مصرف غذاهای آماده، توده های متورم دور پلك را تشدید می كند


دكتر شاهرخ میلان در گفت و گویی افزود: این توده های متورم دور پلك كه حاوی چرك و چربی هستند "شالازیون" نام دارد.

به گزارش لقمه، وی با بیان اینكه این نوع توده ها ناشی از انسداد مجازی چربی در درون پلك ها ایجاد می شود، ‌گفت: البته توده های معروف به شالازیون گاهی مانند جوش هم در درون پلك ها ظاهر می شود.میلان ادامه داد: این توده و جوش های چرب پلكی ممكن است تا مدت ها طول بكشد و از بین نرود.

وی در مورد بهبود توده های حاوی چرك و چربی داخل پلك ها گفت: رعایت بهداشت چشم ها مانند شست و شوی دقیق و منظم آنها و همچنین نحوه مصرف تغذیه در بهبود این توده های متورم بسیار موثر است.

این چشم پزشك افزود: افرادی كه با این جوش ها دست و پنجه نرم می كنند باید از مصرف غذاهای چرب و سرخ كردنی، تخم مرغ، موز و خرما پرهیز كنند.

میلان گفت: استفاده از این مواد خوراكی منجر به تشدید این توده ها در درون پلك ها شده و افراد احساس ناراحتی بیشتری می كنند.

در تاریخ ۱۳۹۱ سه شنبه ۲ خرداد
کدخبر:1008منبع:ایرنا تاریخ انتشار:۱۳۹۱ دوم خردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-1008.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر