دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو


پایگاه خبری لقمه: اگرچه فصل زمستان تمام شده و وارد بهار شده ایم. اما هوای این روزها هم دست کمی از زمستان ندارد. به همین دلیل این چای گیاهی شیرین و پر از طعم و عطر را به شما آموزش می دهیم تا خود را با آن گرم کنید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، اگرچه فصل زمستان تمام شده و وارد بهار شده ایم. اما هوای این روزها هم دست کمی از زمستان ندارد. به همین دلیل این چای گیاهی شیرین و پر از طعم و عطر را به شما آموزش می دهیم تا خود را با آن گرم کنید.
دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو
مواد لازم:

۴ لیوان آب
۳/۴ پیمانه شکر قهوه ای
۱/۴ پیمانه زنجبیل
۳ عددچای کیسه ای
۲ عددلیمو
۳ قاشق غذاخوری عسل  
طرزتهیه:
1. آب را به همراه شکر قهوه ای و زنجبیل رنده شده در قابلمه ای بریزید و بجوشانید. سپس دما را کم کرده و اجازه دهید برای 20 دقیقه قل بزند.
2. آن را از روی حرارت بردارید و چای های کیسه ای را در آن بگذارید و اجازه دهید حدود 3 تا 5 دقیقه تا میزان طعم و رنگ مورد نظر را به خود بگیرد، در آن بماند. سپس کیسه های چای را از آن خارج کنید.
3. آب لیمو و عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. آن را گرم بنوشید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :آشپزباشی

کد: 9179 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۶ ارديبهشت بازدید: 460 ساعت: 7:49 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 با دمنوش‌های گیاهی به جنگ آنفلوآنزا بروید ۱۳۹۵ جمعه ۱ بهمن
2 زنان باردار دارچین نخورند ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۲ دي
3 نوشیدنی های گرم برای فصل سرد را بشناسید ۱۳۹۵ سه شنبه ۳۰ آذر
4 بهترین دمنوش های گیاهی در فصل پاییز ۱۳۹۵ پنج شنبه ۴ آذر
5 غذاهای تقویت کننده باکتری های سالم روده را بشناسید ۱۳۹۵ شنبه ۲۴ مهر
6 دمنوش های گیاهی برای رفع عطش روزه داران ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۷ خرداد
7 با خوردن این دمنوش ها از عرق کردن جلوگیری کنید ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۰ ارديبهشت
8 درمان دیابت با این دمنوش کوهی ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۵ فروردين
9 طرز تهیه دمنوش جنگلى ۱۳۹۴ چهارشنبه ۳۰ دي
10 گیلاس درمان‌گر یبوست، گرمازدگی و میگرن ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۷ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  آب،مسئله ای مهم در سالمندی پایگاه خبری لقمه: آب برای زندگی حیاتی است و وضعیت ...

  درمان خانگی و خوراکی دردها برخی از مشکلات و دردها را می توان در خانه و بدون م...

  کله پاچه خورها بخوانند لقمه: کله پاچه غذایی سنتی و ایرانی است که طرفداران...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جدول جایگزینی انواع آردها در قنادی و شیرینی پزی پایگاه خبری لقمه: اگر خواستید از آرد قید شده در دستورها استفاده کنید ولی در دسترس نبود از این جدول برای موارد جایگزینی میتوانید بهره بگیرید .
آیا حقایق چربی سوزی را می‌دانید!؟ ما در این مطلب می خواهیم برخی حقایق کاهش وزن، از نحوه سوختن چربی‌ها در بدن و تولید انرژی گرفته تا راهکارهای صحیح این سوخت چربی را با شما در میان بگذاریم.
چنگالی که طعم‌‌ غذا را تغییر می‌دهد پایگاه خبری لقمه: آیا می‌دانستید با الکتریسیته می‌توان طعم غذاها را بازسازی کرد؟ این موضوع برای شما هم حتما جذاب است و محققان ژاپنی قدم اول برای کشف آن را برداشته‌اند.
آبمیوه های صنعتی خوب و بد دارند؟ روزگاری نوشیدن آب‌ پرتقال، انار یا آب ‌سیب مختص فصول سرد سال بود، اما حالا اگر در تابستان هوس نوشیدن این نوع آبمیوه‌ها به سرمان بزند، فورا از فروشگاه یا مغازه‌ای آن را می‌خریم و گاهی آنقدر مزه‌اش برایمان دلچسب و خنکی‌اش گوارا می‌شود که چند بار در روز برای رفع عطش و خستگی از آن استفاده می‌کنیم، اما آیا واقعا آبمیوه‌های صنعتی آبمیوه‌اند؟

حامیان