شیوه آماده کردن موكاچینو


لقمه: درست کردن انواع مختلف قهوه‌ مهارت های خاص خودش را می طلبد که در زیر طرز تهیه یکی از آنها را آموزش می دهیم.
مواد اولیه : 

سس شکلات خیلی غلیظ - 30 گرم
شیرِ داغ - یک پیمانه
مخلوط کاکائو و شکر - یک قاشق چایخوری
قهوه ی اسپرسو - 10 گرم
کفِ شیر - به میزان دلخواه


طرز تهیه:

ابتدا درون لیوان مورد نظر سُسِ غلیظِ شکلات را ریخته، از مخلوط پودر کاکائو و شکر روی شکلات استفاده کنید. قهوه اسپرسو را دَم کرده، شیر را به آرامی روی مواد بریزید و سپس قهوه ی اسپرسو را به آرامی از مرکز لیوان روی شیر بریزید. این کار باعث می شود سُس شکلات و قهوه وسط شیر قرار بگیرید. در این مرحله کف شیر را روی قهوه ریخته و روی کفِ شیر را با سُس شکلات تزیین کنید.
در تاریخ ۱۳۹۱ پنج شنبه ۸ تير
کدخبر:1058منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۱ هشتم تيرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-1058.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر