۶۰۰ نوع گیاه دارویی در نطنز شناسایی و ثبت شد


پایگاه خبری لقمه: نماینده مردم نطنز گفت: ۶۰۰ نوع گیاه دارویی در نطنز شناسایی و ثبت شده است که می تواند محل درآمد پایداری برای مردم منطقه باشد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مرتضی صفاری، نماینده مردم نطنز در نشست خبری دومین همایش و جشنواره ملی طبیعت گردی، طب سنتی و گیاهان دارویی با بیان اینکه نطنز یکی از قدیمی ترین شهرهای ایران است، گفت: بر اساس مطالعات باستان شناسی آثار حضور انسان در نطنز به 40 هزار سال قبل بازمی گردد.

 

وی با تاکید بر اینکه نطنز اولین مرکز ذوب فلز در دنیا بوده است، گفت: آثار ذوب فلز در نطنز به 6 هزار سال قبل بازمی گردد.

 

صفاری با بیان اینکه منطقه نطنز دارای استعداد گردشگری مذهبی نیز می باشد، افزود: این شهر کوچک با اینکه 50 هزار نفر جمعیت دارد بیش از 50 هزار امامزاده را دل خود جای داده است که بیانگر این موضوع است که پایگاهی برای شیعیان اهل بیت (ع) بوده است و با توجه به این زیرساخت ها می تواند به قطب گردشگری مذهبی تبدیل شود.

 

صفاری با بیان اینکه نطنز دارای تنوع زیادی در حوزه گیاهان دارویی می باشد، خاطرنشان کرد: در منطقه نطنز 600 نوع گیاه دارویی مشاهده و ثبت شده است که می تواند منبع درآمد مناسبی برای مردم باشد.

 

وی با بیان اینکه شهر نطنز یک موزه باز است، گفت: روستای ابیانه که بازمانده از دوران ساسانی است مشتاقان زیادی از سراسر دنیا را به خود جذب کرده است و در کنار آن در منطقه، 15 قلعه داریم.

 

صفاری با تاکید بر اینکه گردشگری نطنز می تواند محور توسعه منطقه قرار گیرد، گفت: نطنز دارای سایت های زیرزمینی است که هنوز حفاری نشده اند که گنجینه هایی از تاریخ را در دل خود جای داده اند و باید با برنامه ریزی مناسب مورد کاوشگری قرار گیرند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد
کدخبر:10385منبع:شبستانتاریخ انتشار:۱۳۹۶ بيست و هشتم خردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-10385.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر