روش تهیه تست پنیر و ریحان


لقمه: نان و پنیر غذایی ساده و بسیار مقوی است که معمولاً آن را همراه گردو یا سبزی خوردن مصرف می شود.

نان و پنیر در ماه رمضان نیز طرفدارانی دارد و غذایی کامل است که در سحر و افطاری مصرف می شود. این غذای ساده همچنین به عنوان پیش غذا نیز استفاده می شود.

مواد اولیه:

نان تست    چهار عدد
پنیر خامه‌ای    یك بسته
نعنا و ریحان و نمک    به میزان لازم
گوجه‌فرنگی ریزشده و خیار رنده شده     از هر کدام یك عدد


طرز تهیه:

ابتدا پنیر خامه‌ای را با چنگال له كنید. خیار رنده‌شده، نعنا و ریحان ریز شده را به آن اضافه نمایید. سپس مواد را با هم مخلوط كرده و نان تست‌ها را قالب بزنید. مقداری از مواد روی نان‌ها ریخته و روی آنها را با گوجه‌فرنگی نگینی‌شده تزئین كنید.

در تاریخ ۱۳۹۱ يکشنبه ۱ مرداد
کدخبر:1042منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ اول مردادلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-1042.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر