به دنبال پایداری تولید محصولات کشاورزی هستیم/ دو قرارداد مهم برای دیم کاران کشور


پایگاه خبری لقمه: محمود حجتی گفت: امروز قراردادی با سازمان تحقیقات جهانی ایکاردا در زمینه محصولات دیم در مناطق خشک ایران منعقد شد که برای دوره 5 ساله در سطح دو میلیون هکتار و در 5 استان کشور انجام می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی امروز در مراسم انعقاد تقاهم نامه با ایکاردا در محل وزارتخانه با اشاره به قرارداد افزایش بهره وری نظام های تولیدی غلات محور و افزایش بهره وری گندم با ایکاردا در سازمان فائو و نهاد سیمیت مکزیک گفت: وزارت جهاد کشاورزی ایران با سازمان‌های بین المللی که در زمینه تحقیقات در رابطه با محصولات کشاورزی کار می‌کند، قرارداد های مختلفی دارد که از جمله می توان به قرارداد با فائو وابسته به سازمان بین الملل اشاره کرد.
حجتی گفت: امروز قراردادی با سازمان تحقیقات جهانی ایکاردا در زمینه محصولات دیم در مناطق خشک ایران منعقد شد که با توجه عمده زمین‌های تحت کشت دیم این قرارداد با ایکاردا برای دوره 5 ساله در سطح دو میلیون هکتار و در 5 استان کشور انجام و پیش بینی می‌شود بتواند به افزایش 25 درصدی کاشت و برداشت  و پایداری محصولات بتواند کمک کند.
به گفته وی اقسام محصولات دیم دنیا در سازمان ایکاردا جمع آوری و متخصصان جهانی در بخش ها و زیر بخش ها د راین مجموعه به مطالعه و پژوهش مشغول و امیدواریم با پیوندی که با کارشناسان و کشاورزان و محققان برقرار می شود، بتوانیم پایداری در تولید داشته باشیم.
حجتی در مورد قرارداد دوم این وزارتخانه نیز گفت: قرارداد با سیمیت که مرکز آن در مکزیک است، عمدتا مربوط با گندم آبی و ذرت متمرکز است که برای یک دوره 5 ساله در زمینه محصولات آبی در زمینه ژرم پلاسم و مبارزه با بیماری ها ،بحث کشاورزی حفاظتی برای پایداری تولید و جلوگیری از مشکلات زیست محیطی می تواند در راندمان تولید موثر باشد که امیدواریم این پیوند و ارتباطی که از این طریق ایجاد و باعث حضور کارشناسان این مرکز در مزارع می شود و از نزدیک با کشاورزان کار می‌کنند، با توجه به خود کفایی مجددی که به لطف خدا شامل حال کشور شد، بتواند پایداری تولید را در بر داشته باشد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 9862 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ شنبه ۱۳ شهريور بازدید: 109 ساعت: 1:36 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دولت طلب پارسال کارخانجات لبنی بابت شیر مدارس را نداده است/ لبنیات افزایش قیمت ندارد ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۱ آبان
2 برنج تایلندی بهتر از نوع هندی/قرارداد واردات برنج با تایلند ۱۳۹۵ دوشنبه ۳ آبان
3 پیش نویس قرارداد مركز بین المللی مدیریت جامع آبخیزداری یونسكو تدوین شد ۱۳۹۵ شنبه ۱۸ ارديبهشت
4 همکاری‌های کشاورزی ازبکستان و اتحادیه اروپا افزایش می‌یابد ۱۳۹۴ يکشنبه ۴ بهمن
5 افتتاح خوابگاه و سرو غذای صنعتی برای دانشجویان پسر ۱۳۹۴ پنج شنبه ۷ آبان
6 راه ورود نوشابه آمریکایی به ایران باز شد ۱۳۹۴ شنبه ۱۸ مهر
7 راز سالادهای زنانه ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۸ اسفند
8 6 چاشنی فوق​العاده برای تجربه زندگی احساسی بی نظیر ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۵ اسفند
9 آثار هنری از زباله‌های غذایی ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱ خرداد
10 اعلام آمادگی۶۰ کارخانه برای خرید تضمینی برگ سبز چای ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۰ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  پوست کیوی و باید و نبایدهای مصرف آن بهتر است پوست میوه به دلیل استفاده از حشره‌کش‌ها د...

  با این خوردنی‌ها شاد شوید مردم در سرتاسر دنیا در جنبه‌های گوناگون، از مذهب گ...

  با مضرات جوش ‌شیرین آشنا شوید یک متخصص تغذیه گفت: جوش شیرینی که برای تهیه خمیر ن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

9 توصیه‌ی تغذیه‌ای برای فصل امتحانات برای تقویت قوای ذهنی لازم است قندخون همیشه در حالت نرمال و متعادل باقی بماند.
غذاهای مو سیاه کن شاید این سؤال همواره مطرح باشد که چرا موهایمان سفید می شوند؟ رنگ مو و مطالب مربوط به آن موضوع جالب و پیچیده ای است و جدا از آن که عامل زیبایی است، محافظ و نگهبان ِ سر درمقابل اشعه ماوراء بنفش هم هست. در پایین ترین لایه پوست و درمحل پایه و تکیه تار مو، سلول هایی به نام ملانوسیت قراردارند که دائما ترکیبی به نام ملانین را تولید می کنند، که همین ملانین عامل رنگ داشتن تار موی رشد کرده است.
مصرف شیر هیچ جایگزینی ندارد از اصلی ترین عوارض مصرف نکردن یا حتی کم مصرف کردن شیر و دیگر فرآورده های لبنی در سنین پایین، ابتلا به کوتاه قدی و پوسیدگی دندان ها و در بزرگسالی پوکی استخوان است.
مزایای غذای سنتی در مقابل معایب غذای صنعتی این روزها با صنعتی شدن جوامع و افزایش قشر کارمند همه غذای آماده صنعتی را به دلیل وقت‌گیر نبودن به غذای سنتی ترجیح می‌دهند غافل از اینکه سلامت خود را ارزان می‌فروشند.

حامیان