عرضه غذاهای محلی شاخص مهمی در استانداردسازی رستوران ها است


پایگاه خبری لقمه: دبیر جشنواره ملی سفره ایرانی - فرهنگ گردشگری، عرضه غذاهای محلی را یکی از شاخص های مهم در استانداردسازی رستوران ها و مراکز اقامتی در کشور دانست و گفت: هدف سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری معرفی و عرضه غذاهای محلی در رستوران ها و مراکز اقامتی است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، محسن رنجبر روز چهارشنبه در حاشیه برپایی جشنواره سفره ایرانی - فرهنگ گردشگری منطقه غرب کشور در بوستان شاهد کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: جشنواره های غذایی در سطح کشور ابتکاری جدید از سوی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است که در هشت منطقه کشور با حضور استان هایی که شاخص های اقلیمی، قومی، محیط زیستی و فرهنگی مشابهی دارند، برگزار می شود.
او با اعلام اینکه تاکنون در سه منطقه کشور این جشنواره برگزار شده است، گفت: امسال در پنج منطقه دیگر کشور نیز این جشنواره برگزار می شود.
او رویکرد اصلی این جشنواره را معرفی غذاهای محلی و فرهنگ سازی دانست و گفت: در کشور ما دو هزار و 500 نوع غذای سنتی و مدرن پخت می شود که در این جشنواره ها به دنبال شناسایی غذاهای سنتی و محلی و شناسنامه دار کردن این نوع غذاها هستیم.
او استان گیلان را از استان هایی دانست که از تنوع غذایی بسیار بالایی برخوردار است و با اعلام اینکه 400 نوع غذای سنتی و محلی در این استان شناسایی شده است گفت: به همین منظور شهر رشت به عنوان شهر خلاق غذا شناسایی و در یونسکو هم ثبت شده است.
دبیر جشنواره ملی سفره ایرانی - فرهنگ گردشگری در ادامه این گفت و گو از منطقه غرب کشور به دلیل فرهنگ غنی و اقلیم بسیار خوب جزو مناطق بکر با ظرفیت بالا در حوزه گردشگری نام برد و گفت: این منطقه از تنوع غذایی بالایی نیز برخوردار است که باید به مردم معرفی شود.
رنجبر از غذا به عنوان یک جاذبه گردشگری در دنیای امروز نام برد و افزود: 86 درصد گردشگرانی که به نقاط مختلف دنیا سفر می کنند در سفرهای دوم خود به مناطقی سفر می کنند که بهترین نوع و تنوع غذایی داشته باشد.
او از غذا به عنوان یکی از آیتم های تاثیرگذار در جذب گردشگر نام برد و گفت: هر گردشگر به طور متوسط در هر سفر 200 دلار برای غذا پرداخت می کند.
جشنواره سه روزه 'سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری' شامگاه سه شنبه (2 شهریور) با حضور استان های کرمانشاه، ایلام، کردستان و همدان در محل دایمی نمایشگاه بین المللی کرمانشاه گشایش یافت.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 9788 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ چهارشنبه ۳ شهريور بازدید: 233 ساعت: 12:41 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کره گیاهی فرآورده ای کاملا ایمن در چهارچوب ضوابط بهداشتی تولید می شود ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۶ اسفند
2 نظارت وزارت بهداشت بر رستوران های بین راهی در ایام نوروز ۱۳۹۵ يکشنبه ۸ اسفند
3 عوامل موفقیت در رستوران داری ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
4 گران‌ترین پیتزای جهان با طعم طلا+تصویر ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۵ دي
5 پلمپ رستوران سرو کننده گوشت الاغ در آبادان ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۵ آذر
6 رستورانی در دل غار ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۳ آبان
7 ناشنوایی سرآشپز پس از خوردن تندترین غذای دنیا ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۵ شهريور
8 15درصد از شکایت از واحدهای خدماتی مربوط به رستوران‌هاست ۱۳۹۵ دوشنبه ۷ تير
9 دریایی یا نمک معمولی؟ کدام را انتخاب کنیم؟ ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۹ فروردين
10 چلوكباب با رنگ غیر مجاز/شعبه ای از رستوران های مشهور زنجیره ای تهران تعطیل شد ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۵ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  درباره حساسیت غذایی كودكان چه می‌دانید لقمه: حدود شش درصد كودكان در سه سال ابتدایی زندگی ...

  آزمون غذا در فصل امتحانات مادران هرکاری می‌کنند تا به خیال خود فرزندانشان از...

  بهترین گوشت برای مصرف کدام است؟ گوشت جزو بهترین غذاهاست؛ به شرطی که در مصرف آن افر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

لاغری به چه قیمتی؟! با افزایش یافتن مشکل چاقی در بیشتر جوامع و پیروی از رژیم‌های مختلف برای پایین آوردن وزن، برخی از افراد به مصرف قرص‌های رونده هم رو می‌آورند اما واقعیت این است که قرص‌های مذکور، به کاهش وزن کمکی نمی‌کند. محققان معتقدند تا زمانی که این قرص‌ها اثر خود را بگذارد، کالری‌ها مصرف می‌شود و اگر هم وزن پایین بیاید، علت آن از دست دادن آب بدن است.
از بین بردن كیست تخمدان با تغذیه کارشناس طب سنتی علت اصلی پیدا شدن كیست‌های تخمدان را انتخاب سبك زندگی نادرست می‌داند و عوامل بروز کیست تخمدان را از دیدگاه طب سنتی بررسی می‌کند.
دم‌كردنی محبوب ایرانی‌ها برای خیلی از ما ایرانی‌ها همیشه نوشیدن یك فنجان چای گرم بسیار دلچسب است؛ اما در سرمای دومین ماه پاییزی این لذت چند برابر می‌شود. البته نوشیدنی‌های گرم و سرد زیادی وجود دارد كه می‌توانیم در فرصت‌های مختلف از آنها استفاده كنیم ولی ایرانی‌ها از روزگاران قدیم به چای علاقه بیشتری داشته‌اند. شاید دلیلش این باشد كه چای یك نوشیدنی شرقی است.
روغن زیتون اصل را اینگونه بشناسید تائید اصالت روغن زیتون و به خصوص روغن زیتون بکر از اهمیت به سزایی برخوردار است. روغن زیتون به دلیل قیمت و ارزش بالای تغذیه‌ای، با روغن‌های معمولی و کم ارزش مخلوط و به بازار عرضه می‌‌شود.

حامیان