پایگاه خبری لقمه: زنجبیل دارای خواص بسیاری است که التهاب روده را می تواند کاهش دهد.
به گزارش پایگاه خبری لقمه ، یکی از مهمترین خواص زنجبیل تاثیر فوق العاده آن در کاهش تهوع و درمان درد معده است.اما مورد شگفت انگیز روش جدیدی است که پژوهشگران برای به کارگیری زنجبیل یافته اند و شامل استفاده از نانو ذرات زنجبیل میشود که به صورت مستقیم روده بزرگ را هدف قرار داده تا التهاب را کاهش دهند. این در شرایطی است که از عوارض جانبی غیر ضروری جلوگیری میکنند.
برای ایجاد نانو ذرات زنجبیل، این تیم پژوهشی از زنجبیل تازه استفاده کرده و پیش از استفاده از سانتریفیوژ سرعت بالا برای تجزیه آب زنجبیل به ذرات منفرد، این گیاه را در یک مخلوط کن انداخته و به شکل خمیر درآوردند.
نانو ذره شی بسیار کوچکی است که همچنان ویژگیهای واحد بزرگتر را حفظ کرده است. بر همین اساس، این مولکولهای زنجبیل اگر چه فوق العاده کوچک هستند، اما همچنان خواص زنجبیل، به ویژه اسید فسفاتیدیک که ویژگیهای درمانی را به زنجبیل میبخشد را دارا هستند.
در روده بزرگ، نانو ذرات زنجبیل تولید پروتئین هایی که موجب شکل گیری التهاب میشوند را کاهش داده و در مقابل، به افزایش تولید پروتئین هایی که با نمونههای التهاب آفرین مبارزه میکنند کمک کرده است.
همچنین، نانو ذرات زنجبیل به کاهش خطر سرطان مرتبط با التهاب روده بزرگ نیز کمک کردند.
پژوهشگران امیدوارند در دسترس بودن و غیر سمی بودن زنجبیل، این گیاه را به گزینه خوبی برای معرفی درمانی موثر و ارزان برای بیماری التهابی روده تبدیل کند.
شکوه سربلوکی- متخصص تغذیه
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست