) چند نوع برنامه غذایی دادند، برنامه ای با قند کم، و رژیم نشاسته ای یا سرشار از قند. سپس محققان در شش ماهگی آنها را مورد بررسی قرار دادند.
واقعا قند باعث سرطان می شود!؟
 60 درصد از موش هایی که در برنامه غذایی نشاسته ای قرار داشتند مبتلا به سرطان پستان شده بودند و تنها 30 درصد از موش هایی که در برنامه غذایی شان قند کمی بود سرطان پستان داشتند. مسئله به همینجا ختم نمی شد، موش های گروه برنامه غذایی نشاسته ای تومور هایی بزرگ تری داشتند که رشدشان نیز سریع تر بود و اغلب به ریه ها نیز گسترش پیدا می کردند.
در این تحقیقات مشخص شد فروکتوز، یک ملکول ساده قند که در شکر و  شربت ذرت با فروکتوز بالا وجود دارد، پروتئین و اسید چرب های بدن را که با رشد سرطانی در ارتباط هستند را افزایش می دهد.
نتایج این تحقیق یک پیام را برای همه ما به خصوص آن دسته که در خطر سرطان هستند و یا با آن دست و پنجه نرم می کنند داشت، مقدار قند دریافتی خود از غذاهای فرآوری شده، شکر و نوشیدنی های حاوی قند را کم کنید
این اولین تحقیقی نبود که قند را به سرطان مرتبط می کرد. در سال 2012 نیز محققان 435.674 مرد و زن را به مدت بیش از هفت سال مورد بررسی قرار دادند و متوجه شدند کسانی که بیشتر از قند استفاده کرده بودند نرخ بیشتری از آدنوکارسینوم مری، سرطان روده کوچک و سرطان در پوشش ریه را شامل می شوند.
این تحقیق نقش قند را به خودی خود در افزایش خطر سرطان نشان داد، اما نقش شکر در افزایش وزن شاید مشکلی بزرگتر باشد.
بیشتر متخصصان غدد می گویند چاقی یکی از شاخص های بالا رفتن خطر سرطان سینه است. افزایش مزمن مصرف کربوهیدرات، که شامل قند هم می شود باعث بالا رفتن قند خون، بالا رفتن سطح انسولین، و چاقی است، این شاخص ها همگی در افزایش خطر انواع سرطان مانند سرطان سینه دخیل هستند. یک تحقیق در سال 2013 که توسط محققان ایتالیایی انجام شد چاقی را عامل 20 درصد از سرطان ها دانست.
کاهش مصرف قند در بیماران سرطانی شانس درمان آنها را افزایش می دهد. اما مهمترین مسئله در پیشگیری از سرطان ثابت نگه داشتن وزن سلامت است. پس به جای اینکه خود را درگیر کم و زیاد مصرف قند در روز بکنید به فکر راهی برای کاهش وزن و ثابت نگه داشتن وزن ایده آل خود بکنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :دکتر کرمانی

کد: 8829 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۳ بهمن بازدید: 403 ساعت: 2:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فیبر و تا ثیر آن بر دیابت ۱۳۹۵ جمعه ۱ بهمن
2 ارتباط نوشیدنی‌های بسیار داغ و سرطان ۱۳۹۵ شنبه ۲۵ دي
3 افراد مبتلا به سرطان سینه ازمصرف گوشت کبابی بپرهیزند ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۲ دي
4 چگونه گوشت را کباب کنیم و از سرطان‌زا شدن آن جلوگیری کنیم؟ ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۴ دي
5 توصیه یک فوق تخصص: زیاد گوشت قرمز نخورید ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۳ دي
6 چربی حیوانی؛ سدی در برابر سرطان ۱۳۹۵ پنج شنبه ۹ دي
7 ۳۰ درصد سرطان ها در ایران ناشی از بد غذایی است ۱۳۹۵ جمعه ۳ دي
8 مواد غذایی در درمان ناباروری را بشناسید ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱ دي
9 کشاورزان به بحث الگوی کشت توجه داشته باشند ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۸ آذر
10 یک نوشیدنی فوق العاده با چغندر و رفقا ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۳ آذر
11 خواص زردچوبه برای رفع 6 بیماری ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  بادام یکی از غذاهای آلرژی زا است یک متخصص ایمونولوژی و آلرژی اعلام کرد: آلرژی غذایی...

  تغذیه بیماران PKU در مواقع اضطراری پایگاه خبری لقمه: عفونت، سرماخوردگی، اسهال، تزریق ...

  چگونه با تغذیه مناسب به جنگ سرطان برویم؟ هیچ ماده غذایی واحدی نمی‌تواند خطر سرطان را کاهش د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه چیز درباره محبوب‌ترین نوشیدنی دنیا برای تعداد بی‌شمار مردمی که به این نوشیدنی باستانی و 5 هزار ساله وابسته‌اند، چای یعنی زندگی، یعنی آغاز روز و در یک کلام بخشی از فرهنگی جهانی که پیر و جوان در هر نقطه این کره خاکی روز خود را با آن آغاز می‌كنند و ادامه می‌دهند.
از بین بردن چربی های شکم،باسن و ران سلولیت اغلب در باسن و ران‌ها و البته گاهی اوقات در بازوها و شکم جا خوش می‌کند. سلولیت لکۀ تاریک بدن زنان است.
چگونه آشپزی کنیم تا غذا چاقمان نکند! ازآنجایی که کنترل جذب کالری یکی ازمهمترین جنبه های برنامه کاهش وزن است وفرد نباید به دلیل طعم مطبوع غذا این مسئله را نادیده بگیرد . شما می توانید با محدود کردن کالری مصرفی ازغذاهای مطبوع لذت ببرید .
دلسوزترین گیاه دارویی برای دستگاه گوارش «هل» به عنوان طعم‌دهنده‌ مطبوع مواد خوراکی شناخته شده اما دانه هل علاوه بر بو و طعم خوش، خاصیت دارویی نیز دارد و از همه مهمتر برای تسکین مشکلات و ناراحتی‌های گوارشی استفاده می‌شود.

حامیان