کاهش ریسک ابتلا به دیابت و چاقی با ۹۰ ثانیه ایستادن


پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه بالینی و رژیم درمانی گفت: با ۹۰ ثانیه ایستادن، سیستمهای سلولی و مولکولی که به واسطه انسولین باعث تنظیم قندخون، تری گلیسیرید و کلسترول می‌شوند، فعال شده و می‌توانند ریسک ابتلا به دیابت و چاقی را کاهش دهند.

 1به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مهدی شادنوش متخصص تغذیه بالینی و رژیم درمانی در گفت وگویی؛ با بیان اینکه ایستادن طولانی مدت، باعث افزایش ریسک ابتلا به انواع بیماری‌ها در انسان می‌شود، اظهار کرد: با ۹۰ ثانیه ایستادن، سیستمهای سلولی و مولکولی که به واسطه انسولین باعث تنظیم قند خون، تری گلیسیرید و کلسترول می شوند، فعال شده که این مکانیسم‌ها با وارد شدن وزن بدن بر روی پا‌ها آغاز می‌شوند و زمانی که این حرکت‌ها منظم بوده و تکرار شوند، می‌توانند ریسک ابتلا به دیابت و چاقی را کاهش دهند.

 
وی با اشاره به این که سطح مولکولی و سلولی بدن انسان به گونه‌ای تنظیم شده است که فعال بوده و در طول روز تحرک داشته باشد؛ افزود: زمانی که به صورت مداوم، تحرک کاهش می‌یابد دستورخاموش شو و برای مرگ آماده باش در بدن فعال می‌شود.
 
این متخصص تغذیه بالینی و رژیم درمانی تاکید کرد: عدم فعالیت بدنی نباید در زندگی روزانه به صورت عادت باشد چراکه علاوه بر تاثیرات نامناسبی که بر روی کمر، شانه ها، بازوها، سوخت و ساز و تمام اجزای بدن دارد، دستور و مراحل رسیدن سوخت‌های حیاتی به عضلات و بافت‌ها را خاموش می‌کند.
 
شاد نوش یادآور شد: با نشستن‌های طولانی مدت، سطح قند خون، فشارخون، کلسترول و تولید مواد سمی افزایش پیدا می‌کند که راه حل کاهش این مشکلات، پرهیز از نشستن‌های طولانی مدت و اینکه در هر یک ساعت نشستن حداقل ۱۰ دقیقه بلند شدن است.
 شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد
کدخبر:10405منبع:باشگاه خبرنگاران جوانتاریخ انتشار:۱۳۹۶ بيست و هشتم خردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-10405.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر