این روغن ماهی را غنی‌تر می‌کند


پایگاه خبری لقمه: مطالعات نشان می دهد بهترین شیوه پخت ماهی، سرخ کردن آن در روغن زیتون خام و تصفیه نشده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، به گفته محققان اسپانیایی، سرخ کردن ماهی در روغن زیتون خام موجب می شود روغن از لحاظ میزان اُمگا۳ غنی تر شود.
به گفته محققان دانشگاه باسکیو اسپانیا، روغن سرخ شده در روغن زیتون فوق خام و آماده شده در مایکروویو، سالم ترین نوع پخت ماهی است.
طبق این مطالعه، مشخص شده است تکنیک های سرخ کردن، ماهیت روغن مورداستفاده و گونه ماهی مصرفی بر تغییرات روی داده در زمان سرخ شدن ماهی تاثیر می گذارد.
باربارا نیوآ اکواریا، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «انتخاب روغن پخت و پز، بواسطه تاثیر بر الگوی لیپید موجود در ماهی و بر ایجاد احتمالی ترکیبات سمی در روغن در طول سرخ کردن، بسیار حائز اهمیت است و می تواند بر سلامت مواد خوراکی و انسان تاثیر گذارد.»
برای انجام این تحقیق، فیله ماهی خاردار اروپایی و ماهی سیم در ماهیتابه و در مایکرویو با استفاده از روغن زیتون فوق خام تصفیه نشده و روغن آفتابگردان تصفیه شده سرخ شدند. طبق یافته های این مطالعه، در طول مدت سرخ شدن، نه تنها لیپیدهای ماهی به روغن سرخ کردنی منتقل شدند بلکه اجزای روغن نیز به فیله ماهی منتقل شدند.
مطالعه آشکار ساخت بعد از سرخ شدن، روغن زیتون غنی از اُمگا-۳، گروه های آسیل اُمگا-۱، چربی لینولئیک و چربی اشباع شده (حاصل از ماهی) شده بود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :مهر

کد: 9709 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۶ مرداد بازدید: 165 ساعت: 10:15 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کوراکو بنتو غذای ژاپنی ۱۳۹۵ پنج شنبه ۳۰ دي
2 نرخ جدید مرغ و انواع مشتقات آن ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۶ دي
3 تحولات بازار مرغ و ماهی ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۰ دي
4 خوراکی های سالم که باید روزانه مصرف شوند ۱۳۹۵ شنبه ۱۸ دي
5 نرخ جدید مرغ و انواع ماهی در بازار ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۲ دي
6 با این مواد غذایی به جنگ افسردگی زمستانی بروید ۱۳۹۵ جمعه ۱۰ دي
7 قیمت جدید انواع ماهی در بازار ۱۳۹۵ يکشنبه ۵ دي
8 عملکرد طرح «پرورش ماهی در قفس» در خوزستان صفر است ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲ دي
9 حضور سرمایه‌گذاران اروپایی در حوزه شیلات ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲ دي
10 کاهش وزن هنگام شیردهی ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱ دي
11 چه چه چیزی باعث می‌شود یک غذا، سیر کننده باشد؟ ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  عوارض نمک دریا جبران‌ناپذیر است وزارت بهداشت اعلام کرد: کمبود ید مهمترین عامل عقب‌...

  رعایت بهداشت در آشپزخانه های هتل و رستوران آلودگی و با كتری های خطرناك سریعا در مكانهای مرطوب...

  بهترین روش نگهداری و خواص توت فرنگی توت فرنگی می‌تواند استرس را از شما دور کند، ادرار ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

حامیان