ناهار جمعه: خوراک گوشت گوساله با سیب زمینی


پایگاه خبری لقمه: در اکثر غذاهای ما ایرانی ها گوشت قرمز پیدا می شود، همیشه دوست داشتیم خلاقیت به خرج دهیم و غذایی جدید با این گوشت ها درست کنیم. در این مطلب طرز تهیه خوراک گوشت را به شما آموزش داده ایم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، در اکثر غذاهای ما ایرانی ها گوشت قرمز پیدا می شود، همیشه دوست داشتیم خلاقیت به خرج دهیم و غذایی جدید با این گوشت ها درست کنیم. در این مطلب طرز تهیه خوراک گوشت را به شما آموزش داده ایم.
طرز تهیه  خوراک گوشت گوساله با سیب زمینی
مواد لازم:

200 گرم گوشت گوساله
6 عدد سیب‌زمینی کوچک به دو نیم شده
2 عدد پیاز متوسط خرد شده
1 ق س پوره گوجه‌فرنگی
400 گرم گوجه‌فرنگی خرد شده
1 عدد چوب دارچین
1 ق س زیره
زردچوبه،پودر فلفل یا فلفل خشک شده و نمک به میزان لازم
3 عدد هل
3 حبه سیر
به میزان کم پودر زنجبیل
3 ق س  سرکه سیب  طبیعی
3 ق س روغن مایع
طرز تهیه:
1. ابتدا در یک قابلمه کمی روغن بریزید و یک پیازخرد شده  را در آن طلایی کنید. سپس به آن کمی ادویه زده و گوشت‌ها را که از قبل خرد کرده‌اید به آن اضافه کنید و در روغن و پیاز به خوبی تفت دهید. هنگامی که رنگ گوشت تغییر کرد به آن آب اضافه کرده و در قابلمه را تا زمانی که گوشت‌ها به صورت کامل نپخته از روی آن بر ندارید.
2. در قابلمه ای دیگر سیب‌زمینی‌ها را قرار داده و بگذارید تا پخته شود. سپس آنها را آبکش کرده و پوست‌شان را با یک چاقوی اره‌ای بگیرید. هنگامی که گوشت‌ها  به طور کامل پخت آنها را درون آبکش ریخته و دو لیوان از آب گوشت را نگاه دارید.
3. در یک تابه گود کمی روغن ریخته و یک عدد پیاز خرد شده را درون آن تفت دهید وقتی که پیاز کمی طلایی شد کمی زردچوبه، زیره، پودر فلفل، نمک، سیر و زنجبیل را به همراه سرکه سیب اضافه کنید و به آرامی آنها را با پیاز تفت دهید. سپس گوشت آماده شده را به همراه سیب‌زمینی‌های پخته شده درون تابه بریزید و کمی آب گوشت را که از قبل داشته‌اید بر آن اضافه کنید. چوب دارچین و هل را درون آب‌ گوشت بگذارید. در تابه را گذاشته و بگذارید تا با شعله کم این مواد با هم مخلوط شوند و گوشت گوساله را مزه‌دار کنند. 
4. در این مرحله پوره گوجه‌فرنگی را به همراه گوجه‌فرنگی‌های خرد شده با کمی روغن تفت دهید و هنگام سرو غذا روی خوراک بریزید تا رنگ و مزه بهتری به خود بگیرد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :آشپزی مثبت

کد: 9959 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ پنج شنبه ۸ مهر بازدید: 276 ساعت: 6:34 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرزتهیه شیرینی اتابکی یا ولیعهدی؛ شیرینی نوروزی ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۶ اسفند
2 مربعات باللوز؛ شیرینی هایی که به درد نوروز میخورند ۱۳۹۵ شنبه ۱۴ اسفند
3 تهیه کیک شکلاتیِ فوری و کم کالری ۱۳۹۵ شنبه ۱۴ اسفند
4 پیتزا راتاتویی(پیتزایی برای گیاه خواران) ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۱ اسفند
5 شیرینی ناپلئونی با رویه آناناس ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند
6 بیسکویت کَره‌ای های ساده و خوشمزه ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند
7 طرز تهیه پیراشکی با گوشت قلقلی ۱۳۹۵ يکشنبه ۱ اسفند
8 معجون سرکه سیب؛ با این معجون جلوی فین‌فین‌تان را بگیرید! ۱۳۹۵ يکشنبه ۱ اسفند
9 طرز تهیه تاتسوتا-آگه مرغ و ماهی ماکرل ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۸ بهمن
10 طرز تهیه غذای دبی مجبوس ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۸ بهمن
11 اسنک اسفناج، میان وعده خون‌ساز ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  تاثیر پروبیوتیک ها در بهبود آلرژی کودکان پایگاه خبری لقمه: ۸۰درصد سیستم ایمنی بدن در دستگاه...

  خواص خوردن ژله یکی از محبوبترین دسرها ژله است که با طعم و رنگ‌های...

  چگونه گرسنگی را کنترل کنیم؟ امتحان کنید این روش ‌ها را امتحان کنید و ببینید آیا می ‌توانید...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

حامیان