پایگاه خبری لقمه: شنگ گیاهی از خانواده کاسنی با خواص دارویی متعدد است که می تواند در درمان ناراحتی گوارشی و پیشگیری از سرطان مورد استفاده قرار گیرد.
به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مجتبی خادم الحسینی کارشناس گیاهان دارویی گفت: شنگ درفصل بهار می روید. این گیاه دو لپه ای و دو جنسی است به وسیله بذر و خودرو درمحیط رشد میکند و از خانواده کاسنی است.
خادم الحسینی با اشاره به خواص دارویی گیاه قازیاقی گفت: در درمان ناراحتیهای گوارشی و کبدی استفاده میشود. از برگ این گیاه درساخت کرم استفاده میکنند که برای درمان زخمهای سطحی مفید است.
کارشناس گیاهان دارویی با بیان اینکه شنگ قابض است اظهار داشت:این خاصیت گیاه برای صفرا مضر است اما خونریزی داخلی و دستگاه گوراش را تا حد زیادی برطرف میکند.
بیشترین خاصیت گیاه در ریشه است که متاسفانه در ایران از برگ و ساقه استفاده می شود.
خادم الحسینی به ترکیبات تشکیل دهنده شنگ اشاره کرد و گفت: این گیاه حاوی اسید کوماریک، اسید کافئیک و گالیک اسید است. این اسیدها فعالیت آنتی اکسیدانی دارد لذا با رادیکالهای آزاد که باعث سرطان می شوندمقابله میکنند.
وی ادامه داد: ساقه گیاه شنگ غنی از ترکیبات فنولی است. شنگ برای زخم معده نقش حفاظتی دارد و دیواره معده راتقویت میکند. همچنین در سم زدایی بدن نیز از این گیاه استفاده میشود.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست