فواید مصرف ویتامین C در مقابله با نقرس


پایگاه خبری لقمه: طبق توصیه محققان، افراد دارای اسید اوریک بالا یا افراد در معرض خطر ابتلا به نقرس میزان مصرف ویتامین C شان را افزایش دهند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، اسید اوریک موجب بروز مشکلات بسیاری برای سلامت می شود و قبل از شروع به رسوب بلورهای اسید اوریک در مفاصل، که منجر به التهاب می شود، لازم است از رژیم غذایی درستی پیروی کنید.
اگرچه کاهش مصرف مواد غذایی غنی از پورین و پرهیز از مصرف نوشیدنی های قندی و گازدار بسیار در این زمینه مهم است، اما افزایش مصرف ویتامین C هم ضروری است.
به گفته محققان، مصرف ویتامین C موجب کاهش اسید اوریک خون می شود، که در نتیجه با پیشگیری از عود مجدد بیماری نقرس همراه است.
ویتامین C موجب افزایش روند دفع اسید اوریک از طریق کلیه ها شده و بدین ترتیب سطح اسید اوریک خون کاهش می یابد. همچنین یک آنتی اکسیدان قوی تلقی می شود که موجب کاهش اسیب ناشی از رادیکال های آزاد شده و در نتیجه کاهش تولید و وجود اسید اوریک خون می شود.
از اینرو متخصصان تغذیه توصیه می کنند روزتان را با نوشیدن یک لیوان آبلیمو آغاز کنید چراکه ویتامین C موجود در آن به دفع رادیکال های آزاد از بدن شما کمک می کند. همچنین با دفع اسید اوریک، میزان آن را در خون تنظیم می کند.
در میان وعده غذایی تان از میوه هایی نظیر گیلاس، بلوبری، انگور، آناناس و گواوا برای افزایش میزان مصرف ویتامین C استفاده کنید.
سبزیجات برگدار نظیر اسفناج که غنی از ویتامین C هستند مصرف کنید. همچنین مصرف فلفل دلمه و کلم بروکلی هم بسیار توصیه می شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :مهر

کد: 9228 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۸ فروردين بازدید: 455 ساعت: 1:45 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مفیدترین ادویه ها که باید آنها را در رژیم غذایی خود بگنجانیم ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
2 حفظ سلامت پوست با ویتامین ها ۱۳۹۵ شنبه ۱۶ بهمن
3 رابطه کاهش وزن با ویتامینE ۱۳۹۵ شنبه ۱۶ بهمن
4 ویتامین های موثر در توقف خاکستری شدن مو ۱۳۹۵ شنبه ۱۶ بهمن
5 فوائد مهم لوبیاسبز برای سلامتی ۱۳۹۵ يکشنبه ۳ بهمن
6 تغذیه در کودکان ورزشکار(۲) ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۷ دي
7 شیر مادر و اهمیت آن ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۷ دي
8 ویتامین K دوست دار استخوان ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۹ دي
9 عادت های تغذیه ای 10 چهره سرشناس ۱۳۹۵ شنبه ۱۱ دي
10 چربی حیوانی؛ سدی در برابر سرطان ۱۳۹۵ پنج شنبه ۹ دي
11 مواد غذایی در درمان ناباروری را بشناسید ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  ضد عفونی کردن میوه و سبزی برای سیزده بدر لقمه: سبزیجات یکی از فسادپذیرترین محصولات کشاورزی ...

  برای کاهش استرس چه بخوریم؟ تقریبا همه ما می دانیم نوع تغذیه روی سلامت روحی ان...

  وقتی بیماریم چه بخوریم؟ وقتی که بیمار هستید، داشتن یک رژیم غذایی صحیح و سا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

راه‌های دفع سموم از بدن در روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه با اشاره به بخور و نخورهای روزهای آلوده، گفت: کسانی که فقر آهن، ید و سلنیوم در بدن داشته باشند، بیشتر تحت تأثیر آلودگی هوا قرار می‌گیرند.
یک همبرگر چه هزینه هایی برای طبیعت ایجاد می کند؟ هزینه های زیست محیطی مانند زمین، آب، علوفه و گازهای گلخانه ای که در پس تولید گوشت لازم جهت تولید یک همبرگر قرار دارد، بسیار مهمتر و بیشتر از آن است که فکرش را می کنید.
چرا میوه های خارجی خوش رنگ ترند؟ در روزهایی که تولید کنندگان میوه تدارک فروش شب عید را می بینند، بازار میوه خود را برای ورود میوه های ماندگار با رنگ و طعم ویژه آماده می کند. میوه های با کیفیتی که ظاهری شبیه به میوه های وارداتی دارند اما نه از طعم آبکی در آنها خبری هست و نه از مضرات کودهای شیمیایی و هورمون های رشد.
چرا غذاخوردن در نیمه شب سبب چاقی می‌شود؟ پژوهش های جدید نشان می دهد افرادی که در نیمه های شب از خواب بیدار شده و غذا می خورند، اضافه وزن بیشتری داشته و در امر کاهش وزن موفق نخواهند بود.

حامیان