15درصد از شکایت از واحدهای خدماتی مربوط به رستوران‌هاست


پایگاه خبری لقمه:رییس اتحادیه دارندگان رستوران‌ و سلف سرویس‌ درباره بالا بودن میزان شکایات مردمی از رستوران‌ها اظهار کرد: حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد از شکایات در این بخش به رستوران‌ها اختصاص دارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، علی‌اصغر میرابراهیمی در گفت‌وگویی، در پاسخ به آمار اعلام شده توسط سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان مبنی بر این‌که رستوران‌ها بیشترین واحدهای خدماتی مورد شکایت مردم بوده‌اند، گفت: در تماس‌هایی که با ۱۲۴ گرفته می‌شود همه اماکنی همچون چلوکبابی‌ها، تهیه غذاها و واحدهای بدون پروانه که تابلوی رستوران را زده‌اند، جزو رستوران‌ها و زیرمجموعه ما حساب شده‌اند.

وی ادامه داد: تقریبا ۱۰ تا ۱۵ درصد از واحدهای خدماتی مورد شکایت مردم را رستوران‌ها تشکیل می‌دهند، اما کلیه غذاخوری‌های دیگر که زیرمجموعه اتحادیه رستوران‌ها و سلف سرویس‌ها نیستند به عنوان رستوران تلقی می‌شوند.

رییس اتحادیه دارندگان رستوران‌ها و سلف سرویس‌ با بیان این‌که هر یک از مردم می‌توانند با اعلام شکایت، پیگیر مطالبات خود شوند، ادامه داد: چنانچه گزارش ارائه شده مستند باشد پیگیری‌های لازم انجام و مبلغ اخذ شده به مشتری عودت داده می‌شود.

چندی پیش سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با اعلام آماری، بیشترین واحدهای خدماتی مورد شکایت مردم را رستوران‌ها اعلام کرد. در این آمار آمده بود که از مجموع شکایات واصله به سامانه ۱۲۴ معادل ۸۶ درصد در بخش کالا و ۱۴ درصد در بخش خدمات بودند که در بخش خدمات به ترتیب رستوران‌های غذاخوری با ۲۶ درصد، قنادی‌ها ۱۳ درصد، لوازم خانگی ۱۲ درصد، تعمیر خودروهای سبک و همچنین پارکینگ شهری با ۱۰ درصد، ‌آرایشگاه‌های زنانه شش درصد، تعویض رونق و پنچرگیری شش درصد و آرایشگاه‌های مردانه و مشاورین املاک پنج درصد از بیشترین سهم شکایات را براساس نوع خدمات به خود اختصاص دادند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 9527 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ دوشنبه ۷ تير بازدید: 385 ساعت: 8:53 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تمامی محصولات کشاورزی قابلیت عرضه سلف در بورس را دارند ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۹ مهر
2 انتشار ۲۶۵۰میلیارد تومان اوراق سلف گندم/عرضه ۳میلیون تن گندم در بورس کالا ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۴ شهريور
3 پول مطالبات گندم کاران با فروش اوراق سلف موازی گندم تاپایان شهریور پرداخت می‌شود ۱۳۹۵ شنبه ۱۳ شهريور
4 دریافت حق سرویس در رستوران‌ها غیرقانونی است ۱۳۹۴ يکشنبه ۶ دي
5 دلیل اختلاف قیمت غذا در رستوران‌های بالا و پایین شهر ۱۳۹۴ شنبه ۱۴ آذر
6 آشنایی با سلف سرویس‌های صبحانه در تهران ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۸ مهر
7 چیپس‌های سرطان‌زا نخورید ۱۳۹۳ جمعه ۴ مهر
8 قدم اول برای راه‌اندازی قنادی و نانوایی در خانه ۱۳۹۳ پنج شنبه ۵ تير
9 آزادی رستوران‌‌ها از نظارت بر قیمت‌ها ۱۳۹۲ شنبه ۲۰ مهر
10 ویژگی‌های یک رستوران استاندارد ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۲ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  بالاخره ته دیگ بخوریم؟ سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت اعلا...

  بهترین و بدترین عصرانه‌ها کدامند اگر لاغر هستید، فعالیت زیادی دارید و به هیچ بیماری...

  غذاهای مناسب فصل پاییز و طبع سرد افراد یک متخصص طب سنتی با اشاره به بیماری‌های فصل پاییز ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

حامیان