هشدار معاون سازمان غذا و دارو در مورد مصرف نمکهای صنعتی


معاون غذای سازمان غذا و دارو، نسبت به مصرف نمکهای صنعتی که مجوز بهداشتی ندارند، هشدار داد و گفت: متاسفانه این نمکها به صورت قاچاق وارد تهران شده و گم می شوند به طوریکه کارشناسان بهداشت محیط هم نمی‌توانند آنها را پیدا کنند.

به گزارش لقمه، دکتر بهروز جنت روز چهارشنبه در مراسم بازدید وزیر بهداشت از ساختمان جدید آزمایشگاههای مرجع کنترل غذا و دارو گفت: بزرگترین مشکل ما در زمینه تولید نمک‌های غیر بهداشتی در کشور مربوط به پروسه نمک‌کوبی در استان سمنان است. متاسفانه نمک کوبی شغل بسیاری از مردم است اما این افراد مجوز تولید نمک بهداشتی ندارند بلکه مجوز تولید نمک صنعتی را دارند.

وی ادامه داد: این مسئله باعث می‌شود نمکهای غیربهداشتی به صورت قاچاق به بازارها راه پیدا کنند. جمع آوری این نمکهای غیربهداشتی نیازمند به کارگیری عزم ملی است.

معاون غذای سازمان غذا و دارو در ادامه درباره صادرات پسته نیز گفت: زمانی که پسته در شرایط محیطی خاصی قرار بگیرد قارچی در آن محیط رشد می‌کند تا قارچ موجب ترشح سم افلاتوکسین می‌شود. حتی زمانی که پسته برای صادرات از ما تاییدیه دریافت می‌کند به یک کشور دیگر راه پیدا می‌کند ممکن است در آن کشور به دلیل اینکه شرایط نگهداری خوبی نداشته است، قارچ بزند و اگر همان کشور دوم بخواهد این پسته را به کشور سومی بفرستد می‌گویند پسته ایران نامرغوب بوده و آنرا مرجوع می‌کنند در حالی که شرایط نگهداری کشور واسطه مناسب نبوده است و این پسته به هنگام خروج از کشور تاییدیه‌های نظارتی ما را دریافت کرده است.

جنت همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا از همین پسته‌های نامرغوب در گز، سوهان و سایر شیرینی‌جات استفاده می‌شود؟ عنوان کرد: به این خاطر که همه مراکز تولیدی ما زیر نظر سازمان هستند امکان اینکه پسته‌های نامرغوب وارد سیستم شود وجود ندارد. همچنین از زمانی که نظام پایش و ردیابی ما راه اندازی و فعال شده کمتر اتفاق می‌افتد که یک پسته نامرغوب که برگشت خورده است، در پروسه فراوری و تولید یک ماده غذایی دیگر قرار بگیرد.

معاون غذای سازمان غذا و دارو در ادامه درباره مرکز تحقیقاتی حلال سازمان غذا و دارو گفت: لیست تجهیزات مورد نیاز برای "آزمایشگاه حلال" آماده شده است.


نقل از :مهر

کد: 966 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۱ ارديبهشت بازدید: 4878 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مصرف بیش از حد غذاهای سرخ کردنی عامل بروز استرس و افسردگی ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
2 اسامی نمک های غیر بهداشتی اعلام شد ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
3 معاون بهداشتی وزارت بهداشت: سنگک بهترین نان سنتی ۱۳۹۵ پنج شنبه ۳۰ دي
4 کاهش خطر سکته با مصرف کمتر نمک ۱۳۹۵ پنج شنبه ۳۰ دي
5 این سم ها را با ولع نخورید! ۱۳۹۵ جمعه ۱۰ دي
6 «آب نمك» بهتر است یا «دهان شویه»؟ ۱۳۹۵ پنج شنبه ۹ دي
7 تشدید بیماری آسم با مصرف گوشت نمک سودشده ۱۳۹۵ سه شنبه ۷ دي
8 طرز تهیه کروستینی با سس پستو ۱۳۹۵ جمعه ۳ دي
9 مصرف نمک میتواند منجر به چاقی شود؟ ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۸ آذر
10 مصرف نمک از طریق نان از 6 گرم به 3 گرم کاهش پیدا می‌کند ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۲ آذر
11 چطور سوپ سالم بخوریم؟ ۱۳۹۵ شنبه ۲۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  کمبود این ویتامین با خطر مرگ همراه است این ویتامین حیاتی به ویتامین آفتاب نیز معروف است.

  شیرینی ها را با دقت انتخاب کنید همه ما دوست داریم وزن متعادلی داشته باشیم. افراد ا...

  ویتامین K دوست دار استخوان پایگاه خبری لقمه: در حالی که کلسیم و ویتامین D اغل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه چیز درباره محبوب‌ترین نوشیدنی دنیا برای تعداد بی‌شمار مردمی که به این نوشیدنی باستانی و 5 هزار ساله وابسته‌اند، چای یعنی زندگی، یعنی آغاز روز و در یک کلام بخشی از فرهنگی جهانی که پیر و جوان در هر نقطه این کره خاکی روز خود را با آن آغاز می‌كنند و ادامه می‌دهند.
سبزی فریزری بهتر است یا خشک شده؟ متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند روزانه حداقل پنج سهم میوه و سبزیجات باید در سبد غذایی افراد قرار بگیرد چرا که این مواد غذایی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری را به بدن می‌رسانند. البته هر چند وقت یک‌بار اخباری مبنی بر آلودگی سبزیجات به دلیل آبیاری با آب‌های آلوده یا کودهای غیراستاندارد مطرح می‌شود و کارشناسان از مردم می‌خواهند مثلا در تهران سبزیجات مصرف نکنند.
اگر قصد لاغر شدن دارید، بخوانید بسیاری از افرادی که برای لاغر شدن از رژیم های غذایی کم کالری پیروی می کنند خودسرانه یک یا چند گروه غذایی را حذف می کنند تا به اصطلاح سریع تر و بیشتر وزن کم کنند.
از ابداع بسته‌بندی جدید تا مشهور شدن برند شیلا لقمه: برگ برنده ساندویچ شیلا، بسته‌بندی ویژه آن بود که به دلیل اندازه کوچکش و به این دلیل که باید دیده شود، به دنبال جعبه‌ای مخصوص گشتم، اما در اندازه‌هایی که می‌خواستم پیدا نکردم، بنابراین بسته‌بندی جدیدی ابداع کردم.

حامیان