پایگاه خبری لقمه: مایعهای ظرفشویی دارای ترکیبات شیمیایی هستند که با آب توسط مصرفکننده رقیق میشوند.
به گزارش پایگاه خبری لقمه ، این شویندهها برای شستن همه چیز از ظروف چینی تا اتومبیل در موقعیتهایی که نیاز به از بین بردن چربی میباشد استفاده میشوند. بسیاری از مصرفکنندگان انتظار دارند که مایع ظرفشویی دارای قدرت کفکنندگی زیادی باشد؛ بنابراین بسیاری از مایعهای ظرفشویی حاوی عوامل کفکننده زیاد و رایحه میباشند.
در بازار محصولات متنوعی از انواع مایع ظرفشویی از جمله محصولات بارفتن وجود دارد که هر کدام باعث از بین رفتن چربی و کثیفی از روی ظروف میشوند.
برای درک اینکه چگونه مایع ظرفشویی چربی را از بین میبرد؛ شما باید ابتدا با ساختار مولکولی مایع ظرفشویی آشنا شوید. مولکولهای مایع ظرفشویی دارای یک سر قطبی و یک انتهای غیر قطبی هستند؛ بدین معنی که یک انتهای آن دارای مولکولهایی با بار مثبت و منفی و انتهای دیگر آن بدون بار میباشد.
مولکولهای آب بطور مشابه قطبی هستند؛ درحالیکه مولکولهای چربی غیرقطبی هستند.
هنگامیکه مایع ظرفشویی در معرض آب قرار میگیرد، انتهای قطبی مولکولهای مایع ظرفشویی تمایل به سمت مولکولهای آب دارند، به این دلیل که مواد قطبی تمایل به جذب یکدیگر دارند.
هنگامیکه این دو جاذبه روی میدهد، نتیجه این میشود که مولکولهای مایع ظرفشویی به عنوان سورفاکتانت و یا به عنوان رابطی بین مولکولهای آب و چربی عمل میکنند. هنگامیکه آب و چربی باهم مرتبط میشوند، میتوان از این کشش و اصطکاک برای از بین بردن مولکولهای چربی از روی ظروف همراه با مولکولهای آب بهرهمند شد.
همانطور که گفته شد، مایع ظرفشویی باعث از بین بردن چربی میشود؛ بنابراین دانستن این نکته لازم است که پوست دست دارای چربی طبیعی بر روی آن است. هنگامیکه شما در حال شستن ظرف هستید این مایع ظرفشویی ممکن است به چربی طبیعی روی دست بچسبد؛ در نتیجه باعث از بین رفتن چربی پوست شود.
این بدان معنی است که دست شما رطوبت خود را از دست میدهد و خشک میشود. بنابرای پوشیدن دستکش در هنگام استفاده از مایع ظرفشویی و یا استفاده از مرطوب کننده بعد از شستن ظروف پیشنهاد خوبی میباشد.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست