ناشنوایی سرآشپز پس از خوردن تندترین غذای دنیا


پایگاه خبری لقمه: تندترین غذای جهان نوعی نودل است که در یک رستوران کوچک در جاکارتا اندونزی سرو می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، تندترین غذای جهان نوعی نودل است که در یک رستوران کوچک در جاکارتا اندونزی سرو می‌شود.
این نودل به علت تندی بسیارش به نودل مرگ معروف است.  سرآشپز انگلیسی پس از خوردن این نودل قدرت شنوایی‌اش را به مدت 2 دقیقه از دست داد.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 9887 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۵ شهريور بازدید: 264 ساعت: 2:24 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  روش‌های دور زدن حس «گرسنگی» برای رژیم و لاغری و کم کردن اشتها، حرف های زیادی و...

  احتمال دیابت بارداری در زنانی که زیاد سیب زمینی می خورند پایگاه خبری لقمه: طبق یک مطالعه جدید، زنانی که قبل...

  توت‌فرنگی، نوبرانه‌ای کم کالری توت‌فرنگی منبع خوبی از فیبر، ویتامین C، پتاسیم و آ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

حامیان