قهرمان جهانی تنیس آشپز شد


پایگاه خبری لقمه: رافائل نادال ستاره اسپانیایی تنیس جهان علاقه خود را به آشپزی در مقابل دروبین به نمایش گذاشت.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، رافائل نادال ستاره اسپانیایی تنیس جهان علاقه خود را به آشپزی در جلو مقابل به نمایش گذاشت.
نادال که با لباسی مبدل در مقابل دوربین‌ها قرار گرفت دستور پخت غذایی محلی با نام چولتوم را به بینندگان آموزش داد.

 


البته رافائل در این برنامه در کنار مارکوس یکی از آشپز‌های معروف اسپانیا که در پخت غذای مخصوص تیم‌های ملی اسپانیا اسم رسم دارد حضور داشت.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


 


نقل از :فارس

کد: 9798 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ شنبه ۶ شهريور بازدید: 161 ساعت: 9:47 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  رژیم لاغری برای این خانم ها ممنوع است پس از ابتلا به برخی بیماری‌ها و عدم تحرک لازم برخی...

  استخوان های سالم می خواهید؟ اینها را بخورید وقتی صحبت از ساختن استخوان های محکم و قوی می شود، ...

  ضررهای مصرف آب هنگام غذا خوردن یک مشاور تغذیه با بیان اینکه نباید قبل، حین و بعد ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا صبحانه ایرانی یکی از بهترین‌هاست؟ تاکنون مطالب بسیاری درباره اهمیت صبحانه به‌عنوان اولین وعده غذایی روز نوشته‌ایم و با کارشناسان بسیاری در رابطه با مشخصات این وعده گفت‌وگو كرده‌ایم...
ارتباط مصرف چای با پوکی استخوان پایگاه خبری لقمه: تــراكم معــدنی اســتخوان در ارزیــابی پــوكی اســتخوان و میزان خطر شكستگی های مربوطه نقش اساسی دارد. پوكی استخوان یا كـاهش تـراكم معدنی استخوان، به عنوان مهمترین فاكتور خطر ز، به ویژه در زنـان مسن به شمار می رود.
آرامش در خواب با این دمنوش‌ها یک متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه بهترین زمان خواب قبل از نیمه شب است اعلام کرد: مصرف برخی دمنوش‌ها و نوشیدنی‌ها باعث کاهش استرس و فکر و خیال شده و مصرف آنها قبل از خواب،آرامبخش است.
آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی پایگاه خبری لقمه: آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی به از دست رفتن ویژگی های ارگانولپتیکی، ارزش تغذیه ای، ایمنی و بازار پسندی یا مطلوبیت مواد غذایی، فساد مواد غذایی گفته می شود که به سه دسته فساد شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی طبقه بندی می گردد.

حامیان