ناشنوایی سرآشپز پس از خوردن تندترین غذای دنیا


پایگاه خبری لقمه: تندترین غذای جهان نوعی نودل است که در یک رستوران کوچک در جاکارتا اندونزی سرو می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، تندترین غذای جهان نوعی نودل است که در یک رستوران کوچک در جاکارتا اندونزی سرو می‌شود.
این نودل به علت تندی بسیارش به نودل مرگ معروف است.  سرآشپز انگلیسی پس از خوردن این نودل قدرت شنوایی‌اش را به مدت 2 دقیقه از دست داد.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 9887 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۵ شهريور بازدید: 191 ساعت: 2:24 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  خطر مکمل‌های رژیمی و گیاهی برای کبد با توجه به عدم اطلاع‌رسانی کافی در مورد مصرف صحیح...

  چرا مصرف پفک مضر است؟ مصرف غذاهای تنقلی همانند چیپس و پفك دارای اثرات جب...

  چرا باید شیرینی و کیک را در خانه پخت؟ حتما می‌دانید كه قند و شیرینی زیاد برای شما بد است...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

حامیان