بوی پاییز را با «تارت عسل و گردو» حس کنید


پایگاه خبری لقمه: تارت عسل و گردو، بسیار خاص و مناسب عصر های پاییز است. طعم گردو و عسل بسیار هارمونی جالبی در طعم شیرینی بر جای نهاده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، تارت عسل و گردو، بسیار خاص و مناسب عصر های پاییز است.  طعم گردو و عسل بسیار هارمونی جالبی در طعم  شیرینی بر جای نهاده است.
طرز تهیه تارت عسل و گردو
مواد لازم:
 ۲    لیوان  آرد
۱۰۰  گرم  کره
۱   عدد زرده  تخم مرغ
نصف  لیوان  پودر شکر
مواد لازم جهت تزئین تارت:
۱/۵  لیوان  گردو
۳    قاشق غذاخوری آرد
نصف لیوان  شکر قهوه ای
نصف قاشق مربا خوری   پودر مغز هل
۵۰  گرم  کره ذوب شده
۲   عدد  تخم مرغ
نصف  استکان  عسل
۱  قاشق  غذاخوری شیردارچین  اندکی
طرز تهیه:
1. آرد، کره نرم شده در دمای آشپزخانه،  زرده تخم مرغ و پودر شکر را در ظرف مناسب  ریخته  خوب  ورز دهید.
2. روی خمیر  را  بوسیله  سلفون  پوشانده  به مدت ۳۰  دقیقه  در یخچال قرار دهید.
3. روی میز آرد پاشیده  خمیر  را  بوسیله  وردنه  به اندازه  قالب تارت  باز کنید.  خمیر  را  در قالب چرب و کمی آرد پاشی شده  قرار داده  در فر از  قبل  شده  با درجه  حرارت ۱۶۰  به مدت  پانزده  دقیقه  بگذارید بپزد.
4. در ظرفی  دیگر  عسل،  شیر،  شکر،  کره، تخم مرغ و  اندکی  پودر مغز هل  را خوب  مخلوط  کنید.  بعد از  پانزده دقیقه  قالب را از فر خارج کرده  از مواد تخم مرغی پر کنید.  روی مواد تخم مرغی گردوها را بچینید.
5. کمی  دارچین روی گردو ها پاشیده، قالب تارت را یکبار دیگر در فر قرار دهید.  درجه حرارت را روی ۱۷۰ قرار داده  به مدت  ۲۰  الی۲۵  دقیقه  به  تارت  زمان دهید تا پخته و طلایی شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :کافه ترک

کد: 9917 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۹ شهريور بازدید: 221 ساعت: 3:06 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پای سیب کیکی طبعِ شما را در زمستان گرم می کند ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۰ آبان
2 میگوی پفكی با سس تارتار ۱۳۹۵ پنج شنبه ۱۸ شهريور
3 شیرینی نوروزی: مینی تارت‌های گیلاس ۱۳۹۴ سه شنبه ۲۵ اسفند
4 طرز تهیه تارت پنیر و گوجه/ تامین کننده‌ی کلسیم کودکان! ۱۳۹۴ سه شنبه ۲۹ دي
5 طرز تهیه انواع تارت (1) ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۱ اسفند
6 روش تهیه کیک سیب و شلیل ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۵ شهريور
7 درآمد میلیاردی مرد روستایی از هتل بی‌ستاره ۱۳۹۳ يکشنبه ۱۶ شهريور
8 روش تهیه تارت پرتقال شکلاتی برای افطاری ۱۳۹۳ شنبه ۱۴ تير
9 طرز تهیه پای گوشت به شیوه جدید ۱۳۹۳ پنج شنبه ۵ تير
10 روش تهیه تارت شاه توت ۱۳۹۳ سه شنبه ۶ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  پرخوری تصریح نشده پایگاه خبری لقمه: اختلال پرخوری تصریح نشده در سال ...

  با این 10 غذا پوستتان پیر می شود تابه‌حال فکر کرده‌اید که چرا پس از چندین روز تعطیل...

  ماءالشعیر طعم‌دار و نوشابه چه فرقی با هم دارند؟ متاسفانه شناسایی محصولاتی که با اسانس تولید می‌شود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف زیاد گوشت و نمک فراوان سبب ایجاد سنگ کلیه می‌شود پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهشی مرکز تحقیقات نفرولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به دلایل ابتلا به بیماری سنگ کلیه، گفت: کلیه‌های ۱۲ درصد مردم ایران سنگ ساز است و این میزان در آینده رشد فزاینده دارد.
پاکسازی پوست با بخورهای گیاهی پاکسازی پوست با انواع بخورهای گیاهی یکی از بهترین راه‌حل‌ها برای افرادی است که تمایلی به استفاده از کرم‌ها و لوسیون‌های شیمیایی ندارند.
گزارشی از كارایی برنامه جهاد كشاورزی برای افزایش تولید گوشت وزارت جهاد كشاورزی، برنامه‌های خود برای افزایش تولید گوشت را اعلام كرده است اما این تمایل به افزایش تولید، درشرایطی وجود دارد كه بهره‌وری پایین تولید گوشت در ایران، آینده منابع و همچنین امنیت غذایی كشور را به خطر انداخته است.
9 توصیه‌ی تغذیه‌ای برای فصل امتحانات برای تقویت قوای ذهنی لازم است قندخون همیشه در حالت نرمال و متعادل باقی بماند.

حامیان