لقمه: اسپاگتی نوعی پاستا و یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی است که غالبا از خمیر سالومین که به صورت کشیده است، تهیه میشود.
مواد اولیه:
اسپاگتی یك بسته 500 گرم
گوشت چرخكرده 200 گرم
پیاز دو عدد
ربگوجهفرنگی سه قاشق غذاخوری
نمك، فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم
جعفری به میزان لازم
پنیر پارمسان 200 گرم
طرز تهیه:
پیاز را نگینی خرد كرده و در ماهیتابه با مقداری روغن سرخ میكنیم، گوشت چرخكرده را اضافه كرده، نمك، فلفل و زردچوبه زده و تفت میدهیم. پس از سرخ شدن رب گوجهفرنگی را افزوده و كنار میگذاریم.
اسپاگتی را همانند ماكارونی پخته و آبكش میكنیم. سپس در ظرف مورد نظر ریخته و از مواد آماده شده روی آن میریزیم و با جعفری خرد شده تزئین میكنیم. پنیر پارمسان را میتوان جهت سرو كنار ظرف اسپاگتی قرار داد كه در صورت تمایل میتوان روی اسپاگتی ریخت.
نكته: پس از جوش آمدن آب و قبل از ریختن اسپاگتیها برای آنكه به هم نچسبند میتوان از مقداری آبلیمو استفاده كرد.