طرز تهیه دمپختک؛ غذای سنتی ایرانی


لقمه: دمپختک یکی از غذاهای سنتی بسیار خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف با شیوه های گوناگونی طبخ می شود.

مواد اولیه:

لپه باقالای زرد                     یك پیمانه
برنج                                 دو پیمانه
زعفران دم كرده                  نصف پیمانه
پیاز                                  یك عدد
آب، زردچوبه، روغن و نمك       به میزان لازم
كره                                 50 گرم


طرز تهیه:

ابتدا برنج را شسته و خیس می‌كنیم. لپه باقالا را با نمك و آب به مدت ده دقیقه می‌پزیم. سپس پیاز را ریز رنده كرده و همراه زردچوبه سرخ می‌كنیم باقالا را آب‌كش كرده و با برنج داخل قابلمه یا (پلوپز) می‌ریزیم. پیاز سرخ شده، روغن، نمك و كره را درون قابلمه برنج ریخته وقتی آب برنج به جوش آمد زعفران دم كرده را درون آن می‌ریزیم و هنگامی كه آب برنج تمام شد دمكنی را گذاشته و زیر گاز را كم می‌كنیم تا برنج كاملا دم بكشد معمولا برای دم كشیدن برنج در حالت كته 30 تا 35 دقیقه وقت لازم است.

در تاریخ ۱۳۹۱ شنبه ۳۱ تير
کدخبر:1032منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ سي و يکم تيرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-1032.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر