بوی پاییز را با «تارت عسل و گردو» حس کنید


پایگاه خبری لقمه: تارت عسل و گردو، بسیار خاص و مناسب عصر های پاییز است. طعم گردو و عسل بسیار هارمونی جالبی در طعم شیرینی بر جای نهاده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، تارت عسل و گردو، بسیار خاص و مناسب عصر های پاییز است.  طعم گردو و عسل بسیار هارمونی جالبی در طعم  شیرینی بر جای نهاده است.
طرز تهیه تارت عسل و گردو
مواد لازم:
 ۲    لیوان  آرد
۱۰۰  گرم  کره
۱   عدد زرده  تخم مرغ
نصف  لیوان  پودر شکر
مواد لازم جهت تزئین تارت:
۱/۵  لیوان  گردو
۳    قاشق غذاخوری آرد
نصف لیوان  شکر قهوه ای
نصف قاشق مربا خوری   پودر مغز هل
۵۰  گرم  کره ذوب شده
۲   عدد  تخم مرغ
نصف  استکان  عسل
۱  قاشق  غذاخوری شیردارچین  اندکی
طرز تهیه:
1. آرد، کره نرم شده در دمای آشپزخانه،  زرده تخم مرغ و پودر شکر را در ظرف مناسب  ریخته  خوب  ورز دهید.
2. روی خمیر  را  بوسیله  سلفون  پوشانده  به مدت ۳۰  دقیقه  در یخچال قرار دهید.
3. روی میز آرد پاشیده  خمیر  را  بوسیله  وردنه  به اندازه  قالب تارت  باز کنید.  خمیر  را  در قالب چرب و کمی آرد پاشی شده  قرار داده  در فر از  قبل  شده  با درجه  حرارت ۱۶۰  به مدت  پانزده  دقیقه  بگذارید بپزد.
4. در ظرفی  دیگر  عسل،  شیر،  شکر،  کره، تخم مرغ و  اندکی  پودر مغز هل  را خوب  مخلوط  کنید.  بعد از  پانزده دقیقه  قالب را از فر خارج کرده  از مواد تخم مرغی پر کنید.  روی مواد تخم مرغی گردوها را بچینید.
5. کمی  دارچین روی گردو ها پاشیده، قالب تارت را یکبار دیگر در فر قرار دهید.  درجه حرارت را روی ۱۷۰ قرار داده  به مدت  ۲۰  الی۲۵  دقیقه  به  تارت  زمان دهید تا پخته و طلایی شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :کافه ترک

کد: 9917 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۹ شهريور بازدید: 188 ساعت: 3:06 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پای سیب کیکی طبعِ شما را در زمستان گرم می کند ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۰ آبان
2 میگوی پفكی با سس تارتار ۱۳۹۵ پنج شنبه ۱۸ شهريور
3 شیرینی نوروزی: مینی تارت‌های گیلاس ۱۳۹۴ سه شنبه ۲۵ اسفند
4 طرز تهیه تارت پنیر و گوجه/ تامین کننده‌ی کلسیم کودکان! ۱۳۹۴ سه شنبه ۲۹ دي
5 طرز تهیه انواع تارت (1) ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۱ اسفند
6 روش تهیه کیک سیب و شلیل ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۵ شهريور
7 درآمد میلیاردی مرد روستایی از هتل بی‌ستاره ۱۳۹۳ يکشنبه ۱۶ شهريور
8 روش تهیه تارت پرتقال شکلاتی برای افطاری ۱۳۹۳ شنبه ۱۴ تير
9 طرز تهیه پای گوشت به شیوه جدید ۱۳۹۳ پنج شنبه ۵ تير
10 روش تهیه تارت شاه توت ۱۳۹۳ سه شنبه ۶ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  داروهای تبلیغاتی، دشمن سلامتی چند سالی است که بازار کالاهایی که از طریق شبکه های...

  خوراندن غذای سفره به کودک زیر یک سال، زمینه ساز بروز آلرژی است اغلب شکایت والدین از سرماخوردگی‌های طولانی مدت کود...

  دانستنی های بهداشتی سفره ای در گذشته بیشتر از سفره ‏های حصیری و پارچه ای استفا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دندان های تان را سمباده نزنید اصولا یک خمیردندان باید تا حدودی حاوی مواد ساینده باشد تا بتواند عملکرد مسواک را در تمیز کردن دندان ها بهبود بخشد. ولی مقدار بیش از حد مواد ساینده در خمیردندان ضدجرم، باعث سایش مینا و عاج دندان شده و فرد را با مشکلات متعددی روبرو می کند.
با ضدچروک و لک طبیعی آشنا شوید پودر جوانه گندم سرشار از ویتامین C و E است. از همین‌رو یک ضد‌لک قوی به شمار می‌رود و مصرف آن به صورت خوراکی یا ماسک، از ایجاد لکه‌های ناشی از آفتاب جلوگیری می‌کند.
«گزنه» گیاه خاردار پرخاصیت یافته های تازه نشان می دهند، گیاه گزنه فرایند متابولیکی بدن را فعال و به عملکرد کلیه‌ها کمک می کند.
همه چیز درباره محبوب‌ترین نوشیدنی دنیا برای تعداد بی‌شمار مردمی که به این نوشیدنی باستانی و 5 هزار ساله وابسته‌اند، چای یعنی زندگی، یعنی آغاز روز و در یک کلام بخشی از فرهنگی جهانی که پیر و جوان در هر نقطه این کره خاکی روز خود را با آن آغاز می‌كنند و ادامه می‌دهند.

حامیان