عرضه غذاهای محلی شاخص مهمی در استانداردسازی رستوران ها است


پایگاه خبری لقمه: دبیر جشنواره ملی سفره ایرانی - فرهنگ گردشگری، عرضه غذاهای محلی را یکی از شاخص های مهم در استانداردسازی رستوران ها و مراکز اقامتی در کشور دانست و گفت: هدف سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری معرفی و عرضه غذاهای محلی در رستوران ها و مراکز اقامتی است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، محسن رنجبر روز چهارشنبه در حاشیه برپایی جشنواره سفره ایرانی - فرهنگ گردشگری منطقه غرب کشور در بوستان شاهد کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: جشنواره های غذایی در سطح کشور ابتکاری جدید از سوی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است که در هشت منطقه کشور با حضور استان هایی که شاخص های اقلیمی، قومی، محیط زیستی و فرهنگی مشابهی دارند، برگزار می شود.
او با اعلام اینکه تاکنون در سه منطقه کشور این جشنواره برگزار شده است، گفت: امسال در پنج منطقه دیگر کشور نیز این جشنواره برگزار می شود.
او رویکرد اصلی این جشنواره را معرفی غذاهای محلی و فرهنگ سازی دانست و گفت: در کشور ما دو هزار و 500 نوع غذای سنتی و مدرن پخت می شود که در این جشنواره ها به دنبال شناسایی غذاهای سنتی و محلی و شناسنامه دار کردن این نوع غذاها هستیم.
او استان گیلان را از استان هایی دانست که از تنوع غذایی بسیار بالایی برخوردار است و با اعلام اینکه 400 نوع غذای سنتی و محلی در این استان شناسایی شده است گفت: به همین منظور شهر رشت به عنوان شهر خلاق غذا شناسایی و در یونسکو هم ثبت شده است.
دبیر جشنواره ملی سفره ایرانی - فرهنگ گردشگری در ادامه این گفت و گو از منطقه غرب کشور به دلیل فرهنگ غنی و اقلیم بسیار خوب جزو مناطق بکر با ظرفیت بالا در حوزه گردشگری نام برد و گفت: این منطقه از تنوع غذایی بالایی نیز برخوردار است که باید به مردم معرفی شود.
رنجبر از غذا به عنوان یک جاذبه گردشگری در دنیای امروز نام برد و افزود: 86 درصد گردشگرانی که به نقاط مختلف دنیا سفر می کنند در سفرهای دوم خود به مناطقی سفر می کنند که بهترین نوع و تنوع غذایی داشته باشد.
او از غذا به عنوان یکی از آیتم های تاثیرگذار در جذب گردشگر نام برد و گفت: هر گردشگر به طور متوسط در هر سفر 200 دلار برای غذا پرداخت می کند.
جشنواره سه روزه 'سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری' شامگاه سه شنبه (2 شهریور) با حضور استان های کرمانشاه، ایلام، کردستان و همدان در محل دایمی نمایشگاه بین المللی کرمانشاه گشایش یافت.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 9788 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ چهارشنبه ۳ شهريور بازدید: 201 ساعت: 12:41 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عوامل موفقیت در رستوران داری ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
2 گران‌ترین پیتزای جهان با طعم طلا+تصویر ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۵ دي
3 پلمپ رستوران سرو کننده گوشت الاغ در آبادان ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۵ آذر
4 رستورانی در دل غار ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۳ آبان
5 ناشنوایی سرآشپز پس از خوردن تندترین غذای دنیا ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۵ شهريور
6 15درصد از شکایت از واحدهای خدماتی مربوط به رستوران‌هاست ۱۳۹۵ دوشنبه ۷ تير
7 دریایی یا نمک معمولی؟ کدام را انتخاب کنیم؟ ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۹ فروردين
8 چلوكباب با رنگ غیر مجاز/شعبه ای از رستوران های مشهور زنجیره ای تهران تعطیل شد ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۵ فروردين
9 جریمه ۷۳۱ میلیاردی متخلفان در طرح نوروزی/پلمپ 11 رستوران متخلف جاده چالوس ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۵ فروردين
10 ریزوتوی مرغ ایتالیایی غذایی برای با سلیقه ها ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۲ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  رژیم غذایی دشمن مغز را بشناسید رژیم غذایی سرشار از قند برای مغز مضر است.

  آدامس می‌تواند به کنترل وزن کمک کند؟ به عقیده‌ متخصصان پژوهش‌های گسترده تری نیاز است تا...

  کلم بروکلی مانع از رشد سرطان سینه می‌شود لقمه: نتایج یک آزمایش جدید نشان داد کلم بروکلی حاو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

حامیان